Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudja valaki , hogy mi lehet a gond ha azt az uzenetet kapom, hogy az utaláshoz nincs elég fedezet?
ezért elutasitja az utalást.
a devizaszámlámrol szeretném átutalni az összes összeget a föszámlára , de hiába hagyok keretet a számlán nem elég neki.
Az utaláskor kiirja, hogy a tranzakcios jutalék 0,65 de semmi nincs utalás, hogy az most milyen pénznem vagy az utalás %-a vagy micsoda.
amugy nem nagy összeg lenne, 127 eurobol akarok minél többet átutalni, hogy ne maradjon a deviza számlán, de a 123at sem engedte átutalni, a fenti hibára hivatkozva, pedig ha akárhogy is számolom az kevesebb mint egy euronyi jutalék lenne ,de még igy 5 euronyi tartalékkal se engedi.
Mi a szabály ha SEPA utalással akarok utalni, menyni összeget vonnal le utalásonként vayg hány %ot?Mert olyan jo az OTP oldala, hogy még véletlenul se irják ki, hogy akkor menyni lenne az az összeg amit már engede a rendszer, nem inkább találja ki a paraszt.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, az után érdeklődnék, hogy a postán kártyával való fizetés esetén pl kincstári takarék jegy vásárlásánál vonnak e le jutalékot?
Egyáltalán vehetek kártyával?
Válaszokat előre is
-
yaman
újonc
Sziasztok üdvözlök mindenkit! Egy elég fura dologban kérnék véleményt tőletek. Az a helyzet, hogy nekem az OTP-nél van a folyószámlám már kb. 13 éve. nagyjából 3 évvel ezelőtt jött postán egy levél, hogy nyilatkoznom kell, hogy továbbra is papír alapú számlakivonatokat kérek postai úton vagy elektronikus formában kérem a továbbiakban. Én akkor személyesen bementem a bankfiókba és kértem, hogy továbbra is postai úton küldjék a számlakivonatokat, (internet bankom nincs) eddig nem foglalkoztam vele de most már szeretném tudni hogy miért van az, hogy én már azóta kb. 3 éve nem kapok semmilyen számlakivonatot sem postai úton és ahogy olvasom, minden év elején kéne küldeniük egy előző évi összegzést a folyószámla minden pénzmozgásáról. Én ilyet sem kapok már 3 éve, hogy lehet ez és ha nem elektronikusan kértem mert email-címet sem adtam meg meg internetbankom sincs akkor hol vannak számlakivonataim 3 évre visszamenőleg?
-
Beni2360
félisten
válasz
freelancer68
üzenetére
Nekem sima MasterCard van és több mint egy Milla az éves forgalmam, és mégis vonnak éves díjat. Mi kell ahhoz, hogy ne legyen?

Látom prémium MasterCard kell hozzá. -
Az üzletszabályzat szerint 1 kártya kell a számlához, ez elvileg lehet egy sima vésett MCO is (kb fele vagy 2/3 éves díja van a Prémiumhoz képest).
Hivatalosan ha a Te neved van rajta, Te használhatod, de paypass/kp felvét esetén nincs sok esélye az elfogadó felnek ezt csekkolni.
-
Addel
senior tag
Nálunk a családban van a közös számlához 2 kártya. Azért lelőnének, ha egyet leadnék és a másik marad páromnál én meg google wallet-be felvéve telefonnal használom ugyan azt?
Így megsporolhatnám egy kártya éves díját.
-
Beni2360
félisten
válasz
freelancer68
üzenetére
Az összes banki költségben a kártya díj is benne van szvsz. Nekem az éves összes költségem 12353 Ft volt. Nálad nincs benne?
-
törölt tag
válasz
freelancer68
üzenetére
Nekem pár ezer forint, nem tudom mit csináltok ti 10-20-30-40 ezres banki díjjal...
Ha meg nem használod ki pl a Revolut Metált minek tartod, van kisebb csomag is. + ott is emelkedik a csomagok díja. -
törölt tag
válasz
freelancer68
üzenetére
Nekem sose jön email semmiről. De az alkalmazásban szoktak jönni levelek. Most jött, hogy valami leállás lesz.
-
freelancer68
tag
Igazad van, ez így tényleg nem éri meg.
Tavaly a díjkimutatás szerint 17376Ft volt az összes banki költségem. Ha ehhez hozzáadom a bankkártya éves díjat (gondolkodom, hogy lemondom, ha lehet és a reevolut kártyámat fogom használni) akkor is jóval kevesbb, mint a 46800Ft (12x3900Ft). Az én bankolási szokásommal nem hozza vissza a sok ingyenes szolgáltatás. -
válasz
freelancer68
üzenetére
Nincs buktató, alapvetően magasabb jövedelem vagy megtakarítás kell hozzá, ennyi. Nyilván ha ennyi pénzedet kezelik havonta, belefér, hogy ingyenes sok szolgáltatás nagyobb összegig... Más kérdés, hogy kit érdekel már, hogy ekkora jövedelem mellett van-e éves kártyadíj vagy utalási költség... Kicsit azért túlpozicionáltnak érzem, köze nincs a régi Prémium csomag közepesen erős feltételeihez.
Amúgy most olvasom, hogy "kedvezményes" 3900 Ft-os havidíja is van
Fantasztikus ajánlat, szerintem felejtsd el... -
freelancer68
tag
válasz
üzenetére
Nekem tegnap este 19:36-kor jött meg az email.
"Tájékoztatás Mastercard Prémium kártyához kapcsolódó kedvezmény megszüntetéséről
Válassza megújult Prémium csomagunkat a díjmentes kártyahasználatért!"
Úgy látszik, hogy meg akarják szüntetni a régi prémium számlát és át akarnak terelni az újba.
Felkínáltak egy megújilt prémium csomagot, melyben ingyenes a mc gold kártya.
"Továbbra is szeretne díjmentes bankkártyát használni?
Válassza az OTP Bank megújult Prémium csomagját, melynek részeként exkluzív előnyöket, magas minőségű plusz szolgáltatásokat kínáló díjmentes Mastercard Gold kártyát biztosítunk Önnek.
Dombornyomott
Érintőkártya
0 Ft kibocsátási díj
0 Ft éves díj
Az OTP Bank megújult Prémium csomagja számos előnyt biztosít, amelyet Ön is igénybe vehet, ha
• legalább havi nettó 700.000 Ft rendszeres jövedelemmel vagy
• legalább 10 millió Ft megtakarítással rendelkezik."
Valakinek van már ilyen számlája? Ha meg van a feltétel az igénybevételhez, akkor érdemes váltani? A fenti tájékoztató linken levő előnyök jól hangzanak (utalás, csoportos beszedés, atm, árfolyam+). Jobbnak tűnik, mint a mostani csomagom. Mi a buktató?
A jelenlegi csomagomhoz tartozó hitelkártyával tudom úgy tölteni a revolut kártyámat, hogy megkapom utána az 1% jóváírást. Ez megmaradna vagy elveszne az új csomagra váltással? -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Akkor még sem olyan szar ez a Gránit...

És mégis Zavarna az emelés Otpnél, ha már húsba vág... nocsak nocsak
Csak el kezdenél esetleg gondolkozni azon, mik az alternatívák... ha nem lenne pl céges.
Ha már cégesnél is változtatnak, az egyébként szerintem súlyosabb esett lenne.
-
holex91
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem azt mondták nem lehet lemondani, kötelező igénybe venni Smarthoz.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Visszanéztem egy ideig, de nem találtam erről infót itt, de úgy látom újdonság még pár embernek.
Nem szeretek én sem ismételni, szóval bocsi. -
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor én tudtam rosszul. Mentségemre szóljon, hogy az OTP telefonos ügyfélszolgálata mondta, meg személyesen is ezt az információt kaptam.
-
Peter.70
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Neked smart számla csomagod van?
-
net91
senior tag
Lehet azt kérni, hogy ne adjanak bankkártyát a folyószámlához??
-
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem is megjött..
Mennyi a Mastercard Prémium kártya éves díja?
• Ha Ön 2014. december 31. előtt kötött szerződést, akkor a Mastercard Prémium kártya díja: 7.685 Ft/év***
• Ha Ön 2015. január 1. után kötött szerződést vagy korábbi szerződését módosította, akkor a Mastercard Prémium kártya díja: 10.844 Ft/év*** -
Na, most kaptam, úgy tűnik, sokba került ez az OTP-nek már
:Tájékoztatjuk, hogy a Mastercard Prémium bankkártyájához kapcsolódó korábbi, 600 ezer forintos éves költés esetén díjmentességére vonatkozó kedvezmény* 2024. február 29-tőlmegszűnik.
-
törölt tag

Én ismerek fiatalokat is, akiknek még kártyája sincs, nem hogy órával fizet, ebből kb 1 személyt sem tudnék most felsorolni. Sok mindentől függ, de az biztos, hogy korosztályonként is elég vegyes. Várostól, vidéktől, életkortól stb nagyon sok tényezőtől.
Az egy sztereotípia, hogy a fiatalok csak órával fizetnek vagy telcsivel...
Ez ugyan olyan dolog, mint az fb az boomer dolognak számít. Holott erre épített a fb, hogy majd a fiatalok... aztán vmilyen kutatás kiderítette, hogy a fiatalok kevésbé bíznak benne, mint az idősebbek.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Értem mire gondolsz, de szerintem ebben van valamennyi hozott és tanult lázadás a technika ellen. Akik most születnek bele ebbe a technikai világba és alacsony az intelligenciájuk, azok kevésbé utasítják el ezeket a dolgokat, legfeljebb nem, vagy nehezebben tanulják meg. Nálunk a nagyszülőkből, szülőkből vegyes volt a felhozatal. Pl volt aki alacsonyabban kvalifikált, viszont megtanult komolyabb számítástechnikai funkciókat, mert érdeke fűződött hozzá. És van olyan magasan kvalifikált, aki csípőből elutasítja, neki senki ne pofázzon, meg nincs rá szükség, felesleges dolog. És inkább vár 2 évet, hogy a saját gyerekéről egy fotót lásson, mert ő nem szórakozik ezekkel a hülyeségekkel. Pedig állnánk neki a készüléket és az internetet is.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Smart számlacsomagom van és az utóbbi 2 hónapban megjelent egy új tétel a számlakivonatomon, mindig a hónap utolsó napján (illetve az új honap első napján). "Állandó/értéknap megb. díj" néven. Igaz csak 32 Ft-os tétel, de akkor is zavaró. Nem tudom mire vélni mi lehet, nem állítottam be mostanában semmilyen extra szolgáltatást az OTPDirektben. Vajon mi lehet ez? Ha bemegyek egy OTP fiókba ezzel a panasszal, akkor személyes ügyintézés miatt számolnak fel díjat, ha megkérdezem mi ez?
Szerk.: tárgytalan már a krédésem, rájöttem, csoportos beszedés költsége ez, csak érdekes módon nem akkor számlázzák ki, amikor levonják az összeget, hanem hónap végén.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
adika4444
üzenetére
Nehezen fognak betenni a Revolutnka, mivel eu-s szintű jogosultságai vannak. Még Tr adót sem sikerül behajtani (mert nem magyarországi székhelyű és a székhelynek megfelelő szabályoknak kell megfeslen. Most meg már az EKB alá tartozik ráadásképp, mert országokon túltunyuló a tevékenysége. Kicsinálni nehéz lesz. Legfeljebb mg nehezíthetnek pár dolgot picit, ideiglenesen.
és ez is azt erősíti, hogy nagyon rá lehet fizetni, ha az ember nem jár megfelelően utána.
Emberek többségét ez nem érdekli és a bankok többségének ezért még csak nagyon erőlködni sem kell. Én is ismerek olyanokat akik morgolódnak, majd maradnak... és köv évben megint hasonló. Rengeteg pénz hever folyószámlán is, vagy bankbetétben amire 0,1%volt a kamat. -
törölt tag
válasz
yogibear
üzenetére
Nem tudom milyen linket tttél be, de mutass még egy bankot, aki kb 2 hónapra rá megadja a BF promo jóváírást úgy, hogy később lett befejezve, hetekkel a számlanyitása (videós ellenőrzés). És nem a bank miatt húzódott ennyit, hanem ügyfél oldalról. Nekem nagyon pozitívak a tapasztalatok. És nyilván haver is nagyon örül neki, hogy mégis megkapta.
Pedig, ha a bank másképp áll hozzá, akkor lehetett volna más kimenetele is.
A simplepay, meg egy fizetési rendszer, mi köze annak a számlavezető bankomhoz? (Semmi.) Egy cégnél fizetek pl áramszolgáltató és átirányít a simplepayre befizetem kártyával ennyi. Nem kell szerződéses viszonyban állnom az otpvel ehhez. Van olyan szolgáltatom, ahol a Cib felületén fizetem be, mert ők azt használják.
Egyébként a Gránitnak is van hasonló, pl a Neprun arra állt rá, hallottam/olvastam mostanában. Nem csak a simplepay létezik. A szigeten meg a Revolut fogja biztosítani a fizetési rendszert.
Ebben a szegmensben is van verseny.
#16542 PaksiPeter
Azt hiszem a Rafi fizet a legtöbbet most számlanyitásért, 50 ropit.
pl Gránit és KH is fizet ennyit, messze jobb feltételekkel, jobban tudsz kijönni, mint Rafinál.Otp-nél nincs ilyen, mert piacvezető, de van más próbálkozás. Lásd, ahogy másolják a fintech cégek ötleteit.
És akkor a bankok csomagdíjainál lesz 2-300 Ft különbség. De minden fizetős lesz.
Van hiba az elméletedben. mobilszolgáltatóknál is csak lezártak csomagokat, teljesen nem szüntettek meg. Tehát, most is vannak kedvezőbb csomagok.Bankoknál ráadásként jogszabály miatt, vannak olyan tételek, amiken nem is emelhetnek. Csak új csomagot tudnak indítani, a régit lezárni. Ezért vezették ki a Gold 2.0 csomagot is, mert nem lehet azt mondani, hogy mostantól 1 millióig ingyenes az utalás, utána fizess...
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Kértem az appban ma a csekkes tranzakcióknál az email újraküldést. Ha nem is rögtön, de megérkeztek. Fél órán belül.
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Mi most a legolcsóbb módja 1-2millio Ft kp. felvételének?
-
adika4444
veterán
válasz
üzenetére
+1. Engem is az áremelés zavar, ha a Smart csomaghoz hozzányúlnak. A többi hidegen hagy, főleg a konteók. 1--2 tényleg tudatos felhasználót leszámítva a többi úgy hőzöng, hogy mellette a közösségi médiából azt is tudom, mikor ül le vacsizni...
Smart-nál viszont most csak a kártyadíj emelése, ami érint, mert a számlavezetés el van engedve a havi jövedelem miatt. Nem örülök neki nyilván, de közel 4k forint elosztva havi másfél gombóc fagyi, vagy két automatás kávé vagy bármi hasonló...
#16542PaksiPeter
A pénzforgalmi szolgáltatóknál talán a fizika kevésbé teszi lehetővé a kartellezést. A mobilszolgáltató könnyen kicsinálható ha nincs lehetősége hálózatra, viszont a pénzügy - jelenleg - kellőképp a virtuális térben lehet, így nincs szükség a fizikai jelenlétre. Persze törvényileg betehetnek még pl. a Revolut-nak, vagy bármilyen olcsósításnak, de jelenleg etéren igen csak kánaán van.Az már csak egy utolsó vicces dolog, hogy Junior csomagban az utalásokkra elment legalább havi 1500--2000 forintom (nem fizetési kérelmeztünk), most a Smart csomagnál továbbra se kerül pénzbe a számla, a kártya ugyan igen, de a havi utalási költség (még be nem kapcsolt extra csomag nélkül) 1000 forint alatt marad. Életkorból adódóan váltottam, emiatt kezdtem el foglalkozni a számlacsomagokkal és ez is azt erősíti, hogy nagyon rá lehet fizetni, ha az ember nem jár megfelelően utána.
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A mobilappban történő QR csekkfizetésről a Magyar Posta küldi az email igazolást. Lehet náluk van a gebasz.
-
Winnie The P
őstag
Azért ez már a vicc kategória, hogy több mint 24 óra elteltével sem jön meg a visszaigazoló email a csekkfizetésről! Senkinek nem tűnik fel, hogy valami nem jó!? Mármint nem a topik látogatóira gondoltam!
-
törölt tag
válasz
axioma
üzenetére
Pedig ehhez nem kell fizikatudósnak lenni. Most még az ügyfélcsalogató rendszer megy. Azt hiszem a Rafi fizet a legtöbbet most számlanyitásért, 50 ropit.
De amint ennek vége, akkor jön a kartellezés. Semmi hasonlóságot nem látsz a mobilszolgáltatók és a bankok között? Pedig van. Mindkettőre szüksége van (a bankra majd csak lesz) az embernek és más választás nincs (ha nem lesz kp). És akkor már annyit kérnek, amennyit csak akarnak. És akkor a bankok csomagdíjainál lesz 2-300 Ft különbség. De minden fizetős lesz. -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Gránitnál ilyen gond nincs.
Nettó butaság... ha az ahol fizetni akarsz a SImple Pay-t használja, akkor cseszheted az agyonsztárolt Gránitod... mert szokásosan a fizetési rendszer hal be...
Múltkor már betettem a linket a véleményekről, hogy a Gránit sem olyan meseszép, mint hirdeted, keresd csak vissza... -
törölt tag
válasz
Nikaré
üzenetére
Teljesen más az üzleti modell. Nem tartom valószínűnek. [link]
Ha jól tudom, akkor módosítani sem lehet rajta 0 ft-on meg emelni lehetetlen lenne

Olyan banknál, ahol akciósan el van engedve, de van egy konkrét díja a netbanknak, ott megtehetik pl Otp.Tudod mikor volt fizetős a netbank egyébként? Nagyon régen, mikor bejött és még újdonságnak számított - Nem Gránitnál, hanem általánosságban.
Manapság nem divat ezért pénzt kérni vagy h mégis van választási lehetőség szerencsére
De mivel általában az ügyfelek ragaszkodnak a bankjukhoz, nem annyira szeretnek változtatni, egy otp elég sok mindent megtehet... mire egyáltalán kiveri a biztosítékot...Nekem pl olyan számlacsomagom van aminek nincs díja és külön elvárások sincsenek.
Ezt sem nagyon tudnák emelni, maximum lezárni. De még a régebbi csomagok sem szűntek meg.
A kártyadíj így még inkább belefér, de az is töredéke más bankokénak.Nem mindenhol egyforma a gondolkodás szerencsére

-
-
emeritus
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
OTP kártyás online fizetések is sikertelenek, miközben a futó fizetési rendszert (Simple) is OTP "jegyzi".
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
3 csekket fizettem ma QR kóddal az appban, és valóban nem érkezett róla email ahogy szokott. Bár fel sem tűnt eddig, csak most, hogy mondod.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Mobilos applikáció, QR kódos csekkfizetés ma reggel, azóta nem jön meg az appban megadott (hotmail) illetve másik (gmail) email címre a visszaigazolás a fizetésről. Spam mappában sincs, más email megjön. Már többször próbáltam. Tudom, hogy nem a bank a hunyó (legalábbis remélem). Valaki fizet így és megkapta a visszaigazolást? -
Llew
senior tag
válasz
üzenetére
Azért ezek simán teljesíthető feltételek szoktak lenni.
Persze, de egy pár tíz vagy párszáz fős cégnek nem fognak kedvezményt adni nagyon. Múltkor pont keresgéltem ilyen témában és más banknál valami 4000 főnél van ilyen csomag. Azt meg elég kevés munkáltató ugorja meg. -
-
karlkani
aktív tag
válasz
üzenetére
Ez oké, engem az Összes kifizetett díj: 0 Ft érdekel. Éves kártyadíjat Mastercard Prémium kártyával ki lehetett nullázni, de a havi számlavezetési díjakat hogy sikerült 0 Ft-ért igénybe venni?

-
törölt tag
válasz
karlkani
üzenetére
Igen, NET csomag van nekem is. És jól láttad valóban felemelték 685 Forintra. De az sem veszélyes.
Ha pedig azt nézed, hogy mennyit spóroltál meg azzal, hogy nem kocsival vitted el a pénzt, nem álltál sorba postán, stb, akkor már nem is tűnik soknak. De ha más bank ezeket olcsóbban adja, akkor persze nem olyan jó.Minden ártétel mellé az van írva, hogy "díjfelszámolás nem történt".
-
karlkani
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha jól emlékszem, NET számlacsomagod van neked is. Az 598 Ft-os számlavezetési díj tavaly március 1-e után 685 Ft-ra emelkedett. Nálam volt 3*598+9*685+3852 (éves kártyadíj), SMS-ek (év közben lemondtam), néhány utalás, meg egy beszedési megbízás. Összesen 12585 Ft, ami azért szép kis összeg.
Hogy jött ki a 0 Ft éves költség?
-
Peter.70
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Mi volt a megoldás?
-
customer114
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Megoldódott
-
customer114
őstag
Sziasztok!
Utalásnál az új internetbank felület email verifikációt kér 7 számjeggyel, de emailben csak 6 számjegyet kapok, amit nem fogad el.
Más is járt már így? Van megoldás rá?
Köszönöm

-
Talala
senior tag
válasz
üzenetére
Nem személyes negatív élményre gondoltam, hanem a közelmúltban történt simple balhéra. Jobb a békesség alapon, sehol nem akarom megadni ezek után a fizikai kártyám adatait. Viszont elég kényelmes volt telefonnal fizetni.
A virtuálison meg mindig annyi van amennyi kell természetesen.
Köszi a választ!
#16510yogibear neked is! -
Nikaré
őstag
válasz
üzenetére
Igen ezt is simán el tudom képzelni, sőt azt is, hogy van direkt kontakt arra, hogy akár jogi, törvényhozási úton elérjék a nemzethy pénzintézetek monopóliumát.
Engem rettenetesen zavar az, hogy ugyan annyit, ha nem többet dolgozunk kevesebb bérért, de sokkal drágább a megélhetés.
Nézegettem az OTP számlavezetés stb. díjakat, de nem győzött meg.
Pedig a webes és app felület nagyon jó! -
Peter.70
addikt
Nekem nem írt külföldi vásárlást, és valóban nem is volt
-
yogibear
addikt
válasz
freelancer68
üzenetére
Szimpli alatt plasztik van... és kétlen hogy az Szzrt lottó feladás vagy a patikákban való vásárlás a telefonos Szimpli appal külföldinek minősülne, főleg, mert a fentiek Simple Pay-t használnak... az áruházi vásárlás/kiszállíttatás (Spar. Auchan,, satöbbi) sem hiszem, hogy külföldi vásárlásnak minősülne...
És 3-nál látványosan több Szimpli appos vásárlásom volt...Plusz: szeptember óta a banki plasztik betehető Gpay vagy Xpay alá is és sokan használják így a Simple helyett, miért is számítana akkor külföldi vásárlásnak a belföldön, belföldi boltban használva.
-
yogibear
addikt
válasz
Talala
üzenetére
Curve...
A bank webkártyája is működik alatta érintéssel (használtam sokat, míg direktben nem működtek a Gpay, Garmin Pay, Xpay a banknál), pl telefonon Gpay-jel tudod használni, órán meg pl. Xiaomi Pay-jel satöbbi...
Az ingyenes Curve 2 kártyát enged, ha az elég... a vele való fizetés internetes vásárlásnak minősül (a bolti is !!), így ha a webkártyát használod alatta, akkor a webszámládon fog meglelenni az adott vásárlás, az elején egy CRV szöveggel...Másik verzió hogy a a telefonra telepíted a Gpay-t és azzal használod a plasztikot a Simple helyett...
-
törölt tag
Hm, legyőztem lustaságom, és szerencsére az OTP alkalmazásban is ott volt a kimutatás. Nekem is rengeteg a külföldi vásárlásom. És kemény 181 forint kamatot szereztem. 😃
Viszont amit nem értek, hogy sokan arra panaszkodnak, hogy drága a számlavezetés. És ha nekem nem lenne a 0 Forintos számlám, akkor is 598 Ft lenne egy hónapban. Egy kávé ára. Szerintem amennyi kényelmet adnak, ez megéri.
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Eddig használtam érintésmentes fizetésre a telefont simple appal. Viszont elvette a kedvem tőle a legutóbbi OTP-s "incidens". Szívesebben használnám a virtuális kártyát erre a célra. Viszont ez önmagában nem alkalmas érintésmentes fizetésre. Mi alá tudom/ajánlott betenni, hogy működjön a virtuális kártyával ez a fizetési mód?
Tudom, nem teljesen ide való, de nem tudom hol lett volna jobban topikba vágó a kérdés.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
Az alkalmazás vásárlások, a kínából vásárolt cuccok, rengeteg minden külföldi vásárlásnak számít. A Youtube előfordulása, a Netflix, stb.
-
DS39
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Én arra tudok tippelni (saját kimutatásom alapján) hogy egyes Magyarországon működő kereskedő terminálja külföldiként működik (van bejegyezve), és ezt számolják annak.
(Pl. Kínai üzlet vagy eMAG) -
yogibear
addikt
Biztos hogy elcsesztek valamit... amúgy sem ér semmit az a darabszám kimutatás...
Eleve jócskán fordítva kellene lennie a számoknak (belföld/külföld)...
De még akkor sem stimmelne, mert több külföldi vásárlásnak kellene lennie nálam, mint amit kiír most belföldinek... amit meg külföldinek ír ki, de valójában a belföldinek kellene lenni azt nem számolom össze de tuti az sem pontos... -
törölt tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Nem tudom, nekem ilyen nem jött.
Olvastam, hogy mindenkinek kiküldték az évi összesítést valami jogszabály miatt. De én eleve elektronikus kapcsolattartást kértem, az appban meg nem üzentek, a netes felületen meg lusta vagyok megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tavaly a díjkimutatás szerint 17376Ft volt az összes banki költségem. Ha ehhez hozzáadom a bankkártya éves díjat (gondolkodom, hogy lemondom, ha lehet és a reevolut kártyámat fogom használni) akkor is jóval kevesbb, mint a 46800Ft (12x3900Ft). Az én bankolási szokásommal nem hozza vissza a sok ingyenes szolgáltatás.
Fantasztikus ajánlat, szerintem felejtsd el...
: