Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Mi a baja az Origin-nek:
- A Battlefield 3 Beta-t nem lehet belőle eltüntetni.
- A mentéseket viszont sikeresen eltüntet! Az eddigi Battlefield 3 mentéseim egy pillanat alatt eltűntek. Huss... Felhő mi? Az bakker!
- A majdnem 4GB-os Battelfield 3 frissítést képtelen volt leszedni, a sokadik újrapróbálkozás után meguntam, és leszedtem torrentről.
- Hibásan tölt le, sokszor elkezdi újra letölteni a játékot, vagy visszaugrik 99%-ról 75%-ra.
- Túltölt, 100%-os letöltés után még töltöget, és ilyen DiP_staged fájlokat hoz létre.
- Csak a Battlefiled 3-nál van olyan a játékok listájában hogy "Telepítés kijavítása" a többi játéknál miért nincs?
- 9 játékom van regisztrálva a programban, még sosem volt olyan hogy mindet le tudtam volna tölteni és fel is tudtam volna installálni. Egyszerűen képtelenség!
- A legdurvábbat pár perce csinálta, letörölte a teljes Battlefiled 3-at, frissítéssel mindennel együtt. Elindítottam a játékot, nem indult, rányomtam arra hogy telepítés kijavítása, és elkezdte letölteni megint az egészet.Szóval Origin, én így NEM szeretlek!
Ez így nagyon gyenge! És nem akarom a Steam-hez hasonlítani, mert annak a nyomába sem ér, de ilyen hibákat semelyik másik kliensben nem tapasztaltam, se a GMG-s Kapszulában, se az Impulse-os szoftverben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi