- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #24097 üzenetére
hát azt már nem figyeltem
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #24094 üzenetére
Akár ez is lehetne, de ő a bűnös.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #24089 üzenetére
Á, nem hiszem - sok esetben az is hiába van kiírva egy hirdetésben, hogy csere nem játszik, mindig akad egy-két vállalkozó szellem, aki mégis megkérdezi, hogy nem kell-e esetleg ez, vagy az helyette...
-
Ramius
őstag
pfőőőő...telivagyok...
-
1010
őstag
válasz
venember83 #24089 üzenetére
en nem teszem azza de valakinek az lesz ha azt mondom annyi amennyi.
-
1010
őstag
na....
mindenki alkudni az apros topikbaen kirok valamit akkor annak az ara
-
venember83
nagyúr
Pedig a villamosvezetők is bunkók, legalábbis akivel ma pl. verbális kontaktusba kerültem. Bár ma nem kerültem jól ki egyetlen verbális kontaktusból sem. Mindegy, örüljünk ennek, holnap rosszabb lesz. Holnapután meg gondolom fokozódik a tendencia, már csak azt lenne jó tudni, hogy csak szimplán, mondjuk naponta pár egységnyivel fokozódik a tendencia, vagy mondjuk hatványosan nő. Nem is tudom melyik lenne a jobb.
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Csak szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek,
és már rohanok is Bettikéért az iskolába.
Vigyázzatok magatokra! Sziasztok !
-
válasz
RoyalFlush #24066 üzenetére
köszönöm itt is mindenkinek a segítséget
-
válasz
Winner_hun #24023 üzenetére
Elektronikai áramkör szimuláció, sz'al, nem biztos
Itt nincsen fa
-
nike_
addikt
"Jó" napot.
-
NoLF
veterán
nahát, milyen idegesítő alakokba tud az ember futni néha a fórumon...
-
Bubu79
addikt
Lássuk csak - hajnalban szólt a vekker - dühtől vérben forgó szemekkel kivonultam készülődni, közben majdnem felborultam kétszer a macskában, mert láb alatt volt, elmormoltam egy Miatyánk-ot, majd kis késéssel beértem munkahelymere, mert elbambultam az órát közben
Tökéletesebb napom aligha lehetett volna
És még nincs vége
És a Tiéd?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #24056 üzenetére
köszi, én teljesen jól elvagyok a hangokkal is!
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #24046 üzenetére
neszójjábe, mer' ráduszítom az ekszanyóst!
-
-
AMD Power
titán
Jött egy papír nekem a Allianztól.
Kötvény
gépjármű felelősségbiztosításról. 08.10.01 jár le a kötelező a kocsimra. A Kötvényben az van írva ,hogy Díjfizetés módja: ügyfélszámla.
Ez mit takar? azt hittem ,hogy csekken kell ezt fizetni!?
-
Ramius
őstag
szilvásgombóóóóc
namost aki be meri linkelni a hasonló című zenei förmedvényt, azt széttépetem a kéxarvassal
-
ngabor2
nagyúr
no, lassan menni kéne haza a melóhelyről, eleget dógoztunk. a sör meg már behűlt.
-
1010
őstag
az elet szar es kegyetlen,
bovebben kurva szar es kegyetlen, olyan upset vagyok ma 2 olyan dolog is ert......
-
Ramius
őstag
Én meg ilyen csúnya nagy fejű vagyok hatalmas szemekkel.
-
fokukac
nagyúr
Nolf, csak, hogy bíztassalak, az én állásom önmagában is két állással ér föl
-
Verus
senior tag
Muszáj leírnom: Egy pillanatig hallottam
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #24033 üzenetére
megvan még az, de a fáradtság miatt elég nehezen kanyarodik ki belőlem. sör hatására mindez megváltozhat természetesen, ugyanakkor túl sokáig nem húzhatom a holnapot hisz a szerda az egyetlen nap mikor nem melózom este, ergo pihennem kellene...
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #24028 üzenetére
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #24028 üzenetére
ha valaki két munkahelyből, heti 3-4 16 órázással 5 órás alvással és totális kimerültség árán szerzi meg azt a pénzt amiből éppen megél egy hónapban, szerintem nem a sikeresek közé tartozik, de ez szvsz.
-
tildy
nagyúr
válasz
Bub0rek #24025 üzenetére
Én azon gondolkodtam, mit jelent az, hogy elromlani az időnek.
Msot, hogy megint hőség van, nekem msot romlott el az idő, mert megint hőség van. Illetve ott volt bulgária is, ahol végig ragyogó napsütés volt, és elvileg szép idő, de annyira fújt a zsél, hogy nem tudtuk natasával parasailesezni. Tehát ott is elromlott az idő, miközben valójában csodálatos idő volt, nézőpont kérdése az egész.
azt hiszem megint túl sokat agyaltam. -
Bub0rek
tag
Sziasztok.Ma szép az ídő.Remélem nem fog elromlani.
-
frame>24
addikt
na, erről viszont valóban brutál dolog jut eszmbe:
Szegeden történt, hogy vmi nagy konferencián alkalmaztak szinkrontolmácsokat is.
Biokém szekcióban, a "redox-potential-t" ( ->) a tolmács masszív önbizalommal "vörös ökör nemzőképességé"-nek fordította...()
(sajnos csak mesélték, de megnéztem volna a közönség reakcióját) -
válasz
bolondember #24016 üzenetére
Simuláció órán vagyok
Nekem jó a napom
Előzőleg meg 2 infó.
-
frame>24
addikt
Denevér meg hót nyugodtan röpköd itt a folyosón. Egyébként a rendelkezésére álló tér tökéletes geometriai középvonalában repül, de csak kb. fél méterről érzékel az ultrahangjával, hogy egy kitüremkedő tárgy vagyok az útban, ekkor éles irányváltást produkál.
-
Szép napot!
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #24013 üzenetére
ez így van. viszont kezdem látni a mellékállásom áldásos hatását, most 4 nappal a főállásos fizetés után még van pénzem.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Már megint meleg van, ez nem lehűlés.
-
NoLF
veterán
és igen, megjött a cipő, jó rám, nincs szétbarmolva, számlát is kaptam, annyiba is került amennyiért rendeltem, és ittvolt kevesebb mitn 1 hét alatt. ez így most jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt !
Nike Vajon melyik a miénk ? A golfozó srácra tippelek az elején.....
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #24006 üzenetére
ka-bumm!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #24002 üzenetére
nyugi, mostmár itt vagyok.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Ez egyre rosszabb, nem hallok (változatlanul), plusz a sok nyomkodástól fáj is, fáj a torkom is, taknyolok is....Bahhh
-
Pájinkás jóreggelt Urak!
Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS