Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ne izgulj, ez máshol is jól működik:
Kell egy műanyag rúd segédeszköz a motorgyártáshoz. Szénkefét kell helyére pattintani. Eddig kötőtűt használtunk, most elfogyott, kell más. Kerestem félkész rúd gyártókat, japó főnök lebasz, hogy mért nem japánból kérdezem ők mit használnak. Ok, megkérdem, 1 hét alatt oda jutunk a mailezésben, hogy nekünk kéne minta, meg hogy ők mit mennyiért vesznek erre a célra. Közben azért én érdeklődöm itthon is, hátha. Kiderül, hogy Japánból 100 jen/db áron tudnak küldeni, + szállítás. Na mondom akkor itthon csak olcsóbb. Mondom japó főnöknek, lebasz, hogy megmondta hogy rendeljem Japnából. Ok. Rögtön írok japóknak, hogy küldjenek nekünk ilyen cuccost. Nincs válasz. Írok megint, kérdik hogy eddig hogy oldottuk meg a problémát. Mondom nekik. Utána, hogy inkább átpaszolják ott kint a sales-es csapatnak. Írok azoknak, semmi válasz. Írok megint, semmi válasz. Eltelik egy hét, közben 8Ft darabáron sikerül itthon szerezni cuccot, igaz, méteres rudakban, de mibe tart leszeletelni.. 60db tehát 400Ft-ba kerül, nem 12000-be. Na mindegy. Gyorsan írok ki, hogy ha már nem válaszoltak, akkor mindegy, mert megoldottuk, tárgytalan, erre válaszolnak, megköszönik az infót. Eltelik 1 hét, hív a logisztik manager, hogy írjak már utólagos megrendelőt a cuccosra Japánból. Hát de mondom vissza lett mondva, meg nem is válaszoltak. Na igen, de attól ők még megrendelték. Na mondom fasza. Írom nekik a PO-t, meg írom, hogy nehogy gyorspostával küldjék, mert nem sürgős, meg úgy drága lenne. Erre ma jön a válasz, hogy mivel az elején azt írtam hogy sürgős, ők azt el is küldték már légi gyorspostával.
Na, így lehet elb.szni kb 50.000 Ft-ot a semmire. -
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
elhagytam egy 5ezrest reggel a boltban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ma mindenki morcos? én is az voltam ,de elmúlt. kolléganőmet is sikerült megnevettetnem, azóta csak vigyorok, néha hangosan. el lesz egy darabig

-
bolondember
MODERÁTOR
megőrülök.
IT cég, ugye? Mármint ahol dolgozom. Tehát valamilyen szinten érteni kéne a takaringyónéninek is a géphez, illetve olvasni tudni kéne, nem?
ERRE...
van ilyen beosztáskészítő rencer - Witness (szemtanú, mi?!
). Nem tudok beregelni a rendszerben, visszadob, h nincs ilyen embör/farkasbárány a zadatbázisban.
Jó, írok nekik, h problémába ütköztem.ERRE?!
Visszaínak, h "ezen a linken, stb", sablonlevél. Az, h leírtam, h NEM TUDOK REGISZTRÁLNI, azt fel se fogták. Most ugyanazt visszaválaszoltam, HÁTHA... Adminok, mi?!

kész.

-
tbs
addikt
Peterkenek is új arca van, J26 is belesimult a trendbe, "Újra szól a..." NG2 is... Mivanitt, kérem..? Valakinek eljárt a keze...
-
ngabor2
nagyúr
miért ne lenne jó hangulat? hisz hétvége van... csak az abaj, hogy a hét másik végét jobban szeretjük

-
Bubu79
addikt
Gyóreggeltet

Szinte vonzott ez a pozitív hangulat

Véncsont: Maflással a főnöködet kínáld meg egy jó sötét sikátorban - hátha jobb kedved kerekedik

-
venember83
nagyúr
Mi jár annak, aki annak ellenére bemegy melózni, hogy nem kellene? Egy jó, büdös nagy pofon. Várom a jelentkezőket. De ha már bejöttem, tegyük meg, amit a cég érdeke megkíván.
-
1010
őstag
jó reggelt fórumózok és huszárok
viiigyázzz
Magyar köztársaság lobogójának tisztelegj!
(himnusz)
-
buherka
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
nya...
feléből mennyit engedsz? vagy van e beszámítás...esetleg alkudni is lehet?Árat először mindig az eladó mond

ja...és szikém az van...eredeti orvosi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Trollkodni szeretnél?

-
ngabor2
nagyúr
jó reggelet a nem-nagyon-dógozóknak. asszem a mai nap elég elcseszett, legalábbis nagyon úgy indult.
jánoska, neked meg gebasz van a telefonoddal, nem hajlandó sms-t fogadni...
-
nLali
őstag
Szép NaPHot mindenkinek

Dolgozik valaki másnaposan??

-
válasz
bolondember
üzenetére
mivan? Én nem járok kocsmába

-
buherka
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
na szóval...
autó...volt e törvre?
vese...volt e veseköved?
máj...mennyit jársz kocsmába?Aztán meglátjuk, hogy mi mennyit ér.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Szép jó reggelt, Huszárok!

(Nem lehetett kihagyni...
) -
válasz
bolondember
üzenetére
baró mi?

-
Jóreggelt Huszárok!!!

-
buherka
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
És egyébként is, h lehet az, h hónapokon át hirdetem eladásra az autóm, vesém, májam, még sincs rá jelentkező?!
Szerintem drágán adod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
kezd lassan világosodni, nemsokára bekapcsolnak a korán kelő kakasok is..
Én meg éppen egy Ray Bradbury antológia utolsó harmadát olvasva azon filózok, h miért van az, h valamilyen szinten irigyeljük a másikat, pedig kegyetlenül nem lennénk ő?!

És egyébként is, h lehet az, h hónapokon át hirdetem eladásra az autóm, vesém, májam, még sincs rá jelentkező?!

-
raskolnikoff
őstag
Üdv! nekem már közel másfél éve csak winyón van minden adatom. Ha meghallom hogy baja van vagy sentinel ír vmi gubancot azonnal veszek egy másikat és már másolom is. Sztem ennél olcsóbb, tartósabb megoldás nem nagyon van...
Ez is mágneses, az tuti, de ha ez sem a legjobb akkor meg ott a papír.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
mindkettő mágneses elven működik, erős mágneses tér máris agyonvágja. ennek a cd ellenáll pl. viszont karcolódik, meg egyéb bajai lesznek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Mert már aludnom kéne...megyek is, mert melóban szoktam aludni, az meg nem tesz jót

Jojcakákokat..
mod: akkor min érdemes nagyon sok időre tárolni anyagot? aranyozott platina lemezen?
Ja, nemtom felétek is-e, de nálunk most 3xxx helyett 1750 Ft a Jäger (Tecsóban). Vettünk is 2 üveggel faterral, de szerintem még holnap szerzek be párat. Pénteken megint buli, de most háznál, ottalvós, szóval kell a tápanyag.
-
BlacKSouL
addikt
Ezt az olasz(?) zenét nem tudja valaki pontosan hogy mi, illetve ki az előadó, vagy szöveget hozzá, vagy bármit? Elvileg ez a szöveg eleje a refrénnek, de már ebben se vagyok biztos:
"Con li gambe dangolo" és valami alcím féle: (le twist) szövegben is elhangzik a twist szó többször. -
BlacKSouL
addikt
élek..
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Némmá egy zokogó retardált, identitászavaros farkas

Üdv Bolond

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ezt most tényleg nagyon sajnálhatod.
Én meg téged.
-
Racecam
nagyúr
Ez hihetetlen volt!!!

És tudod mit Öreg, nem is bánom. Megérdemelték!!

-
Bubu79
addikt
Pálinkás jó estét ON Népe.
Jó éjt Rarri

-
rarri
senior tag
Sajnos le kell feküdnöm aludni, mert holnap nagyon korán kell kelnem. NagyTiv gyógyulj meg, ha lehet fülcsepptől,
kisTiv neked pedig apuddal együtt szép délutánt kívánok. Kidust pedig puszilom. 
Jóéjszakát mindenkinek !

-
tiv61us
őstag
es yehhhh
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem valahogy, erről a testtartásról mindig ez a kép jut eszembe. [link]
-
ngabor2
nagyúr
mivel nem akarok holnap mosott rong módjára kikelni az ágyból, ezért én is lelépek alszani. jóccakát mindenkinek.
-
bolondember
MODERÁTOR
a franc essen bele - a török meccset akarom nézni, erre az a streaming nem jön be, csak a svájci, az meg annyira nem érdekel...

Még jó, h holnap már tévén tudom nézni ahogy a németek (remélhetőleg) megszerzik a csoportgyőzelmet..

Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Nem tudok beregelni a rendszerben, visszadob, h nincs ilyen embör/farkasbárány a zadatbázisban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és nekem mindenki teccetős, csak azér hentelek mindenkit, hogy lássák foglalkozva van velük 

most nem rólad beszélünk

Tartsd meg ezt a szokásodat és jelezd sűrűbben, hogy megvagy