Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor bármit csinálsz hibát fog kiírni. Hogy miért pont azt a hibát mint neked azt nem tudni. Azért van ez, mert a honosítást nem az EA csinálta hanem külsős cég,(CDproject) és ez a verzió nem elérhető az originben, és nem is lesz. Csak lemezes változatban érhető el.
Ha te originben szeretnéd az ME játékodat, akkor supportal kell beszélni(chat vagy mail, chatet ajánlom, gyorsabb) és beregisztrálnak neked egy ANGOL verziós ME-t az accountodhoz.
Én így csináltam. Amikor megadtam a kódot nekik, azt mondták hogy nincs az adatbázisukban. MOndtam hogy az enyém egy újságmelléklet volt(pc guru). Kis időt kért az emberke, majd beregisztrált egy másik kódot az originbembe, de mint észrevettem angol verziósat.A lényeg, magyar verziós ME-d soha nem lesz originben. Sajnos, nem sajnos ezt döntse el mindenki magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest