- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plevips
tag
Sziasztok!
A mobil appban nem lehet beállítani, ha utalás érkezik a számlára küldjön valami értesítést? Sajna az sms elég sokat késik mostanában.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
gzbotii #5996 üzenetére
December 27-e péntek, amit ledolgozunk egy korábbi szombaton, úgyhogy 23-án bezár a bank, aztán 30-án nyit. A fiókkeresőben legörgetve a naptárhoz látszik is, hogy 24-től a hét végéig szürke a december (mondjuk a szombati munkanapok is).
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Hirtelen nem találtam infót: ünnepi nyitvatartás, hogy alakul majd az OTP-nél? 27-31 nyitva lesznek?
-
alakesh
tag
válasz
gzbotii #5989 üzenetére
Nem volt esetleg OTPDirekt változtatásod? Számomra baromi meglepő módon, ha bármit csinálsz a számlával (esetemben egy átminősítés), új Direkt szerződést kell kötni.
Ha kaptál OTPDirekt papírt az ügyintézés során, nézd meg, hogy a HAZ azonosító stimmel e, lehet, hogy újra kell regisztrálnod.
(Egyébként, nekem is behozza még a korábbi Direktes szerződés adatait, úgyhogy simán lehet, hogy neked is ezért jeleníti meg az adatokat)
-
alakesh
tag
Sziasztok,Smart számlánál a takarékszámlákat hol találom az OTPDirektben? Keresem mindenhol, de még csak számlaszámot se találok hozzá....Tárgytalan, nálam is a számlakör volt a gond...
-
-
RBJ
addikt
Telefonon vagy tableton elérve az otp direkt miért nem fullba jön be?
Gondolok gépjármű betet vásárlásra de az az opció sehol.
Vagyis ne a mobil nézet jöjjön be. -
vnorbi
aktív tag
válasz
gzbotii #5981 üzenetére
Tudtommal annak is tiltva kellene lenni, ha ez lenne a háttérben.
Ha úgy tapasztalod, hogy egyébként működik, akkor muszáj lesz megkérdezni a bankot az otpdirekt számlaköröd állapotáról, mert egyedi hibának tűnik, vagy legalábbis nem érint mindenkit, nálam is gond nélkül belép a smartbank.
-
namenlos
tag
válasz
jozsi252 #5976 üzenetére
„A 0% THM-es részletfizetéshez a Bank kizárólag a költési időszakban elszámolt tranzakciókat veszi figyelembe. A Bank nem vállal felelősséget a tőle független, a kártyarendszerek sajátosságaiból, azok összekapcsolódásából, a kártyaleolvasók típusából és azok állapotából eredő késedelmekért a promóció során.” - [link]
Tehát nem tanácsos az utolsó napokra időzíteni. -
vnorbi
aktív tag
válasz
gzbotii #5978 üzenetére
Az ügyintézőktől bármi kitelik. Nem OTP, meg nem is ez az azonosítási mizéria, de nemrég az egyik helyen újranyomtatták a szerződésemet, ami már vagy 4 éve esedékes lett volna valami változás miatt, de hiába jártam be hozzájuk folyamatosan néhány havonta, senkinek nem jutott ez eszébe mostanáig.
Szóval ha nem oldódik meg, egy telefont megér. Meg ha nem is ez az ok, de hátha megmondják, hogy mi.
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
OTP Bonus hitelkártyával ha vásárolok és ki akarom használni a 0%THM 10 havi akciót, akkor az elszámolási időszak előtt 1-2 nappal nem érdemes vásárolnom ugye? Mert ha mondjuk 12-én vásárolok, akkor a banknak kell 2-3 munkanap hogy lekönyvelje a vásárlást, és mivel akkor már kicsúszok a költési időszakból, akkor nem tudnám utólagos részletfizetésbe rakni az adott összeget?
Vagy pedig miután megtörtént a kártyás vásárlás, OTP Direkten belül egyből látni fogom és utólagos részletfizetésbe fogom tudni rakni, így akár 13-án is vásárolhatok?Köszi a segítséget!
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Megy nektek ma a mobil app? Nem tudok belépni, csak a gyors egyenlegemet látom.
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Magánszemélyek közötti átutalásnál mi az az összeghatár aminél nem kell semmilyen papírt-nyilatkozatot kitölteni? Otp-s számlám van és nem találtam róla semmilyen infot. MKB-nál 3.6millió a határ, de minden pénzintézetnél ez más úgy tudom, de az OTP-nél nem találtam ilyet. Nem tudja valaki mennyi ez a limit? -
-
Sziasztok.
Vásároltam neten keresztül, edigital-tól.
Este a SimplePay megakadt, nem ment végig a tranzakció, mégis levonásra került a pénz.
Másnap rendeztem az utalást, viszont így az összeg kétszer van levonva. Edigital-lal beszéltem, náluk egyszer érkezett be.
Egyenlegemen is egyszer látszódik, viszont az utolsó tranzakcióknál lévő egyenleg és a felül kiírt között pont egy utalásnyi eltérés látszódik...
Hol a pénzem?
-
scream
veterán
válasz
namenlos #5965 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír! Viszont hogy vesz fel az ember bankártya nélkül pénzt? Még nem csináltam soha ilyet, bemegyek, adok egy személyi és lakcímkártyát? Vagy amikor odaszólok, hogy nagyösszegű lenne a felvétel, akkor mondom, hogy kártya nélkül venném fel?
Erről jut eszembe, azt sem tudom, hogy milyen módon kell és mennyivel előtte jelezni, hogy mennék nagyösszegű felvételért.
-
scream
veterán
Hogyan érdemes, és milyen díja van/lenne nagyösszegű (1M feletti) kp felvételnek?
-
namenlos
tag
Kártyák közötti utalás: hitelkártya esetében is működik? Debit-ről Credit-re? Fordítva gondolom nem.
-
Littoral
aktív tag
Pancserek. _Ennyi_ időm nekem nincs egy-egy utalásra, másodszorra megjött két azonosító is egyszerre, de a másodszori kezdeményezéskor azért figyelmeztettek, hogy már indítottam egy ilyen adatokkal rendelkező utalást, amihez ők már elküldték az azonosítót, nézzek utána. Nem küldték el, mekkora ....fejek.
Ja, az sms-ek sorrendje ez volt: 2. utalás azonosítója, 1. utalás azonosítója (az érvényességi időből látható). Bizonyára elküldték, igen. -
Littoral
aktív tag
Van most valami előre meg (nem) hirdetett fennakadás? Utalnék egy összeget, de nem jön róla sms-azonosító. Kiváló módszer, van az embernek ideje utalni végre, de arra már nincs, hogy X időt várjak egy nyomorult sms-re.
-
-
dptrsk
addikt
Az OTP nem tudja tételesen mutatni a kártyàs zárolásokat.
Nincs PUSH értesítés a tranzakciókról.
A bankkártyák limit állítása pénzbe kerül, és nem lehet befagyasztani a kártyát amikor nem kell.
Nincs feltétel nélküli csomagjuk, amiben mondjuk magasabbak a díjak, de alvó számlának jó lenne.
Webkártyára hétvégén kártyák közötti átvezetéa fizetős Smart csomag esetén.
Elsőre ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest