Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
derítsd ki, hogy ez altt mit értenek. ha náluk már az is annak számít, ha össze tudsz rakni egy pivot táblát, az sima dolog, de azért ha excel makrókat kellene írogatnod, az már nehezebb, ha sosem csináltál még ilyesmit.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
félisten
A forum szakmai resze gyakorlatilag hasznalhatatlanna valt. Egyszeruen minden temanak megvan a maga ostoba okre, aki persze lelkesen tolja a hulyesegeit.
Szomoru.
while (!sleep) sheep++;
-
tildy
nagyúr
Egy kis video igy estere, csak hogy mosolyt csaljak az arcotokra
[link]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #35353 üzenetére
A briteknel SI van. Viszont nehany tradicionalis esetben maradt az imperial. Benzint literben tudsz venni, nem gallonban, es kotelesek jopar esetben kiirni az SI fele mertekben is. Peldaul piacon , vagy boltban, fel kell tuntetni SI szerint is, ha nem abban van. ( Pl. a tejen siman rajtavan hogy 4 pint, vagy 2.226 ( azt hiszem) liter.
Tobb ertelme van.
En herotot kapok tole, amikor pl.a testsulyt stoneozzak, meg ounceozzak."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tothgera30
Ármester
-
bobsys
veterán
Van valakinek Macje es rajta Office for Mac 2011? Kiszeretnek probalni valamit az Outlookban
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
válasz bobsys #35363 üzenetére
a kedvencem az volt, amikor ott jártam, hogy tényleg minden yardban volt kiírva az út mellett, meg ki volt írva, hogy valahány láb valahány inch-nél szélesebb/magasabb jármű itt ne menjen be... Engem az döbbent meg, hogy ezek tudják, hogy az mennyi!
(mondjuk, tök logikus. 1 yard = 3 láb. 1 láb = 12 inchPleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #35364 üzenetére
amcsik nem hasznaljak a yardot, de en mar raaltam es ha azt mondjak 3 feet vagy 2 inch, x gallon/pound akkor megvan, hogy mennyi az annyi
az ouncal vagyok neha bajban, 16/32/64 oz az oke de a 8 oz egyseggel nemtudok mit kezdeniEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
azt en kb 2 nap utan feladtam es annyi maradt, hogy minel nagyobb szam van az mpg mellett akkor az jo es 24mpg az kb 10l/100 kilometer es 35 felett mar europai a fogyasztas (7 liter alatti)
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ladybug
őstag
válasz Viszlát #35357 üzenetére
Nem tartom magam pláza cicának, és nagyjából tudom, mennyibe kerül egy traktor. A traktorok egyszerűen lenyűgöznek. Imádom nézni, ahogy dolgoznak a földeken. Lehet ez az én hülyeségem....
Ha majd egyszer megtehetem, biztos veszek egy kis farmot és hozzá egy traktort és én fogom vezetni.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bobsys
veterán
Ki volt az aki a farmos webkamera oldalt belinkelte? Fuggove tett, itt ulok Angliaban egy irodaban es nezem a mi tortenik, a fulesben meg hallgatom a kukorekolast. Es bejott a kecske, meg egy barany.
-
bobsys
veterán
válasz kételkedem #35377 üzenetére
johetnek, aranyosak
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #35379 üzenetére
Hazamegyek jovo heten aztan kirakom az egyik live camet a plasmara
-
Viszlát
addikt
válasz ladybug #35369 üzenetére
Főleg ezek a modern traktorok baromi drágák. Talán két éve rángatott el akkori barátnőm agrárkiállításra, nagyon komoly gépeket láttunk, nem egy 50 milla feletti árban, persze abban már bőrülés, 6 hangszórós hifi, légkondi, gps, meg mittomén milyen kutyafüle nem volt, amihez hozzájöttek az egyébként jóval fontosabb paraméterek, sok-sok Nm nyomaték, ilyen szerelhetőség, az köthető rá, meg köthető utána. Durva.
Nekem is hasonló az álmom, már a fűnyírótraktor is nagy élmény volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bobsys
veterán
válasz Viszlát #35382 üzenetére
Csak a baj ezekkel, hogy mar nem szereled meg a mezo szelen ket marek alkatreszel a masik traktorodbol. sokan ezert nem vesznek ulyat, mert ha megall akkor szazezrek a javitasa mig az oreg orosz gepet a kertvegeben megcsinalod egy delutan alatt. Aposom konkretan az egyiket tavaly generalozta, kiemelte az egesz motort aztan delutanonkent szep lassan megcsinalta.
-
kételkedem
addikt
válasz bobsys #35383 üzenetére
Helyszíni szervizelést kell kérni, úgy még a kezedet sem kell bepiszkolni!
Persze nagyságrendekkel drágább annál, mint ahogy apósod csinálja...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Viszlát
addikt
válasz bobsys #35383 üzenetére
Ismerős, ezekkel csak az a gond, hogy többet tölt az ember a szerelésükkel, mint a használatukkal. Ex-apósjelölt is ezt tolta, régi orosz cucc, volt abban mindenféle alkatrész, de a telket csak három részletben tudta felszántani, mert valami mindig elszállt benne.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bobsys
veterán
-
Viszlát
addikt
Milyen jól működik ma is a ph...
-
neduddki
nagyúr
válasz bobsys #35370 üzenetére
HI!
varosi ficsurok vagyrok.... eloben megbodogult lyanykoromban...
amugy esmeri vki: gazda szeme hizlalja a joszagot?:- )udv
neduddki
mod: van mac de mar midegyik lezokott rola mert egy rossz vicc ha eppen nem orjongen k akkor office lajtnak hujjak /gyak az osszs parals+7+2010 o kmment/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bobsys
veterán
válasz neduddki #35390 üzenetére
igen, van ilyen mondas
a maces tema meg megoldottam, csak annyit kellett kiprobalnom, hgoy az outlook hasznalja-e az Outlook Anywhere vagy csak siman EWSen keresztul megoldja a kerdestEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Egy Golf TDIt adott a Hertz, de valami bluemotion vagy mi, kornyezetbarat igy a prisonal mindig leall a motor es ujraindul ha lelepek a fekrol. Picit idegesito viszont a cruise control az allat, nezi az elottem es koztem levo tavolsagot es ha fekeznek akkor az automatika is fekez majd visszagyorsit a bealitott sebessegre ha az elottem levo is gyorsit
-
Tim82
félisten
Ha esetleg erre van tippetek, azt megköszönném. Reggel nem volt vele túl sok időm foglalkozni, hazaérve nyilván megoldom majd persze. (Opera gyorsítótár/süti törlés, router/modem restart megvolt már, mobilon és munkahelyi gépen meg semmi gond nincs a lapcsaláddal.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Olvasom, hogy másnak is van ilyen problémája, úgyhogy akkor nem nálam van a gond, vegyétek úgy, hogy nem szóltam.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
gyerekek, elvesztettem a ppt-szüzességemet...
nagy élmény voltPleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest