- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
1010
őstag
hellllllllllllllllllllllllo
-
poffsoft
veterán
ide ér csk beköszönni??
sziasztok!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Foglalt név #3079 üzenetére
mondtam gyere, nézünk filmet 19"-on.
-
Jó reggelt.
Tegnap esti termés jó részew átolvasva.
Asszony munkába elindítva, én meg itthon ülök egyedül.Úgy látom, ismét a régi téma megy, szex és alkohol.
-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember #3073 üzenetére
Saját lakásban oszlat? Mert akkor könnygáz felejtős
Miért nem tanulok inkább???
Na, zuhi... -
Racecam
nagyúr
Ne csigázz, ezek után már szinte biztos, hogy egyszer még leitatlak.
Csak arra kell figyelnem, hogy ne legyünk túl sokan, kicsi legyen a választék.
Az éneklést meg valahogy majd túlélem...Fog. Név.: Te nem szeretnél részt venni a "Keressünk nőt mer az jó!" projetben, amit Blacki-vel indítottunk? Tudom (sejtem), hogy nincs hiányod, de ez ilyen kutyaharapást szőrével dolog. Nem tervezünk hosszútávra, sőt, Blacki az Ő előéletével nagyon rövid távra tervez.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam #2867 üzenetére
jó reggelt.
drága pirossapkás főnököm, nem én szerveztem mindent erre a hétre. tegnap megtudtam, hogy egy elég bonyolult autó-adás-vételbe, pontosabban lízing-átvételbe, pontosabban... afrancseértimibe kell részt vennem ma délután. holnap erőteljes pakolászás, mert szombaton buli, és teltház lesz nálam. a kb. 6 vendég meg vasárnap fog távozni tőlem, addig kell hg-skodnom. úgyhpgy ez van, nem bírom túlságosan a feszültséget, de próbálok türelmet erőltetni magamra.
és ami a legszebb benne: közben dolgozom is
bolond: azért ennél árnyaltabb a kép, senki nem akar senkit se meg, se átverni. ráadásul közeli ismerős adja el egy szomorú családi dolog miatt, bátyám meg kap az alkalmon (mondom én, hogy bonyolult
)
-
Tim82
félisten
Jó reggelt! Látom, termeltetek éjjel ex-témában.
Huh, tudnék miket mesélni.
-
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Többet ilyet nem -
Racecam
nagyúr
válasz
Foglalt név #3058 üzenetére
Téged meg annyira összezavart a virrasztás, hogy ide tévedtél?
Jól tetted!Amúgy, jó reggelt, Mindenkinek!
Jancsika: Ááá.., dehogy!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Foglalt név #3058 üzenetére
elmentem a postára.
feladtam a reményt.
-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember #3057 üzenetére
Ahogy nézem már feladtad. Nekem még vissza van jó esetben is 3 óra, mire megtehetem
-
válasz
bolondember #3055 üzenetére
Tágas égen andalog, tán Te vagy vagy Én vagyok?
vagy a KovácsPisti
-
válasz
bolondember #3053 üzenetére
vajon ki?
Jóreggelt Huszárok!!! -
bolondember
MODERÁTOR
hasad a hajnal
meggyürkőzünk a bajjalitt van a reggel
ma ki kel fel? -
Racecam
nagyúr
- Aludni, nem kéne már?
- De!
- Akkor?
- Mit akkor?
- Mit kell ilyenkor mondani?
- Jó északát?
- Igen.
- Akkor jó éjszakát, Mindenkinek! -
FehérHolló
veterán
Jó éjt itt, update ott.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #3047 üzenetére
hát, nekem úgy alakult, h egy IGAZI ex-szel se találkozok, földrajzi okok okán nincs esély se a találkozóra...
Talán jobb is, mert az "utolsó" ex (remélem nem lesz több), az a volt menyasszonyom volt pasijával jött össze, és az nem igazán gyakorolt rá jó hatást... Magyarul le lettem szarva, pedig... A szakítás után még próbáltam tartani benne a lelket.
Nem tudom, nem kellett volna, vagy nem tudom. -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #3044 üzenetére
Most nem szeretnék annyira belemenni, de nem egy régi nagy szerelmemmel a találkozások a mai napig könnyesek. Mert egyikünk sem felejtette el, hogy valamikor milyen sokat, a mindent jelentettük egymásnak. És akár hogyan is alakult azóta az életünk, ezek nagyon mélyen belevésődtek a szívünkbe, lelkünkbe, nem is tudom hová, de valahol benünk van, az biztos
Ez most így az éjszaka közepén talán nem tűnik annyira giccsesnek (természetesen nekem nem az, hanem a valóság), de lehet, hogy aki esetleg holnap nappal olvassa, undorodva fordul el ilyen nyálcsorgatás láttán. -
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló #3045 üzenetére
"Szép dolog a szerelem, mi, kisapám!..."
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #3044 üzenetére
Az egyik enyim pedig most fog szülni 20 évesen, a férje 39 éves. Én inkább nem beszélnék róla.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #3041 üzenetére
nálam ez annyira változó (volt)...
Van akivel újra sikerült felvennem a kapcsolatot, gyermeke is van már, de aztán megszűnt hirtelen... Részéről.
Volt akivel valamilyen szinten a kapcsolat végének kiheverése után durva lett a viszony, de aztán pár évvel később már objektíven tudtuk szemlélni, igaz személyesen se találkoztunk azóta se (egy pár kilométer és egy tengerke-csatorna választ el minket) - ami jólesett, h annó kijelentette, h igen, sok mindenben igazam volt...
Annyira változó.
Azért remélem mind boldogok.
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #3039 üzenetére
Nem vagy egyedül, bár azt azért nem mondhatám, hogy ez jellemző volt az életemre.
A nagy szerelmek is valahogy mindig inkább kihunytak lassan (általában a részemről), vagy elsöpörte őket egy másik még nagyobb szerelem, de érdekes módon én képtelen vagyok, voltam durván szakítani, legalább a barátság megőrzése mindig fontos volt a számomra. És ezt elfogadták a másik oldalról is. Az "elhagyott" kedvesek engem sohasem "bántottak" és azt mondják, ha másképpen is, de szeretnek a mai napig.Jó éjszakát neked is Kuka!
-
Thrawn
félisten
Jó éjt!
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #3037 üzenetére
Ismerem ezt az érzést.
Inkább haljak meg kétszer annyira utána, de legalább még egyszer láthatnám... -
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam #3035 üzenetére
Eddig is sejtettem rólad, hogy ifjú titánként (is már) nagy gavallér voltál.
Én sajnos nem úgy váltam el az eddigi nagy szerelmeimtől, ahogy kellett volna. Volt, hogy az én hibámból, volt, hogy a másikéból.
fokukac: Attól még, hogy jobb lenne, ha nem látnám, még szeretném látni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #3034 üzenetére
pedig, ha racionálisan belegondolsz, valószínűleg utána még rosszabb lenne, ergo Neked az lenne a legjobb, ha többé nem látnád a szemét...
szeláví.
na, javítok. sok-sok évvel ezelőttivel lehet találkozni. a legutóbbival, aki miatt szomorú vagy, sose.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #3034 üzenetére
Értem.
Tényleg van így, hogy az ember szeretné tudni, hogy mi van a másikkal, hogyan él, boldog-e, eszébe jut-e még néha. Persze, én most nem a Te történetedre gondoltam, hanem magamból indultam ki. A régi szerelmeimből, akikkel szinte kivétel nélkül barátokként váltam el és akiknek egy jó észével még most is van kapcsolatom. (Informális, illetve baráti.) Pedig akadt egynéhány, én már csak ilyen szerelmes típus voltam.
Nem is tudom, miért mesélem ezt most itt el, ezen a kora nyári éjszakán, talán van valami a levegőben... -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #3032 üzenetére
Nem baj, egyszer majd találkozol VELE. Aki nem is biztos, hogy ő lesz.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #3029 üzenetére
Ezt nem tudhatod
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #3029 üzenetére
Honnan tudod, ha nem mész le?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3028 üzenetére
Meg őt sem látnám újra.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #3025 üzenetére
Séta már volt?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #3025 üzenetére
mi hárman dolgozunk.
az se sokkal jobb.
-
FehérHolló
veterán
Már megint este és én még mindig egyedül ülök az üres lakásban.
Such is life. -
BlacKSouL
addikt
válasz
werttzui #3023 üzenetére
Nagyvezírünk mondja mindig, hogyha valamire azt mondjuk hogy "I hope", hogy " hoping is not buyers job"
Meg utálja még ha azt mondjuk "maybe". Meg van még 1-2 ami nem jut eszembe..
Ja igen, a "trying is not your job" is elhangzott már... na meg az "I don't know" is kerülendő -
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, jó éjt Nektek
Hajnalban kelés, úgyhogy el, alvadni...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
werttzui #3012 üzenetére
Szextopikos felvetésedhez fűzném a sztorit, miszerint lakótársammal mentünk haza anno, 3. srác már otthon volt, sejtettük hátha nővel. De nagy volt a csend. Kicsit zörögtünk, erre kijön, gyorsan bezárja az ajtót. Kérdezzük hogy asszony tán meztelen
Mondja hogy asszony már elment. Nem is egyszer, de már fizikailag is. Hát akkor? Na gyertek be. Bemegyünk, kissé fülledt meleg megcsap, mire is srác: Na? Érzitek? Ez a b.szásnak a szaga
Mondtuk is hogy menjen a picsába, de azé poénnak jó volt. -
werttzui
addikt
válasz
bolondember #3011 üzenetére
Jah én sem gondoltam másra
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
"amerikai filmekben a jófiúk jobbára MAC-kel nyomják, a roszzak meg PC-vel"
ha tudnád, mióta tervezek erről írni a Logout-ra
meg még az OFF-ban is felhoztam egyszer-kétszer a témát.
egyébként meg van, amikor Dell-ekkel nyomják a jófiúk.
érdekes, Thinkpad-ek ritkán szerepelnek Hálivúdban.
"Csakis azért, hogy elmondhassam, nekem MAC-em van, nem fogok venni"
jaja, elég sokan státusszimbólumnak nézik - "új bunkófon"
-
werttzui
addikt
válasz
bolondember #3001 üzenetére
fakanál
-
Bubu79
addikt
Egyelőre úgytűnik, hogy kishazánkban ennek is inkább a kultusza az, ami miatt veszik és nem azért, mert különösebben ismernék az előnyeit... ( amerikai filmekben a jófiúk jobbára MAC-kel nyomják, a roszzak meg PC-vel )
Én személy szerint kicsit sokallom az árát egy PC-hez képest, ezért meg sem fordul a fejemben, hogy beruházzak egyre
Csakis azért, hogy elmondhassam, nekem MAC-em van, nem fogok venni
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest