- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Mi a baja az Origin-nek:
- A Battlefield 3 Beta-t nem lehet belőle eltüntetni.
- A mentéseket viszont sikeresen eltüntet! Az eddigi Battlefield 3 mentéseim egy pillanat alatt eltűntek. Huss... Felhő mi? Az bakker!
- A majdnem 4GB-os Battelfield 3 frissítést képtelen volt leszedni, a sokadik újrapróbálkozás után meguntam, és leszedtem torrentről.
- Hibásan tölt le, sokszor elkezdi újra letölteni a játékot, vagy visszaugrik 99%-ról 75%-ra.
- Túltölt, 100%-os letöltés után még töltöget, és ilyen DiP_staged fájlokat hoz létre.
- Csak a Battlefiled 3-nál van olyan a játékok listájában hogy "Telepítés kijavítása" a többi játéknál miért nincs?
- 9 játékom van regisztrálva a programban, még sosem volt olyan hogy mindet le tudtam volna tölteni és fel is tudtam volna installálni. Egyszerűen képtelenség!
- A legdurvábbat pár perce csinálta, letörölte a teljes Battlefiled 3-at, frissítéssel mindennel együtt. Elindítottam a játékot, nem indult, rányomtam arra hogy telepítés kijavítása, és elkezdte letölteni megint az egészet.Szóval Origin, én így NEM szeretlek!
Ez így nagyon gyenge! És nem akarom a Steam-hez hasonlítani, mert annak a nyomába sem ér, de ilyen hibákat semelyik másik kliensben nem tapasztaltam, se a GMG-s Kapszulában, se az Impulse-os szoftverben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- PlayStation 5
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest