Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
-
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz lujó55 #26105 üzenetére
ma volt kedves emberemviszont hagymát ettem, de ugye vissza kellett tartani egész délután, nem lehet leírni mennyire fáj a hasam, 20percet görnyedtem a zuhany alatt ki kell engedni amikor jönni akar, ez borzasztó
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
addikt
Jöhetne már 1 kis hűsítő eső, kezd melegem lenni, meg egyébként is kezd elegem lenni is úgy a dolgokból, illetve 1 dologból.
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #26088 üzenetére
Itt meg nincs nagyobb tomeg. Lehet lassan ossze kene utni egy cikket hitek es tevhitek a londoni olimpiaval kapcsolatban cimmel
Sot , amirol a hvg cikkezett, tortenesetesen hogy mindenhol egekbe szoktek az arak , az sem igaz. Ugyanannyiert eszunk iszunk sorounk a megszokott helyeinken, ahogyan eddig is.
Repjegy es szallasarak mennek fel, taxisok is emelnek, meg gondoloma puccosak ettermek, sorozok is, de ennyi.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lujó55
addikt
Reggelt, frisset!
Kinti zuhany alatt megfürödtem, nagyon király volt! Még langyos volt a víz a tartályban -
kételkedem
addikt
Érdekes, hogy te sem tapasztalsz nagyobb mozgást! NoLF "vidéken" van, azt még meg is értem, bár én azt gondoltam, ott is nagyobb lett a nyüzsgés!
Azt esetleg tervezi valamelyikőtök, hogy kimegy valamelyik sporteseményt élőben megnézni?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #26113 üzenetére
Nagy nehezen kaptunk jegyet:
Your Olympic Games tickets:
Sport: Canoe Sprint
Session code: CF002
Date/time: 07 August 2012 09:30-11:55
Venue: Eton Dorney, Buckinghamshire
Price category: C
Quantity: 2
Ticket cost: £40.00Kajak-kenu amugy, csak a kod miatt canoe sprint , kivancsi leszek
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mawyx
őstag
végre visszajött az áram, megy a ventilátor
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
kételkedem
addikt
Jelenleg Budapest a világ második legmelegebb fővárosa! [link]
Az ember nem is gondolná, hogy vannak olyan napok, amikor hőmérsékletet tekintve a világ élvonalába tartozunk!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
lorcsi
veterán
válasz kételkedem #26119 üzenetére
nem csodálom, hiszen itt van a gyűlekező
eladó: vadi új soundcore motion+
-
kételkedem
addikt
válasz lorcsi #26120 üzenetére
Itt voltak, szórakoztak, sportoltak majd hazamentek. Pont mint bármely más turista!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
lorcsi
veterán
válasz kételkedem #26121 üzenetére
csak a melegből maradt itt utánuk
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #26113 üzenetére
kizárt dolog, engem nem érdekelnek a sportesemények, és nem szeretem a tömeget.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
lujó55
addikt
válasz kételkedem #26121 üzenetére
azaz?
ezzel mit akarsz mondani? -
FET-MEN
veterán
napi lol. beegyek egy független GSM-be sopronba a tescon belül.ki van rakva egy fóliás c5-00 ami nekem személy szerint nagyon tetszik. ( a multkor a másik csávó 20 at mondott az 5800-ámre beszámolásnál egy bb-be.) most egy flegma csávó volt, mondom neki a kollega 20 ér vete volna be 2 hete, hát olyan nincs max 15 xd miért? mert vele egyárú telót akartam kihozni.. a c5-00 ki volt téve 18990 re
Iphone 7
-
lujó55
addikt
válasz FET-MEN #26125 üzenetére
én meg úgy jártam, hogy bementem a vodához, hogy van egy előfizetésem és kéne egy mobil, mert a régi festékes lett és a higitó oldja az anyagát, tehát menthetetlen. aztán kérdezett egy csomót a telefonálási szokásaimról, meg az internetezésről, meg hogy mennyit beszélek havonta hálózaton belül-kívül stb. aztán kiderült, hogy a telefont telefonálásra használom, így 1Ft-ért (azaz ingyen) elhoztam egy Samsung E1230-at. Öt perc se volt, mindenki boldog
-
FehérHolló
veterán
Kinyírtak egy cigányt a szomszédban, a mentősök újraélesztették, áll a bál.
Talán a legrosszabb az egészben, hogy teljesen immunissá váltam az ilyesmire.Heti átlag 3 mentő, 1 rendőr, néha tűzoltó. 0-24-ben ordibálás, muzsika, ricsaj. Kár, hogy főleg azok a szomszédok fizetik ezért a TB-t és az adót, akiket a legjobban zavarnak az előbbiek.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FET-MEN
veterán
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #26119 üzenetére
Nyár van, jó ez. Egy idő után hozzászokik az ember aztán a 20 fok már hideg lesz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lujó55
addikt
válasz FehérHolló #26134 üzenetére
"Kinyírták a cigányt a szomszédban"
kajakra? -
lorcsi
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Brútusszal összelőve Ace meg ProBook, látja a mappákat, de a fájlok egy részét nem. Képeket-videókat pl. Mit nem állítottam be/át?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
qdak
addikt
tegnap a Cool TV n hányadik Showder Klub adást adták, sajna ott nem irják
ebbe volt mikor a tanuló rendőr aki dadog igazoltatja őketஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Winner_hun
titán
Nem szoktam moziba járni. Hétvégén viszont megnézem a Jégkorszak 4-et 3D-ben, kíváncsi vagyok rá Hely lefoglalva középen hátul, más még nem foglalt jegyet, nem sokat kellett vacakolni azzal hogy hova üljünk.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lujó55
addikt
magyarázat. (magamnak is, mert én se tudtam eddig...)
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #26147 üzenetére
Aztán miért pont szegény pávák? Az ő jogaikra nem gondol senki?
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #26149 üzenetére
Itt az ideje, hogy a vakond klub után alapítsunk egy jogvédő egyesületet ezeknek is, már!
Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest