Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
oaaahh, na ilyet fogok ma én csapolgatni magamnak, nyamm...
utólagos engedelmeddel belinkeltem a SörcsaPH! topicba.
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szép.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

Bubu: Nem is!

-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
a csúnya nézés nem azért volt mert nem fogadta volna el a terminál, hanem mert a visa electron kártyás fizetéseknél valószínű magasabb jutalékot számol a bank, így nem kapott volna annyit az egység, mint más kártyánál. a terminál mindent elfogad, csak a júzerek szeparálnak.
nálunk is ilyen volt az angol étteremben, engem nem tájékoztattak arról hogy amexet (american express) "nem fogadunk el" így aztán az első ilyen fizetésnél kaptam is a nagy lebaszást. persze hogy elfogadunk, csak nem kapunk annyi pénzt a számlára, mint a többitől, mert velünk nincs szerződés. kvázi ha azt mondják hogy nem tudják elfogadni, akkor hazudnak, hisz nem nem tudják, hanem nem akarják.
-
Bubu79
addikt
Azt tudom, hogy a város egyes részein mikor nem is érdemes automatánál próbálkozni, mert le vannak rabolva - jellemzően 6-án fizet a város legnagyobb ipari létesítménye, ilyenkor szinte mérget vehetsz rá, hogy a frekventáltabb helyen lévő automatákból nemigen juthatsz pénzhez.
A mi cégünk 10-én utal, ilyenkorra rendszerint normalizálódik a helyzet és akárhol vehetsz fel pénzt...
nike_: Ha megnézed itthon is a kártyával fizetős helyeken többfajta kártyára is fel van készítve a rendszer, nem hiszem, hogy Angliában ez másképpen lenne

-
FehérHolló
veterán
A kártyás fizetéssel csak annyi problémám van, hogy a kártyámon a saját pénzem van, viszont én az otthoni havi (kaja)ellátmányomból szerettem volna fizetni mondjuk a tejfölt. Az ellátmányt meg kp-ban kapom. (Pénzt felvenni nem nagyon szoktam, szóval ami kp. az az ellátmányból származik.)
-
NoLF
veterán
hazudtak

nyilván nagyvárosban nagy a rohanás, sok az ember, nem éri meg kpval szórakozni, a kisebb helyeken meg azért még inkáb a kp megy, persze egyre több a kártya. mondjuk ez mo-n is így van.
nálunk az étteremben egyébként elég fos volt a rendszer, csomó probléma akadt a kártyákkal...mondjuk azon lehidaltam, hogy ott mindenkinek legalább 3, de inkább több kártyája van. nem is pénztárcát kapnak elő hanem kártyatartót, aztán amelyiket épp gondolják, azt adják oda fizetésül, ebből is következik hogy nem igazán vannak ott pénzügyi problémáik az embereknek

a legnevetségesebb, hogy az esetek 50%-ban előveszik a kártyát, aztán elővesznek egy kis cetlit amire fel van írva minden kártya pin kódja, hisz nem tudják megjegyezni, annyi kártyájuk van
ha tolvaj lennék, tuti könnyen meg tudnék ott élni.Bubu: ritkán van, de be lehet pozicionálni, hogy mikor. fizu környékén, meg hétvégéken nagyobb az esély ilyesmire. (hétvégén nem töltenek, fizu környékén meg mindenki rohan automatát üríteni)
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egy nagyáruházban dolgozó ismerősöm mesélte ( pénztáros ), hogy megesik, hogy a főpénztáros nem ad / nem adhat ki váltópénzt, mert csak - ilyenkor szívás van a pénztárakban, hiába lenne kezelhetőbb a helyzet széf nyitással...
Legutóbb automatánál ért meglepetés - 30 ruppót vettem ki, már az gyanús volt, hogy sokáig zörög a gép... Ezres bankókban nyomta a kezembe az összeget, alig fért a pénztárcámba a halom papír...
Ilyen is ritkán van 
-
NoLF
veterán
miért, végigjártad angliát?
az étteremben ahol dolgoztam, kb 50% volt az arány. a szupermarketben előttem általában 30% fizetett kártyával.
ez egy kisváros volt, nagyvárosban nyilván más a helyzet, de azért ne jelents ki általánosságban olyanokat ami nem biztos hogy helytálló

-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen.
NoLF: Angliában szinte mindenhol kártyával fizetnek. Ott már kiforrottabb ez a rendszer.
-
rarri
senior tag
Léptem gályázni ! Szép délutánt mindenkinek ! Jóklegyetek !
Race: Puszi !

-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
azzal nincs is gond, én is szeretek kártyával fizetni, de ha épp nincs nálam v épp nem akarok nevetséges összeget fizetni kártyával, akkor hadd fizessek már kpval. nem beszélve arról hogy a kártyás ugye lassabb is, nomeg az adott cég sem kapja meg a teljes összeget...
-
Racecam
nagyúr
este! 
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem. ne érezd rosszul magad. kötelesek felváltani, nem kell kártyával fizetned. az, hogy milyen sűrűn ürítik a kasszákat, az ő dolguk, nálad konvertibilis magyar valuta van, azzal fizetsz, onnan oldják meg ők.
-
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Psszt..
Ez olyan jó, hogy hagyom, had fusson még egy kicsit ott elől.

-
FehérHolló
veterán
Nekem kell rosszul érezni magam, amikor 10k-s vagy 20k-s papírpénzzel szeretnék fizetni egy 2.5k-s tételt egy szupermarketben.
Aztán én fizessek bankkártyával, amikor nem tudnak visszaadni belőle egy olyan helyen, ahol a napi forgalom milliós nagyságrendbe esik.Magyarország, 2008.06.12.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem ismerem az illetőt - az utcában van egy kollégium is - bár csak lányok vannak benne - lehet, hogy ottani avatar

Khm - helyesbítenék - biztosan nem koleszes az illető, mert úgy tűnik a Jofi nem a Zsófi becézése, hanem a Józsefé...

Egyébként van jópár ház az utcában, kicsit szűken vagyunk, mert érthető okokból nem nagyítható a végtelenségig

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Én már fent is voltam, most csak kicsit pontosítottam, meg avatart cseréltem, mert még a régi gülüszemű volt fent

-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Én most raktam fel pont magam.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Mindenki föltette már magát ide?
-
Bubu79
addikt
Én már gondolni sem merek ilyesmire

Fákk - mégiscsak kéne egyet aludnom, benéztem a címzettedet #4857-ben, azt hittem NoLF-nak írod, amit írsz
#4863: Nincsen semmi baj azzal, amit írkálsz - szívesen olvasgatom soraidat

Iszok inkább egy kávét és elmegyek a postára - hátha kiszellőzik a fejem
-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
akkor helytálló volt a feltételezés, miszerint nem ittál még rendes vodkát

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem sem kerül sokba a piálás, elhiheted...

Szia Nike, szia Bububaba!

-
Bubu79
addikt
Eh - alkesz bagázs
- megkínáltok engem is? 
Szia Rarri

-
nike_
addikt
Sziasztok, hazaértem.
Nem mentünk strandra.

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Igyál akkor lónyálat, mint én. (Szőkekóla pl.)

-
venember83
nagyúr
Ilyen májjal akkor menj sörözni/vodkázni az acélmájú R2D2-vel. A vodkát nem bírom. Meg a piát se, úgy általában, de legalább nem kerül sokba a piálás.
Race: Az se jó, instant has és fejfájást okoz nekem, míg az alkoholtartalmúak is sok esetben, de azoknak legalább van ezelőtt is egy kis kellemes hatásúk és a fejfájással legalább megvárják a másnapot.
-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
vagy szőlőből, mint a ciroc, amit 5ször párolnak. esetleg mennyei grey goose, vagy belvedere. ezek a rendes vodkák szvsz, mindnek más az íze, zamata is van.
egyik sem royal vodka kategória, az kicsit más...
-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
látom nem ittál még rendes vodkát...
-
werttzui
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez természetes
Ki ne hagyjatok 
Na auchan menni el... -
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Jó a májam, az a titok..
/ a vodkazsiráf legyen mondjuk 1 literes, és karcsúbb, nőiesebb. /Tényleg, én sem láttam Barikát..

Philo: most találom fel a vodkazsiráfot, azért...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Sziasztok !
Vodkazsiráf nem túl ismert fogalom.

Egyébként meg vodka.... vizezett alkohol. Pálesz , konyak, whiskey, főleg pedig RUM !

mod: a Pilótabárány e hónapban még nem jelentkezett be....
-
-
werttzui
addikt
Sörzsiráfot akarok!

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Hát, most megkönnyebbültem, hogy azért jógyerek vagy !
Én is csak néha tépem szét a valóságot, de akkor nagyon.. 
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Egyszer azért el tudnám képzelni, hogy leülünk 3 sörzsiráf, és egy vodkazsiráf elé, és addíg innánk, amíg nemlátunk 8 zsiráfot.
bár azt hiszem, te kultúrált ivó vagy, úgyhogy lehet hogy Te csak 1 sörzsiráfot kapnál.. 
Race: nálam a túlóra nem választás kérdése sajnos..
Nolf: duhajkodni mindenhol jó...

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Térítésmentesen senki.
Mondjuk én túlórában se nagyon.
Elég nekem a kötelező büntetés. A múltkor is, majdnem 5 percet nem láttam az egyik meccsből.
Munkahely az ilyen? 
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Szegénykém, továbbra is irigylem a problémáidat !

-
ngabor2
nagyúr
folyaton a meló... az ember hétvégére olyan fáradt, hogy semmihez sincs kedve. mire meg kipiheni nagyjából magát, jöhet megint dolgozni...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
ezjó

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
Óda napjaink karrierista hölgyeihez...
"Nyirkos lett a cicim a pusáp alatt,
Mer az ofiszban a mítingen nem éri a nap,
Pedig, asz'ondják, a szilikonnak jót tesz az úvé,
Mint hó végén a számlámnak az aputól jött lóvé.A nonfigi a derekamon marha jól mutat,
Tolatáskor jelzi az agyamhoz az utat,
Bár szolcsiban a csajok szerint egész jó a mellem,
De nem nyerhetnék vele még a légzsákom ellen.Kígyóbór csizmám, kicsit több volt, mint hetven,
Külsőm, mint egy statisztáé a LeniKrevic klipben.
Mango szatyor, telcsi, szájfény felken,
Fontos az összhang, a trendem rendben.Karrierem építése nem egyszerű feladat,
Gyakran kell térdelnem, az asztalok alatt.
A píáros szakma nem könnyű kenyér,
A háton fekvő egértől kérges lesz a tenyér.De hagyjuk is a munkát, mert sietek éppen,
Talizunk a csajokkal a Liszt Ferenc téren.
Péntek esti "Szex és Nyújork" paródia túra
Ez a nagyvárosi, kozmo, trendi kultúra.Egy negyvenes ügyvéd, álmaim lovagja,
Bájos az a poci, ha fakormányra rakja,
Nem minden a külső, tartja a mondás,
Dzsípiesz és klíma nélkül hiába vagy Hondás.Ha eltűnnek a pasik, az ágyjelenet után,
Hogy miért történik veled, te csak nézel bután,
Főzni azt nem tudsz, és nem akarsz gyereket,
Egy liter tejért meg nem tartunk tehenet.Húspiaci értéked, ahogy konvergál a nullához,
Sorsod, mint a folyó, mely olvadáskor hullát hoz.
Macskát tartasz gyerek helyett, beszélsz a kutyádhoz.
A vénlányok klubja lassan téged is elátkoz.Nem az élet ver, hanem Te szívatod magad,
Kicsit sokat néztél tévét, átmosta az agyad.
Bármit is mond anyukád, és tömi fejed a média,
Az az út, amit jársz, az nem vezet sehova.Családod az nem lesz, igaz lóvé, mint a pelyva.
De a temetőben tudod, nincs menedzser fejfa,
Az önmegvalósítás, meg a karrier a fő cél,
Te döntöttél, cicám, eszed, amit főztél!" -
NoLF
veterán
pfhejj.
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nem, Ő sem olyan, aki csak úgy sutba dobná az elveit, meggyőződését - nem olyan embernek ismertem meg...
De igazad van sajnos - vannak dolgok ,amik nem változnak - ez is ilyen...
venember83: Ezek szerint nekem nagyobb mázlim volt a sajtos pogácsával - egy kedves hölgyemény nyomta a kezembe a zacskót és a fél lityó kakaót, amit elhabzsoltam reggelire. Még egy mosolyt is kaptam mellé, nem voltam rest viszonozni sem

NoLF: "Többé sz sem érdekel, ha ki vagyok rúgva - eleget ittam és most már be vagyok rúgva..." - vagy nem?
-
venember83
nagyúr
Nem volt. De én örültem volna egy kis mazsolának s nem a pékeket szidnám, hanem az unott, bárgyú, teljenmárleamunkaidőshagyjanakbékénanyomorultvevők eladókat. Szinte elment a kedvem az élettől reggel amikor megvettem a mai első fuckupom, bár igaz, felkeléskor sem volt sok kedvem magához az élethez. De, hogy attól a kevéstől is megpróbáljanak megszabadítani...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mazsola volt benne? Csak mert divat szidni a pékeket miatta...
Racecam: Hosszú a listád?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az vajon miért lehet, hogy mindig azt a lovat ütik, amelyik húz?
Miért lehet, hogy azt pakolják tele rogyásig, amelyik már így is alig bírja a terheket?
Miért?
Csak úgy felötlöttek bennem ezek a kérdések - bár tippem van, hogy miért alakul mindig így...
Mert tudják, hogy megpróbálja még erején felül is teljesíteni az elvárásokat - ahelyett, hogy beleszarna az egészbe... -
Racecam
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Azt hittem, azt fogod válaszolni, hogy nincs kedved Microsoft oprendszert írni.
De ha így kiderült, hogy ezen már túl vagy, akkor adhatnál neki valami frappáns nevet, mondjuk: World Best Rendszerkarbantartó alkalmazás. (WBR) és elküldhetnéd az általam később megjelölt személyeknek, hogy futtasák a gépükön hetekig, így nem marad erőforrásuk fórumozni.
-
Lortech
addikt
-
Racecam
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Jó, akkor írj egy olyan programot ami kihasználja a gép összes erőforrását, leszívja a processzor erejét, legyen akár nyócvan magos is, ezen kívül brutálisan kiakasztja a videokártyát és felzabálja az összes memóriát. Mindeközben semmi értelmeset nem csinál.
Ez elég vicces, nem?
-
Lortech
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Őöö, ez egy kissé hiányos követelményspecifikáció.
akkor pontosabban: milyen programot, mire, mit csináljon?
Lehet, hogy írok egy programot ami semmit nem csinál, szimulálva a semmittetevést, abbéli tanúságából, hogy az embernek még a semmittevéssel se kelljen törődnie, mert azt is elvégzi a számítógép.PazsitZ: hát az volt nekem az első programom, mások hello worlddel kezdik, én meg megírtam a végtelen korsó, sörrel töltve 1.0 programot. De sajnos a másolásvédelem olyan jól sikerült, hogy nem tudom odaadni senkinek.

-
Lortech
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De marmaládot nem adnak a kenyírhez.
Emberek, milyen programot írjak?
munkatemetés: majd jánoska fogja méltatni.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lekváros fuckup? Barack, vagy vegyesgyümölcs?
Racecam: Ott a helyünk a temetésén
Viszek virágot is 
Lortech: Az mindegy, csak a vezessen hepiendhez

-
venember83
nagyúr
Drága dolog a fuckup. Két fuckup helyett, már egy kiló kenyeret is lehetne venni, szinte...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha tolvaj lennék, tuti könnyen meg tudnék ott élni.