Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt nem értem, hogy az OTP oldalán miért van nagy hallgatás a Gpay-ről? Csak nem azért csinálják, hogy aki nem olvas tech híreket, az továbbra is a Simple-t használja? A román OTP oldalon persze van tájékoztató a Gpay-ről.
-
madagaszkar
tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Nálam is ugyan ez van.
-
törölt tag
Elérhetővé vált a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay az OTP Banknál
https://fintechzone.hu/elerhetove-valt-a-google-pay-a-garmin-pay-es-a-xiaomi-pay-az-otp-banknal/
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha még a régi internet bankot használom, de akarom használni a mobil bankot ( abból már csak új van )
Ebben a párositásban fogom tudni használni? -
adika4444
veterán
Hali!
Ha az OTP Junior-ról váltok, megmarad ez a rövid számlaszámom (aminek a vége 8 db 0), vagy változni fog? Úgy tudom, a rövid szám junior-specifikus.
Smart csomag lenne a cél. -
Milyen sűrűn szoktatok számlacsomagot váltani? (bankon belül), főleg a már kivezetett számlacsomagokra gondolva.
Pénzügyileg (árak) minimálisat fogom nyerni rajta, de talán vannak az új csomagban új funkciók ami a régiben nincs?(én az elsők közt léptem be 20 éve az elektronikus számlacsomagba és talán én leszek az utolsó aki kilép belőle és váltok smart csomagra)
-
yogibear
addikt
válasz
donbig
üzenetére
Minek az? Nem elég, ha 2 naponta weben belépsz a netbankba és ellenőrzöd a kiadásokat?
Az első 10 belépés ingyen van, a maradék 5 meg asszem 36 huf/sms... olcsóbb...Sajnos előbb v utóbb a régi netbank is meg lesz szüntetve...
És nekem sem tetszik az emailes belépés...
Sokaknak bőven elég lenne egy light mobilbank is. Push a költésekről, meg gyors egyenleglekérdezés... de ebben még co2 emisszió is van, ami rohadt fontos volt... -
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Lehet tudni arról valamit, hogy mikor vezetik ki az OTPdirekt internetes szolgáltatást? A 45 Ft-os SMS díjakból kezd elegem lenni. Push üzenetekre való átálláshoz elég az InternetBankba történő regisztráció vagy telepíteni kell telefonra is az alkalmazást (nem szeretném)?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
Screenshot helyet talán a Ctrl-C Ctrl-V kimásolás egy szövegfile-ba praktikusabb.
6. A limitállításnak smart számlánál költsége van (a webkártyának is) abban nem vagyok biztos, hogy ezzel az előfizetéses levonást tudod korlátozni, mintha azokat a bankok másként kezelnék

7. Igen megmarad, sőt, a QR-kódos belépéssel talán még gyorsabb is, mint beírni a jelszót.
-
Köszönöm a válaszokat. Valószínű akkor mindent le fogok screenshotozni mielőtt váltani megyek, biztos ami biztos. De volna két új kérdésem:
6.- mostanában kell még a webkártya számla? Régebben azért kellett mert az online vásárlási limitet nem lehetett 50ezer forint alá állítani. Mostmár lehet? (a fő bankkártya online limitjét pl 1Ft-ra állítani a telefonos alkalmazással és csak a vásárlás idejére feljebb venni (azon 1-2 percre) ? Így ha véletlen előfizetek megújuló havi fizetésre akkor nem tudnak levonni semmit.
7.- az internet-bank (pc webes) ugyanúgy megmarad? (usernév jelszó), de tudok mobiltelefonos (android) progit is használni?
-
3. Havonta egy adott napon utalok egy fix összeget egy számlaszámra beállított megjegyzés rovattal. Vagy a 'súlyadót' félévente, stb.
Jó volna ha nem vesznének el ezek a (bankszámla)számok, vagy mindent ki kell írogatnom papírra aztán csomagváltás után mindent visszagépelni? -
Llew
senior tag
válasz
Doky586
üzenetére
1. Szamlaszam megmarad
2. Nem tudom, nem hasznalom őket, de szerintem megmaradnak mert a számlához tartoznak nem a csomaghoz.
3. Mire gondolsz?
4. Barmelyik fiókban intezheted
5. Kartya cserés. Nekem megmaradt addig a regi míg nem jött az új. Utána kellett bevinnem a régit. -
Kérdések:
1.- Ha váltok Smart számlacsomagra megmarad a bankszámla-számom?
2.- Megmaradnak a már felvett "csoportos átutalási megbízások" vagy mindegyiket újra fel kell majd venni?
3.- ugyanígy megmaradnak a beállított rendszeres utalások?
4.- a számlámat évtizedekkel ezelőtt egy vidéki fiókban nyitottam, de nem szeretnék leutazni oda többé otp-t intézni, megoldják ezt nekem az új lakóhelyemen?
5.- A meglevő bankkártyám (mastercard) megmarad? Vagy majd küldenek postán újat és addig pénz nélkül maradok? -
Llew
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Én Netről váltottam Smartra, mert az alsp szolgaltatasai elegendőek és így nincs havidíj, meg első evben kártyadíj
-
-
yogibear
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
#14467 PedroPascal:
Gondolom azért írta, mert a NET csomagnak lehet több "teljes értékű" tulajdonosa is, nálam is pl. ketten vagyunk, mert szükséges volt anno... plusz van haláleseti szerződés is rá, vagyis ha az egyik tulaj meghalna, a másik teljeskörűen hozzáfér a számlához, nem zárolják a hagyatéki tárgyalás idejére, ami hónapokig tart, és addig nem férne a pénzéhez sem, meg az automatikus számlafizetéssel is akadhatnak ilyenkor gondok... -
-
yogibear
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
Bankváltásnál értelemszerűen kell, mert a régi bankét törlik, az újat felviszik.
Ha a jövőben más fizetési számláról szeretne díjmentesen készpénzt felvenni és díjmentes vásárlás készpénzátvételt kezdeményezni, akkor új nyilatkozatot kell tennie. Arra a fizetési számlára kell nyilatkoznia, amelyről a jövőben díjmentesen szeretne készpénzt felvenni és díjmentes készpénzátvételt kezdeményezni, a fizetési számlát vezető banknál. Az új nyilatkozatát a bank átadja a Központi Nyilvántartás részére, amely értesíti a korábbi nyilatkozatát kezelő bankját, ezzel a korábbi nyilatkozatának érvényessége megszűnik.
De bankon belül számlacsomag váltásnál nem kell új nyilatkozat... mivel az a nyilatkozat névreszólóan van leadva az adott bank által... -
herdsman12
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Amennyiben előfordulhat, hogy valakivel közös számlát akarsz, akkor maradj a Net-nél.
-
yogibear
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ez nem jó összehasonlítani?
Másrészt sem a Net, sem a Prémium plusz már nem igényelhető... -
yogibear
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
Kösz a javítást, akkor rosszul emlékeztem...
Vagyis akkor minden csomagváltásnál újra kell rendelkezni...#14461 karlkani:
Igen, elég disznóság, hogy ha már van megkülönböztetés, ki tudja miért amúgy, akkor a régi ügyfél is új lesz ebből a szempontból, ha csomagot vált... -
PedroPascal
őstag
Nekem Net számla van amit 2014 előtt kötöttem. Nem találok az OTP oldalon egyszerűen átlátható összehasonlítást a csomagok között. Elvileg csak a Prémium Plusz nagyobb (jobb) csomag. Érdemes erre váltani?
-
axioma
veterán
Nem olyan csoda az... Raiff full ingyenes dev.szamla, es a kartyat - ha nem a forint folyoszamlasat rakod moge - aka'r 4000 Ft alatt meguszhatod. Ja es akkor is ennyi, ha mas termeked nincs naluk.
A bankok jellemzoen nem adnak devizakamatot a usernek, a bent fekvo deviza viszont statisztikai alapon adott %-ban altaluk befektetheto, azzal mar bentebb vannak. De megis az ures szamla vezetese az informatika koraban 1x a termektipus letrehozasakor dij, utana nem ker enni... -
Llew
senior tag
Én nemrég váltottam Smartra. Az ingyenes keszpenzfelvetelhez nyilatkoznom kell ujra? Az ügyintező nem mondta, hogy kéne.
-
yogibear
addikt
Nekem MC helyett küldték a Visa-t... jövő év közepén jár le...
Tavalyik nem zavart, mert Applen kivül nem volt app náluk, csak MC-ra a régi szimpli, meg az Apple, mert abba nem tudnak belepiszkálni...
De pont kiadták az új szimplit, órára meg megoldottam az ingyenes Curve-vel...
De most hogy már direktben tudnám használni az órát, pénteken bementem fiókba és lecseréltettem MC-ra... jobb az, ha egy már okafogyott rendszer kiesik a sorból...
Bár Curve-nek annyi előnye van, hogy a webkártyát tettem alá és azon mindig csak az elvásárolandó összeg van...Nem lennék meglepve ...
Azon sem, ha beszántanák az egészet, mert kb már felesleges...
Az iCsekk sokkal jobb, informatívabb, a szimplis az adatok felét sem írja ki abból, ami benne van a QR kódban.
A BKK jegyet meg Budapest Go-val már NFC-vel is érvényesíteni lehet...
A parkolást meg aki használja, azok sem épp mind boldogok tőle... -
karlkani
aktív tag
válasz
scream
üzenetére
Arra azért érdemes figyelni, hogy NEM csak a kártya számít, hanem az is, hogy mikor lett kötve a szerződés.
Díjak és költségek azon lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén
- amely bankszámlákra vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-ig megtörtént, a szerződés teljes körű aláírása mellett és
- amely bankszámla vonatkozásában az ügyfél nem kezdeményezett szerződés-módosítást eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan 2014. december 31-ét követőenBelföldi
- OTP által üzemeltetett Ft és Euró töltésű ATM-ekből 81 Ft + 1,23%
- Idegen ATM-ből 1548FtDíjak és költségek azon lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén
- amely bankszámlákra vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-ét követően történt, a szerződés teljes körű aláírása mellett vagy
- amely bankszámlára vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-éig megtörtént, azonban az ügyfél szerződés-módosítást kezdeményezett eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan 2014. december 31-ét követőenBelföldi
- OTP által üzemeltetett Ft és Euró töltésű ATM-ekből 135 Ft + 1,49%
- Idegen ATM-ből 1344 Ft + 0,6% -
tomp
félisten
válasz
yogibear
üzenetére
Nem lennék meglepve ha jövőre a Visa NFC fizetését is kiszednék az appból. Minek sajátot üzemeltetni ami viszi a pénzt miközben Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Xiaomi Pay is van?
Nekem a SMART nincs 4éves éves és MC a kártya. Erre a számlacsomagra váltással küldték.
-
yogibear
addikt
Hehe... kedvenc reklámom tőlük...
A következő lépés: OTP bank.... és egy Mastercard logó.
Közben meg 4 éve a Visa-t osztogatják kéretlenül, amire 3 évig app sem volt,
ami van az sem 100-as, ráadásul ennyi idő alatt nem voltak képesek összefésülni az újat a MC-dal... -
yogibear
addikt
válasz
scream
üzenetére
Ha elsőre egyszerre nagyobb összeget veszel fel egy tételben, mint 150K, akkor a 150k felettire jön a sarc...
Ha 3-szor veszel ki pénzt de az első kettő nem éri el a 150k-t, akkor a harmadikért már jön a sarc...
Az első kettő kp felvétel ingyenes, 150k-ig...
Ha a második felvételhez hozzáadva az elsőt, pl első 100k, második 90K, akkor a 40k után jön a sarc... és a harmadik után is természetesen...nem akarom, hogy beleszámítson
Ilyen nincs, ha anno a papírt kitöltötted róla, akkor az első 150k ( max 2 részletben) mindig ingyenes marad...
-
scream
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Köszi!
Eddig fejenként feleségemmel elég volt a havi 150k-s ingyenes keret, de most költözünk és kinőttük.
Akkor hogyan működik a számítás, ha egyből nagyobb összeget veszek ki havonta, mint 150k? A 150k-s határig "ingyenes"-en számolja és a diff-re számolja rá a lenti díjat vagy a nagyobb összeget úgy veszi, hogy nem akarom, hogy beleszámítson a havi ingyenes keretbe és a teljes összegre számolódik a kp felvételi díj?

-
karlkani
aktív tag
-
yogibear
addikt
válasz
scream
üzenetére
Mert nem a számlacsomag számít ilyenkor, hanem a kártyád... a számla hirdetményében csak az van, ha fiókban veszel fel kp-t...
[link] 1.4.1. Készpénzfelvétel díjai
MCO, Visa Online, stb...
OTP által üzemeltetett Ft és Euró töltésű ATM-ekből
81 Ft + 1,23%
stb...Persze a havi Ingyenes 150k felett... ha azt max 2 részletben veszed fel...
-
skroy
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Online a beállításoknál, a "mobiltelefonos szolgáltatások" résznél lehet az sms értesítést állítani, lemondani.
-
scream
veterán
Hali!
Nem sikerült megtalálni az aktuális hirdetményben, hogy Net számlacsomagnál mennyi a kp felvételi díja (bankkártyával, ATM-ből)?

Csak a bankkártya nélküli Ft/valuta költségeit látom...
Valaki el tudna igazítani ebben a kérdésben?
-
Prien
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
SMS kikapcsolásra online én sem találtam megoldást, így a bankban kapcsoltattam ki. Pont azért, mert felesleges minden tranzakcióról jó drága SMS értesítés, amikor ott a push az appban.
Maradt a Net csomagom, Bonus kártyával, ez év végén visszatérít 1%-ot, max.30 ezer Ft-ig. Biztos lehet ettől is olcsóbban bankolni, nem tudom...
-
Horec
tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
A kapott smsre válaszban küld el a tilt szót.
-
Submarine
senior tag
Én is pont azt számolgatom.
ATM-ből ritkán szoktam kp-t felvenni.
De ha a 2ATM-re mégis benevezek, akkor is 60 Ft-al lenne olcsóbb a havi ktsg a mostanitól.
Valamint az eseti utalás, ami viszont már többször előfordul, lenne valamivel olcsóbb.
Úgyhogy végül is olcsóbb lenne. Sok kicsi meg sokra megy... állítólag.
Amikor csak lehet kártyával fizetek amúgy, nem sok kp-t használok.
Na, még meggondolom.Megnézheted magad is:
Net /és a többi régebbi/ számlacsomag hirdetmény -
-
Submarine
senior tag
Smart számlacsomag Hirdetmény
Hát ha kimatekozom, akkor valóban..
Nekem most 0,3% minden esetben. -
"Amit fizetek havonta az 268Ft a "Tranzakciós csomag" díja amivel 250ezerig nincs utalási díj."
Ezt számolgatva inkább úgy mondanám a "nincs" helyett, hogy alacsonyabb lesz az átutalás díja, ha havonta 134.000 felett utal valaki.
Pl. ha pontosan 250k megy el, akkor 0.2% (500 Ft) helyett 0.107% abban a hónapban. -
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
"Zöld" Tempo számlacsomagról érdemes valamire váltani?Rendszeres díjaim:
OTPdirekt havidíj: 144Ft
Számlavezetési díj: 395FtEz össz.: 539Ft havonta, ehhez szokott még lenni éves kártyadíj, ami idén volt: 3.852Ft
Internetbankon keresztül intézek mindent, nincs papír alapú számlaegyenleg értesítőm sem. A csomag feltétele csak a rendszeres jövedelem, és a havi 3x-i kártyás vásárlás.
Ezeket természetesen 8 év alatt mindig "sikerült" teljesítenem. -
rwbag2012
tag
A GPay-ben nem látszanak az OTP-s kártyával történt tranzakciós előzmények. Órás fizetésre használom a GPay-t. Tudok valamit tenni? Mi lehet a megoldás?
-
ddkk222
csendes tag
Hello.
Valakinek sikerült xiaomi payhez hozzá adni otp kártyát? Én nem bírtam hozzá adni otp kártyát, azt írja ki keresse az ügyfélszolgálatot. Úgy hogy marad a curve még. -
venom8888
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
A lenyeg, hogy edasanyam kezelte a penzem amig kint dolgoztam, most hogy hazajottem en szeretnem. Az anyum otp app jan a sajatja is ott van, tehat 2 account ot mutat, az ovet,es az enyemet, azt szeretnem ha az enyem ki lenne veve onnan, nem akarom hogy tudja hogy allok anyagilag stb.
Azt sem akarom, hogy ha elkerem a telefonjat valamit el allitok, es o sem tud belepni majd a sajatjaba.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
venom8888
üzenetére
Az OTPdirektben volt lehetőség a SmartBank regisztrációk karbantartására (beléptél weben és lehetett törölni a különböző telefonokat, így legközelebb újra kért jelszót, ha onnan léptem be).
Szóval régen volt ilyen, és a Digitális Szolgáltatások hirdetménye szerint az InternetBank beállításai közt is van "Regisztrált eszközök lekérdezése, letiltása" lehetőség. Itt próbálkozz.
-
Beni2360
félisten
válasz
venom8888
üzenetére
Biztos szinkronizál a két telefon és a nálad elmentett jelszavak nála is frissülnek. Ujlenyomattal belépve vagy pin kóddot használva már szerintem nem tudna. Hogy miért van a te bankszamlad oda is telepítve az már más kérdés. Ha nem akarod akkor a playon keresztül talán lehet onnan tőrőlni?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Az OTP app 2 telefonon van rajta az en szamlammal, az egyik telefon az enyem, a masik anyame. Meg valtoztattam a jelszot, es ugyan ugy be tud lepni anyam a bankfiokomba az appon. Hogy oldhatnam meg hogy ez ne tortenjen meg?
-
DarkByte
addikt
válasz
Criminal017
üzenetére
És érzésre pörgősebbek a tranzakciók mint Simple-el.
-
omlosz
csendes tag
Hello, gpay-el is működik az otp-s atm-nél az nfc felvét? Igazából idén még a simple nem hagyott cserben (csak fordítva, hogy egyszer nem vonta le egy kaja árát
), meg kicsit tartok, hogy még egy helyre kiadjam a kártya adataimat. De azért csábít a wallet, hogy ne csak néha revoval meg curvel használjam, hanem alapértelmezettben. -
-
Jeffi
aktív tag
Perselyben be van állítva, hogy napi 1000Ft menjen bele. Tudja valaki hogy miért csak néha sikerül teljesíteni? Van hogy pár napig működik, megy bele a pénz, aztán 3-4 napig meg nem. 1 hónapja van beállítva, 14.000Ft van benne..
-
Peter.70
addikt
garmin pay-el is tökéletes az otp kártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Dell notebook topic
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pl. ha pontosan 250k megy el, akkor 0.2% (500 Ft) helyett 0.107% abban a hónapban.
ki is kapcsoltam. Tranzakció historyt is csak teleszemeteli, utalásokról nem is beszélve.