- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirlab 2.0 #4403 üzenetére
Hmm... Szóval ez a táblagép nem is open dott, de szerinted azonos az open dott tablettel, ezért megpróbálnád feltenni rá az erre kiadott legutolsó 4.4.2 fw-t. Ha jól dekódoltam a hozzászólásaidat. Fordítóval írsz?
Valószínűleg a CPU-n kívül lehet még benne pár hardverelem, amiben különbözik: talán be sem fog bootolni; talán nem lesz hangja, vagy nem lesz töltés kijelzés, mint ahogy az open dott tablet a látszólag azonos hardverrel rendelkező teclast tablet romjával. Szóval én nem ajánlom. Mit nyersz vele?
Az összefoglalóban arról van szó, hogy amikor a srácok kísérleteztek a partíciók méretének növelésével, nem volt gyári open dott rom a helyreállításhoz, de az egyik teclast tablet romjával újra tudták éleszteni, ha nem bootolt be. Ekkor bootolt a gép, de nem volt hang és töltés visszajelzés. Ezután felmásolva az eredeti mmcblk0boot0.img és mmcblk0boot1.img image-eket, működött a gép, mint az új.
Ha szeretnéd megpróbálni ezt, javaslom, hogy először is csinálj mentést erről a két fájlról, a módszer az összefoglalóban olvasható. Az egész romot is meg lehetne próbálni lementeni, de azt sajnos nem tudom, hogyan lehetséges.
De én lebeszélnélek róla, a videó alapján nem nyersz semmit, funkcionalitásban talán még kevesebb lesz, de ugyanúgy elavult régi rendszer lesz rajta. Személyes véleményem alapján pedig a jelly bean volt a legjobb Android rendszer, már csak ezért sem cserélném le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest