Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
jetlag for prezident... azt sem tudom, melyik bolygón vagyok.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz bobsys #47353 üzenetére
a gyógyszer valami olyasmi, amihez a lehető legritkább esetben fordulok - most is ki fogom bírni nélküle. nem is biztos hogy a jetlag a ludas igazán, hanem a sok utazás, a fáradtság, a rengeteg mocsok kaja amit magamba tömtem, óraállítás, államokon való ugrabugrálás miatti időzóna-váltás, stb... mindjárt meghalok de nem érzem, hogy képes lennék aludni. lehet elmegyek bulizni egyet, szombat van... ma este kevés sör is elég lesz az tuti.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
FehérHolló
veterán
szekszvonal más értelmezésben [link]
Skynet is real. It's called Google.
-
Mawyx
őstag
Winner, jársz vmikor erre?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Elims
veterán
"Luwak nem volt meg..."
Nekem most -kb.5perce- megvolt. :-)
Finom,igen jó,de nekem még most is az illy a nyerő.
A budakalászi auchan-nél van egy Big Ben Teaház,itt ittam. Gondolkoztam,hogy veszek egy 25dkg-osat,de aztán meggondoltam magam,nem pár ezerért adta volna az igen csinos nem csitri hölgy..."Ha 20Ft. lenne a luwak-nak tonnája..."
Győzőtt a kíváncsiságom. :-/
-
veterán
"Még csak csütörtök éjjel tette közzé a Twitter a nyilvános dokumentumait a közelgő tőzsdei kibocsátásról, és a nagy bulira nem is fog még sor kerülni hetekig, a befektetők máris megőrültek érte. Pontosabban egy nagyon hasonló nevű részvényért, a Tweeter Home Entertainmentért, amelyik 1500 (igen, ezerötszáz) százalékot emelkedett pénteken. Az egész egy nagy félreértés, mert a Tweeter rövidítve TWTR-nek hívja magát, ami történetesen épp a Twitter által lefoglalt tőzsdei azonosító (TWTR)." (Investor.hu, 2013.10.05.)
Na ezen jót röhögtem
(#47357) Elims
Hanem? Mondta, hogy a házad kevés lesz?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Elims
veterán
válasz Pttypang #47358 üzenetére
Hanem 120e Ft./kg. :-)
Egy hajszálon múlt,hogy ne vegyek egy 25dekásat..EQMontoya: de sajnállak.... :-)))
Tényleg finom az íze viszont ami utána jön..Nolf: megjegyzem a neved nagyon.
Köszönöm ezt az ajánlást!!! :-)
Komoly...
Ízre tényleg nem rossz,majdnemhogy nagyon finom.Viszont az azutána x idő.. :-) Komoly.
Most is érzem. Átrak egy más vilába. :-)
Leírni is hülyeség,de halál komoly.
Ha most egy asztalnál lennénk meghívnálak titeket egy-egy csészére és kb.20perc múlva megkérdezném,hogy "Mi a helyzet? :-)".
Úgy tudnám leírni ezt az "érzést",mint kb. a bogyó amikor kezd megjönni. Szinte dettó ugyanaz. (Igaz,már pár éve nem volt ilyesmi bennem) Aki próbálta már az említett nem teljesen legális dolgot az tudja/sejti,hogy mire gondolok.
Nem kamu,nem akarok nagyot "mondani",értelme nem lenne.Ha úgy lenne kiírnám,hogy egy sima snassz kávé,ami nemhogy 100e-ket,de 10fillért nem ér. Persze nem így van.
Mkinek ajánlom -nagyon-,hogy próbáljátok ki egyszer. Tényleg "ott" van. :-)Nolf: mégegyszer Köszönöm!! :-)
-
Tim82
félisten
Nagyon jó ez a Rectify.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
válasz parandroid #47362 üzenetére
Hmm, pedig max 5k-t saccoltam volna rá így hirtelen, de azért nem gyenge
Szeretem én is a jó kávét, de ennyire azért nemEverybody lies.
-
Elims
veterán
válasz Pttypang #47361 üzenetére
A 100e-ekhez képest semmi. :-)
Jattal (természetesen) együtt 1x00Ft. (Pontosan nem tudom,mert odaadtam az összes apróm,kb. 1500-1600Ft volt)
Elgondolkoztam azon,hogy mivan ha vmi kotyvasztott kamut ad. De láttam a doboz tetején az írást+váltottam pár szót a hölggyel -tényleg csinos..- és leszűrtem,hogy nem egy lehúzós hantanő. Simán elhiszem,hogy azt adott,amit kértem.
De különben meg ha át is rázott volna -amit tényleg kétlek- nem számítana,mert tényleg jó.. :-)Viszont azt fontosnak tartom kiírni,hogy "éhgyomorra" ittam.Kb. 4-5órája ettem az ivás előtt utoljára és akkor sem vmi csülkös pacalt vagy vmi keményen zsírosat. (Két szendvics)
Ez fontos,mert nem mindegy hogy szívódik fel. (Más dolgoknál is lényeg,hogy mit és mikor evett az ember a fogyasztás előtt)Jaa,és mindezt teljesen véletlenül. Az auchan-ben vásároltam és a kávézóval szembeni pénztárnál fizettem.Sajnos volt időm nézelődni.Megláttam ezt a teázó/kávézót és azt gondoltam,hogy a kinti cigi előtt (1.5hete visszaszoktam :-/) megiszok egy illy-t ha lesz.
Bementem,kérdeztem,nem volt,ajánlott vmit rámondtam,hogy jó lesz és már majdnem főzte volna -én azt hittem,hogy főzi- megláttam egy írást az átlátszó pénztartó (ahova a pénzt lerakjuk) alatt. Kopi luwak kapható. :-o
Gyorsan megkérdeztem a hölgyet,hogy már késő váltanom,ugye?Már főzi. Azt mondta nem,válthatok. Lefőzettem vele egyet ebből a macskásból..
Megkértem,hogy mutassa meg a kávét,meg is szagoltam. (először azt hitte,hogy kamusnak nézem,de gyorsan javítottam)Simán megérte. :-)
Szerk.:
PeterkeT: azt tényleg sokalltam volna,max. 3000-4000-et adtam volna ezért a csészéért.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz parandroid #47362 üzenetére
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/sep/13/civet-coffee-cut-the-crap
while (!sleep) sheep++;
-
Elims
veterán
válasz Integra #47368 üzenetére
Tényleg.Akkor vmi gubanc volt.
Bocs.Emvy: Köszi!
Nolf: Lehet,sőt..De komolyan mondom,hogy nem a levegőbe írtam amit írtam.
Ha véletlenül vki a közelben lakik és mondjuk jövőhéten bármelyik nap ráérne délután körül,üzenjen rám és meghívom egy ilyen "másolatra".Szerk.: Ezekszerint vmivel "ütik",nem számít,hogy mivel.. :-)
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Ide is [link]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tothgera30
Ármester
Ehhh... lehetetlen subnotik között eligazodni... itthon esélytelen jó áron találni, ebay-ról meg nem merek bevállalni egyet .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #47375 üzenetére
Miben gondolkodsz? 12"-os, core2-es (épp t9600 vna benne) notim eladó lesz, mert két napja lőttem ebayen egy Vostrot.
Same rules apply!
-
concret_hp
addikt
lehet nem ez a legjobb topic, de tudtok olyasmi road realityt mint a cadilec drive volt pl?
van az on air day tour, de az nem olyan odab@szós
vagy fullba vagy sehogy :D
-
EQMontoya
veterán
-
Integra
titán
a nógrádi ropogós még mindig a legjobb ropi
ma találtam a spar-ban, lehet kapni, vettem is egy fél dobozzal...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
tiszta extázisba kerültem, mikor megláttam, le is söpörtem a kosárba a polcról az összeset a romkocsmák, a sör és roséfröccs, a hajnalig tartó berúgott pofázások elmaradhatatlan kelléke, és csak kemény 59ft-ért
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tildy
nagyúr
válasz Tothgera30 #47375 üzenetére
Aug vegen vettunk egy Samsung 540U3C-t 500 fontert a csaladban, nem volt egy rossz vetel.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
vegyél egy leasingrücklaufer t vagy x thinkpad-et, tegyél bele 8gb ram-ot, egy intel ssd-t és van egy professzionális, maximálisan megbízható notebook-od. nem értem, hogy mit szenvedtek ennyit.. ezek amiket linkelgetsz vicc kategória max.
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #47385 üzenetére
Most en vagyok az aktualis trugjunk bele hadd fajon mert azt elvezzuk, ember?
( vegyel nemetorszagbol az anyukadnak egy levedlett bizniszlaptopot, amibe mar ki tudja ki fujta bele az orrat, eresztette bele barmilyen testnedvet. Okos... )Egyed inkabb a ropidat.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
kiscsillag, nem tudom feltűnt e már, de nem vagyunk egy kategória, ha vérszívásról van szó, abban meg pláne nem
látszik, hogy fogalmad sincsen arról mit mondok, puffogsz bele a levegőbe, a szokásos sértett stílusodban, pedig két görcsös bizonyítási kényszered között azért odafigyelhetnél egy-két tanácsra, javaslatra, lehet, hogy van közöttük bizony okos gondolat. de nem, inkább mutasd meg a frankót, szenvedj csak tovább, engem nem zavar, meg vedd meg ezeket a filléres ipari hulladékokat, kapsz hozzá 2 év jótállást és már be is tömték a szádat vele
belemehetünk az okos részbe is, de hidd el, nem jönnél ki belőle jól, úgyhogy lépjünk inkább...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
az az igazán komoly ebben (szerintem), hogy lassan a végfelhasználó is simán hozzáfér azokhoz a megoldásokhoz, erőforrásokhoz, amikhez eddig csak a tőkeerős nagyvállalatok. a keretedben, a laptopodról képes vagy szinte ugyanazt megcsinálni, a világ táján bárhol, amit rahedli ember nagyvállalatban finanszíroz.
-
nagyúr
na! senki nem kövez meg senkit, míg meg nem fújom ezt a sípot..! : még ha azt is mondja, thinkpad..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
veterán
-
Tothgera30
Ármester
Magamnak folyamatosan nézem az EliteBook8560/8570 és Latitude 6520 gépecskéket (jah, égen-földön nincs 15,6-os, majmolják a 14,1"-eseket, de az a num rész hiánya miatt kiesik). Most ismerősök számára a 2530P pont jó lenne, csak UK ebay.ről nem postáznak.
#47385 Integra: A TP se akkora állat, még mindig bumfordi, és a num részt kihagyják normális méretnél is. T61 után nincs normális széria, talán még a T400/T500 visítva belefér, de amit most művelnek, főleg az Edge széria... inkább ProBook 6-os széria, vagy EliteBook 8-as.
#47393 Crytec210: Szoktam teázni, zöld teákat bírom . Kávézni egyáltalán nem .
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
veterán
-
veterán
válasz Tothgera30 #47396 üzenetére
Nem tudom, épp most gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni.
Everybody lies.
-
tbs
addikt
1BTC = $330 Éjszaka $390-ről fordult $300-ra. Indul a hullámvasút.
-
parandroid
félisten
válasz Tothgera30 #47394 üzenetére
"Most ismerősök számára a 2530P pont jó lenne, csak UK ebay.ről nem postáznak."
Továbbra sem értem, miért nem veszed meg Mo-n hatvanpárezer HUF-ért felújítva, átnézve, fél-egy év garival, és miért kéne külföldről hozni. Meglepődnék, ha nem magánszemélytől, garanciás, átnézett darabot találnál 200 EUR alatt, és arra még jön a szállítás, ami 20k alatt nem valószínű, hogy megáll, és az esetleges garis szívás, ha megint küldözgetni kell.
De a te dolgod, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Jellemzően egyébként itt kint jóval drágábbak a garis, felújított gépek, mint Mo-n, igaz, itt azért alap a jogtiszta oprendszer, és szívesen ajánlgatnak még hozzá pluszpénzért akár egész extrém módon hosszú garanciát is. Mondjuk oprendszerrel és 2 év garival már 400 EUR körül lesz a 2530p szintű gép is, az más kérdés, hogy még mindig inkább ezt a testnedvektől tocsogó, öregecske igáslovat, mint egy csilivili, legfrissebb platformos konzumer középkat vackot ugyanennyiért.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz Tothgera30 #47394 üzenetére
Szvsz T420 után van nagy gáz, köszönhetően a szigetes billentyűzetre váltásnak és a régi kiosztás szétverésének. Az Edge hogy jön ide? Sosem volt az üzleti. T, X, W széria a minőségi, az L már nagyon kompromisszumos, az Edge meg kb. a branddel eladott konzumer vonal.
Ami a hordozhatóságot illeti, az X vonal kimaradt nálad? Vagy a T4xxs vonal? Azért ismerkedj meg velük, mielőtt a T61 után temetnéd a Thinkpad-eket.
Mondjuk ha a numpad mindenképpen kell, akkor neked nem a TP-k a neked kellőek. Személy szerint nem értem, minek kell notira, de ez az én preferenciám.
Integra: általában lehet ilyen dolgokról teljesen kulturált módon is beszélgetni, véleményt nyilvánítani, vitatkozni. Neked ez nem jött össze, sebaj, majd legközelebb! [link]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest