- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #12099 üzenetére
akkor pacsi, bigfoot!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #12097 üzenetére
igen, szerencsére nem lett akkora tappancsom mint bratyómnak, vagy anno a kosarastársaimnak. de így sem egyszerűbb az élet hogy már pesten vagyok, gondolhatod anno vidéken mikből válogathattam... :|
-
NoLF
veterán
nem gondolkodok, csak a szétnyűttet akarom helyettesíteni egy hasonlóval. találtam egyébként egy nekem tetsző darabot, a westendben 4fél áron árulták 4fél boltban. 44es volt a legnagyobb, 9100ért (fehér bőr nike, kék pipa, egyszerű, szép, pont ideális lenne) másik boltban 14ezer, 43as a legnagyobb, harmadik boltban 16ezer, 44,5 a legnagyobb, negyedik boltban 20ezer, 42,5 a legnagyobb (
)
lassan az lesz mint régen, bemegyek a boltba és megkérdezem miből van 46-47 méret, mert akkor a többire rá se nézek, csak fájdítanám a szívem.
BooBoo: a sütőtököm kivájtam, és beleillesztettem a lábamat, pont kitöltötte a rendelkezésre álló teret. így lett tököm tele a lábammal.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #12092 üzenetére
Rossz, mert a héten el kell intézni. Szombaton elköltözök és ott már nem fogom olyan olcsón megúszni, mint itt
NoLF: túl nagyok a elvárásaid
Én is mindig így járok, pontosan tudom, hogy milyet szeretnék, és olyan pont nincs.
De még csak hasonló sem. Tanulság: nem kell gondolkozni.
-
NoLF
veterán
milyen jó hogy csak vannak, de nem kötelező jellegűek
egyébként tököm tele a lábammal, vagy az árusok filozófiájával, vagy én már nem is tudom mivel, de egyszerűen képtelenség megfelelő cipőt találni. pedig nem voltak olyan vészesek az igényem tegnap, mikor Kedvesemmel nyakunkba vettük a Westendet, hogy márpedig nekem cipő kell.
kívánalmak: fehér félcipő (lehetőleg bőr), sportos, 46-os, 16 ezer v alatta.
eredmény: kb. 100/0
phasskivan!
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Megjöttem, most itt is rontom a levegőt egy picit.Mi újság van errefelé?
Holnap fizetés, kíváncsi vagyok, megéri-e a hétvégét a pénz, vagy a csekkek elviszik az egészet?
Vagy ha azok nem, akkor a bevásárlás...
-
ReJim
őstag
szerintetek az idegenforgalmi adót ellenőrzik valahol?
pl elmegyek egy másik városba, és ott alszom. (panzióban, rokonnál). ilyenkor elvileg kell fizetni.
és ha nem alszom, csak azon a helyszínen töltöm az éjszakát akkor is kell?
a törvényben viszont szerepel, hogy mentesül: "a közép- és felsőfokú oktatási intézménynél tanulói vagy hallgatói jogviszony alapján [...]" az illető. ha bárhova megy, vagy ha oda ahol tanul, ahova a jogviszony szól?
amúgy csak én érzem bodorságnak ezt az adónemet? ha pl utazok valahol és lekések egy vonatot-buszt és a reggelit meg kell várnom, köteles vagyok fizetni? -
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz
jules_croat #12084 üzenetére
megvan a neve, száma, felhívod, elhadoválsz valami ismerlek megtalállak nem fogsz örülni neki dumát, 'szt vagy beijed vagy nem.
rendőrségre ezzel ne menj, semmi értelme. se bizonyíték, se tanú, se semmi.
az összeg is gondolom olyan hogy nincs értelme erős embert hívni.
bebuktad, tanulópénz, hagyd el. -
jules_croat
csendes tag
Tanú az nincs. Nem értek ehhez, de ez a magánindítvány már tényleg bonyolultan hangzik. Megvan a neve, a telefonszáma, és ezekszerintsemmit se tehetek a kis görénnyel? Blokk kinyomtatva, innentől mondja meg bárki, hogy nem adta ide a pénzt... ez tetszik az amerikai filmekben, hogy minden pult alatt van egy sörétes puska
-
NoLF
veterán
válasz
jules_croat #12082 üzenetére
ehhez kellene tanú ugye. ami gondolom nincs. így csak magánindítványt kezdeményezhetsz, amivel ugyanannyi a cécó, csak nincs sok értelme.
-
jules_croat
csendes tag
válasz
jules_croat #12070 üzenetére
Egyébként utánanéztem, 10000Ft-ig csak szabálysértés, nekem az is jó, ha 1 napig beteszik a fogdába
. Csak hogy bizonyítsam, hogy valóban nem fizette ki?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #12077 üzenetére
neki jók a mellei, meg a playboy képeken is jól nézett ki, de később egyszer láttam valami tévéműsorban, és nem is ismertem meg... annyira máshogy nézett ki smink nélkül.
-
jules_croat
csendes tag
Jogszabályt még nem találtam meg erre, de régi híreket igen, ahol pl. már 3000Ft-os kár esetén is volt előállítás, zsebtolvajlás esetében.
Egyébként konkrétan az a szituáció, hogy vett nálam mobil feltöltőkártyát (elektronikus feltöltés), és "elfelejtette" kifizetni, a blokkon rajta van a száma. -
NoLF
veterán
válasz
jules_croat #12066 üzenetére
neked legalább akkora kellemetlenséged lenne a feljelentésből (iratok, tanúk keresése esetleg, bizonyíték, utána tárgyalásra járás, szembesítés, esetleg hugyvéd, stb) szal szerintem egyelőre az embert keresd meg aki kárt okozott és meséld el neki hogy tudod hogy mi a pálya, nem lesz neki jó ha feljenelted, úgyhogy oldjátok meg másképp. ha elhatárolódik, akkor go rendőrség. egyébként van vmi összeghatár ami alatt (10.000 talán?) nem bűncselekmény a dolog.
-
Bubu79
addikt
Nem értem miért csodálkozol - ez Magyarisztán, a tesco gazdaságos üzletek hazája, ahol vásárláskor egyetlen szempont érdekes csak: jó olcsón minnél jobbat.
Érdekes, hogy ezen emberek többsége ha maga is elad rendesen fel van háborodva, ha egy hozzá hasonló mentalitású ember ugyanazzal az alkudozási technikával találja meg, amit ő is használ egyébként...
-
jules_croat
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: volt egy kis afférom, károm is származott belőle, és tudom, ki volt a tettes. Feljelenteném, pusztán azért is, hogy kellemetlensége legyen belőle, de nem tudom, mi az a kár, aminél már a rendőrség egyáltalán intézkedik, kiröhögtetni sem akarom magamat a yardon
.
-
fokukac
nagyúr
az egy dolog, hogy a többségüket nem ismerem,
de ez milyen már :http://velvet.hu/celeb/boobshu07/
"TV2 időjósa nem tartozik a természetes szépségek közé, mármint, ami a kebleit illeti. Gaál Noémi ugyanis nemrég úgy döntött, hogy kés alá fekszik. A plasztikai beavatkozás során történt egy kisebb malőr, ugyanis elcserélték az implantátumokat, így a híresség egy számmal nagyobb, míg a következő páciens egy számmal kisebb mellet kapott. "
visítokmég szerencse, h mind a két darabot elcserélték (illetve nem cserélték meg), és nem csak az egyiket a párból!
-
NoLF
veterán
a vevőknek bizony az alkudozós k@&đä anyját.
-
ToBeY
nagyúr
Ettem most egy Jogobella Corn nevezetű valamit bűn rosz volt ki is dobta a felét.
-
Dylen
senior tag
válasz
RoyalFlush #12024 üzenetére
Az EB tippelős topik hová süllyedt? Nem lesz ajándék? Lehetek én a legjobb lány tippelő?
-
-
NoLF
veterán
nyomokban mogyorót/tejet/szóját/magvakat/stb tartalmazhat:
a lényeg, hogy a gyár nem csak olyan terméket gyárt, amit épp a kezedben tartasz, hanem ugyanazon a gyártósoron más műszakban más termékek, a fent említett alapanyagot tartalmazó termékek is gyártásra kerülnek. hiába tisztítják le a műszak után a szalagot/gépeket stb. attól még megbújhat itt-ott ilyen-olyan alkotóelem, ami a következő műszakban gyártott terméknek nem alapanyaga, de elkerülhetetlen hogy belekerüljön, kis mennyiségben. uniós szabály szerint ezt fel kell tüntetni a csomagoláson, hiszen allergének.
ezért.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #12030 üzenetére
Mindez lakáson belül zajlik?
-
NoLF
veterán
hááháháháhh, egy ősrégi vicc ismét eljutott hozzám, megint megtette a hatását
Külföldi házaspár Pestre érkezik, a szállodában a 222-es szobát kapják.
Felmennek, a férj észreveszi, hogy a minibárban nincs rum, telefonon
leszól a recepcióra: -"Two rum, to room 2-2-2!"
Mire a recepciós: "Tuttuttururúrum... a krva anyád!" -
Verus
senior tag
Én csak a mai napra kaptam meg, hála az égnek.
De már várom az ilyet hogy nem működik a kódom, mindig ez van.....Nem bírják megjegyezni hogyan kell bepötyögni.....Meg a nem csörög a készülék...mondjuk vissza kéne rakni a helyére a kagylót és talán akkor csörögne....Na mindegy....Gábor: Nekem ilyen szavakat ne írj, nyomokban tartalmazok szőke tincseket
Jó reggelt Bubu!
Kávé itt már megvolt, tejszínhabbal, csokival
-
NoLF
veterán
-
Bubu79
addikt
Cseresznyepárlatos jóreggelt
Telefon? Az a kis szerkezet, ami képes akár éjszaka is megszólalni, ha egyedül érzi magát?
Olyankor jól a lelkére kell beszélni és akkor megnyugszik.
Képes halál idegen emberek hangján megszólalni és holmi Kingákat keresni rajtam ( sosem volt Kinga nevű ismerősöm ), majd még fenyegetőzik is, hogy tudja, hogy nálam van és már úton van felém, hogy jóóól megverjen. Győrből. Merthogy állítólag két utcányira lakunk egymástól
Most pediglen kávé
-
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Hm....ma szaporodtak a telefonjaim....
Hozzám fognak beérkezni a hibajelentések -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #12030 üzenetére
Ha már költözködés: úgy néz ki lesz szeptembertől albim
KétszobásMa nézem meg.
No majd beszerzek valami funkcionális pasit a másik szobábaRacecam: hm, jahm, olyan aki csak "arra" kell
Csak poénkodom. Szobatársam szavajárása amúgy ez a "funkcionális pasi " . azt mondja jó az mikor az embernek ninc spárkapcsolata.
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!!
-
venember83
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Vazze de keso van. Eszek meg egy kis faken fuszeres gulyast /nem lett olyan rossz, sot...
/, oszt' szevasztok
-
ngabor2
nagyúr
jó reggeltet!
fel bírtam kelni!
-
Dylen
senior tag
0:00
Úgyhogy megyek is aludni, sziasztok!
-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #12013 üzenetére
Volt némi nézeteltérésünk - én rávilágítottam, hogy nem kéne, mert csak felpörög tőle, meg különben is , el a betevő kávémtól, mire ő megmutatta a hetvenhét karmát az orromnak
Ezek után volt némi &@#/@&, majd közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy ő nem karmolja szét a fejemet én pedig lemondtam az adott adag kávéról, csináltam másikat
Verus: Megesik az ilyesmi, pedig kapnak enni is, inni is
Ha a küszöböt rágcsálnám, abból is kéne egy falat, ezek ilyenek
Ja, és a csokit is szeretik
-
Bubu79
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest