- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
De sok bátor ember van itt a topicban.
Oroszlánt elég könnyú megenni, de előtte le kell győzni.
Még ma nem ettem, úgyhogy várom ez első vállalkozó szellemű próbálkozót.Kéne mennem öblítőért, de esik az eső.
-
Verus
senior tag
válasz
Racecam #2587 üzenetére
Nem tudom, furi.
Hát ez az, le se.....u.i: "Csak" egy nagy sóhaj
Robi: Oké értem, nekem is hiányzik a busz (a francokat hiányzik, most is azzal járok csak kék a színe
) de akkor is félreérthető ami félreérthető és azért ez nem mindig gyere be.
Tim: Nem ébreszd fel az alvó oroszlánt
#2592: Csak tudod nem mindegyik hagyja magát, nem tudod mire vagyok akarom mondani mire képes
-
NoLF
veterán
ja hello
-
Bubu79
addikt
Pálinkás jóreggeltet Mindenkinek
Jelentem nem sok hiányzott, hogy szétázzak melóba jövet - kicsit mintha eresztene az ég alja mostanság...
Verus: Helyes
-
Verus
senior tag
Hát persze, akkor rossz vagyok. De mindegy. Azért a kétértelmű ágyonfekvős mondatokat lehetne szelektálni. Köszi
Mert nem csak én gondolhatom félre....
Mikuka:Csak olyan furi vagy mostanság, de lehet már üldözési mániám van.
Azért még szerecc ugye?
Jó reggelt Bubuka!
Házi kész, jobb a közérzetem tőle, köszönöm. -
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Tegnap végre pihenhettem, vááá de jó volt. -
válasz
Racecam #2569 üzenetére
legközelebb ha bejön, csakazéris leveszem a szemüvegem hogy még véletlenül se láthassak semmit se
vagy ezt a 2 monitort ami előtt gubbasztok egész nap szorosan magam elé teszem hogy még véletlenül se láthassak semmit se, és csakazért hogy megnyugtathassalak Te Öreg télapó
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #2558 üzenetére
Hát, ja.
Bezárom a sexet, aztán fexek.
Power off.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #2556 üzenetére
De, nem is dolgozom.
u.i.: Most jól lebuktam, hogy az előzőt nem is negyed négykor írtam....
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #2554 üzenetére
Még ébren vagyok...
u.i.: Ha most (ezt már negyed négykor írom), bezárom a sextopicot mi bajom lehet?
-
Bubu79
addikt
El - alvás. Mert kell.
Jó éjt Nektek...
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2541 üzenetére
A világból, no.
Úgy érzem, hogy a szundi egyre közelebb kerül hozzám. Én is közeledek felé pár lépést. Remélem, elérjük egymást szűkös időn belül.
Jó éjt mindenkinek!
Szerk.: Mielőtt még félreértésbe esne valaki, az előbbi logout agyrémem nem a fent említett álomról szólt.
-
Tim82
félisten
Nem vitatom, de az emberi tudat számára a "nem álmodtam semmit" és a "nem emlékeztem arra, hogy mit álmodtam" egyenértékű.
Elméletileg nem emlékeztem, hogy mit álmodtam - gyakorlatilag olyan nincs, hogy két évig ne emlékezzek semmire se abból, amit álmodtam.
De ez egy hosszú történet. Meg amúgy is megyek aludni - jó éjt!
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #2538 üzenetére
Én kb.két évig nem álmodtam semmit.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #2534 üzenetére
Sosem vagy egymagad...
A Nagytezsvír figyel Téged
Meg engem, meg másokat is...
Kéne aludni, mert reggel meló - kéne, de nem mindig megy.
Meleg van, döglesztő...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam #2539 üzenetére
Van, hogy esténként 2-3 álomra emlékszek.
Rémálom alatt nem szoktam felébredni, kivéve akkor, amikor úgynevezett éber rémálmom van. Kicsit fura jelenség, minden reakcióm tudatosan tudom írányítani benne, csak azokat a dolgokat nem, amik körülöttem történnek. Pedig elvileg mindent csak a képzeletem befolyásol. Az ilyenekből tudatosan fel tudok ébredni, de mindig ugyanoda csöppenek vissza elalvás után, ahol abbahagytam.Egyikről akartam Logouton írni. Talán már letisztult bennem annyira, hogy nem futok ki a világba, amikor végiggondolom.
-
Lord Zero
addikt
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #2538 üzenetére
Mert nyilván rosszul, felületesen alszol, sokszor felébredsz. Azt szerintem Te is tudod, hogy egy éjszaka sokat álmodunk, de csak arra emlékszünk amit ébredés előtt álmodtunk.
Bolond: Szó sincs róla, pihi van.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #2537 üzenetére
Az elmúlt két nap rémálmaim voltak. Bár legalább megtaláltam az énem egyik elveszett részét a segítségükkel. Ma meg nem jön álom a szememre, de nem is akarok igazából aludni. Jobb ébren.
Miért van az, hogy körülbelül 4 hónapig nem álmodtam semmit, aztán most két hete 5 nap alatt négyszer emlékszem az álmaimra?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #2536 üzenetére
Nem értelek Titeket - nekem MUSZÁJ fennmaradnom - de Neked?!
@Rész: meló?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Még vagyok, bár nem akarok. Csak nem tudok még aludni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Nem.
-
bolondember
MODERÁTOR
hm.
magamra maradtam volna?!
Amúgy az alvóknak nyugodalmas jó éjszakát, kellemes álmokat kívánok...
-
Thrawn
félisten
Jó éjt!
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #2531 üzenetére
A talpas nyert.
Azt hiszem, eljött az időm, hogy a következő 3000 hozzászólásig megszállott függő legyen a nickem alatt. (szeksztopicosokat nem számítva)
Jó éjt kuka, jó éjt többiek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #2530 üzenetére
Zohan talpa visszavág
Dzsumbuj Zohan kalandjai a nagyvárosban
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember #2529 üzenetére
Ne packázzá' Zohannal
vagy
A pösze Zohho kahandjai (pösze = raccsolós)
vagy nem tudom. Nálunk okosabbak és rátermettebbek fordítják az ilyesmit, akiknek van hozzá marketing diplomájuk is.Majd meglátjuk.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #2527 üzenetére
mondjuk...
Zohan kardja visszavág?!
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #2525 üzenetére
Lehet, hogy elnéztem a kép számát.
Akkor mindegy. Van egy teljesen így kinéző emberke ott, aki szintén szereti a feszülős cuccot (villanykaron azért vigyázni kell az ilyennel) és egy szadista állat.bárányfarkas: Remélem, hogy nem kell sokat várni rá. Bár nem kell nagy tehetség ahhoz, hogy ebből valami érdekfeszítő magyar címet fordítsanak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #2521 üzenetére
Nem, a 70-esen nincs kockás feszülős
azon volt osztálytársam van, de ő most Angliában dolgozik.
A kockás feszülős felsős másikon van, mondjuk velem meg a pipávalDe ő sem. Neki meg saját cége van itt tarjánban.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #2518 üzenetére
Úgy
Na de most kénytelen vagyok leszunyálni, mert ma is tréningen épphogy nem koppant a fejem a japán tréner orra előtt, ami diszkréten szólva is kínos picit
Hetek, de lassan hónapok óta nem aludtam egy jót mondjuk 22:45-től 08:45-ig. És nem tudom mikor fogok. Vétek este nem kihasználni az időt, de reggel meg mosott kaki.
Ja, még Gyuri haverom jótanácsa ellenére lefürdök. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #2517 üzenetére
ahogy nézem még nincs magyar címe - remélem ez nem azt jelenti, h sokat kell várni, mire ideér a film...
-
1010
őstag
jó8
-
csapos2
addikt
Egy kép, különösen ajánlott a megtekintése mindazoknak, akik piros sipkát hordanak. [link]
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #2511 üzenetére
Így van, de ezt én már akkor tudtam, amikor kitaláltam ezt a reggel elrejtjük, este megjelenítjük dolgot.
És persze ez a hsz. számokra is igaz (nyilván, hiszen ez (is) befolyásolja a rangokat), ha nézed az adatlapodat közben.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam #2509 üzenetére
Köszönöm a közreműködést!
RIOS5-ben még új hozzászólást sem kell írni, hogy változzon.
Idő előtti bemutató volt, nem bírtam kivárni a 6 órát, mert csak 28-at szólhattam pluszban hozzá, hogy meg lehessen csinálni és vészesen közelgett a keret vége. Kommunikálhatnékom van.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #2504 üzenetére
Olvastam, de mostanában alig voltam egyáltalán PH-n. Meg nem értem én már az egészet, én csak dugni akarok, mások meg keverik a...
Szóval júniusban lesz még 3 vizsgám, mindegyik pénteken délután. Ha eltekintek attól hogy diplomát kéne írnom, akkor a szombatjaim tulajdonképp szabadok lennének. Mondjuk szombat délelőtt diplomát írok, délután-este elcsattogok nagyfaluba, vasárnap délelőtt haza, délután még megint írhatok diplomát..
Szóval bánat nem lesz, én hajtom itthon is erősen, de ezek az istennek se hiszik el hogy én kellek nekik.. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #2505 üzenetére
Te az előbb már addikt voltál, mit művelsz?
-
válasz
Erre van külön topic. Ne tessék szemetelni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Egyszer őstag, egyszer addikt? Nincsen kanál, vagy mi a PH!@sz?
-
FehérHolló
veterán
Próba.
Szerk.: Ez kész.
Szerk.2: Ez még komolyabb...
-
BlacKSouL
addikt
Hát az úgy volt, hogy ittam-ittam, a kaja meg még csak nem volt kész. Furcsálltam is hogy teljesen rendben vagyok, pedig már a Metaxa fele odabent járta a szirtakit, (a többit szétosztottam) meg a soproniak folyékony kenyeréből is lötyögött már vagy 5-6.
Na de aztán leültem kajálni, bevertem vagy 2 tányérral, és az agyonvágott... 3/4 órát ültem az asztalnál, mert nem bírtam mozdulni.Aztán rétegeztem még rá egy kis gyógytörkölyt, félig görög származású ismerősömék otthon Tokajban palackozták, és még 1-2 árpakenyér, attól aztán megéheztem ismét
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest