- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
itt húznak felfele valami betonhodályt (fórumot... megyek oda is moderátorkodni
), csak kutyául őrzik. vagy kutyával. mindegy. szoktak mindenféle jólszituált mixerkocsik mászkálni, meg van 8 toronydaru is. ha nagyon akarnék, találnék betont. de azért se kötök bele. különben is, a betonszakértő egy másik Gábor.
-
RoyalFlush
őstag
Én is megnéztem volna a hölgy sztriptíz showját, dehát a játékvezetés gyengesége és az olasz válogatott impotens játéka miatt ez a műsor most elmarad sajnos
-
nike_
addikt
válasz
bolondember #5274 üzenetére
nemnem, adios_ kell nekem..
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #5273 üzenetére
barmlyen eredmeny eseten marad esely
ha megveritek a franciakat tovabb mentekaz a'merikai szpiker aszongya nem volt les a Toni golja, meg azt is hogy nem volt tizi,de ha az vot akkor odaat ois be kellett volna fujni
jo tudom a'merika nem ert a focihoz....
+ mindenki hulye -
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam #5287 üzenetére
nem tudom, egy belga sörözőt néztem ki zalaegerszegen... a debreceni alapján határozottan nem rossz.
huszonhatoska: nem csak búzasörök vannak, mielőtt kérdeznéd.
ártúdítú: peeersze, aztán vitatkozzak vele napokon át, hogy kinek van igaza. előbb hadd szokjam meg, hogy megint minden piros. nem megy ez olyan gyorsan
(és a kedvenc gombom még mindig hiányzik... de az már nem is lesz meg soha. nem baj, több is veszett mohácsnál.)
...93: tudom, nekik van veled bajuk. meg a gyenge belezetednek
-
Thrawn
félisten
Nem leszek gonosz
Nem leszek gonosz
Nem leszek gonosz
Bubu: Nem is!
-
ngabor2
nagyúr
egen... ti kevés tányérral ppm-ekben méritek a tisztaságot, mi meg 10k tányérral bőven %-ban... apróbb elválásbeli különbségek is vannak
ez nem meló, hanem érdekesség.
meglátom, hogy holnap én melózok-e, vagy vasárnap teszem tiszteletem a gyárban. igen hosszadalmas, monoton és idegileg (és szemileg) fárasztó meló vár rám...
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #5267 üzenetére
Az attól függ melyikre gondolsz - van ugyanis a rendszerben egy nyomott oszlop ( alsó oszlop ), egy kisnyomású felső oszlop, és az argon oszlopok
Annyit megsúgok, hogy a kijövő végtermékek oxigén tartalma 1ppm körüli, de jellemzően alatta van. Az oxigén pedig alap helyzetben,amikor nem egészségügyit gyártunk 2.5-ös tisztaságú minimum ( de általában ez is jobb )
De nem melózok, elég lesz majd holnap ( egyébként 8-9 tányér jellemzően )
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #5269 üzenetére
Nektek legalább már van 3 pontotok.
De mi megyünk a levesbe sajnos... azt hiszem.... -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #5269 üzenetére
Nem alakul a kutya?
nálykee: Hm?
-
ngabor2
nagyúr
én 10-15k-s elméleti tányérszámú oszlopokhoz vagyok szokva (oké, néha egy gyengébb, 3-6k-s is beesik), nem ilyen kis pici izékhez
hány tányér? 6-10?
monnyuk az én oszlopaim kicsit kevésbé hidegek.
Főnök Úr: ki bántott? rúgjam meg?
megj.: azt az emoticont kerestem ,amit a kuka betett... de ő volt a gyorsabb. direkt kapcsolattal könnyű...
-
Racecam
nagyúr
Ezt nem hiszem el!!!
Továbbra is sírok!! -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #5256 üzenetére
visszaolvastál? nem kellett volna... de én is vissza szoktam. a sörre is.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #5253 üzenetére
Alig írtam ma valamit, szóval...
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes estét és meccsnézést - én már a melóban ülök...
Érdemes visszaolvasni, valami érdekes?
-
fokukac
nagyúr
tök királyság.
ülök a tárgyalóban, és nézem a 2 méteres kivetítőt.
így nem is kell nagyítanm a betűméretenkell nekem egy ilyen otthonra is...
-
ideje vóna má abbahagyni ezt az alkoholizálást Huszárok! Nem kéne kínozni szegény Jánoskát. asszem öntök még egy kis paradicsomlevet
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
frame>24 #5194 üzenetére
Láttam ám az agymenésedet a fociról.
Nekem furcsa, hogy valaki nem szereti, függetlenül attól, hogy milyen nemű az illető, mert szerintem egy egész élvezetes játék. Jó, nekem is vannak kedveltebb sportjaim, de egy VB, EB, Olasz bajnokság azért nagyon fel tud dobni.Én teljesen meg tudom érteni, hogy Téged hidegen hagy, ettől még ugyanolyan ember vagy a szememben, mint annak előtte, hogy ezt megtudtam Rólad.
Persze ezzel diszkvalifikáltad magad a férfiak sorából, az emberi létből sőt földi teremtménynek de még UFO-nak sem vagy tarható, csak egy párhuzamos univerzumból idekerült amorf slöttyedéknek.
-
nike_
addikt
Sziasztok, itt vagyok mindenki örömére.
Vagy bánatára?
-
Thrawn
félisten
-
Hujj nem is mondtam mekkorát Resident Evil 1-eztem
-
brownus
veterán
mondjatok nekem 7 db. számot 1 és 35 között
mondjatok még nekem 6 db. számot 1 és 45 közöttköszi!
-
Bubu79
addikt
válasz
Janoska26 #5203 üzenetére
Ismerős a dolog - valahogy soha nincsen elég pénztár nyitva, akárhová is megy az ember
Ajándékozni jó - sokkal jobban szeretek én is adni, mint kapni
De ezt is tanulni kell - rá kell érezni az ízére...
Sokáig voltam úgy az ajándékozással, hogy ráncoltam a homlokomat, amikor ismerősök mondták, hogy milyen jólesett ezt-azt ajándékozni, merthogy milyen jó.
De ha egyszer az ember megismeri az érzést - látván a másik arcán az örömöt, amit okozott a figyelmessége, akkor talán soha nem akar lemondani róla többé
2 éve? Még legalább ötvenszer ennyit Nektek
-
Ugye említettem tegnap hogy vasárnap leszünk 2 évesek az Asszonnyal, na mondom megyek oszt veszek neki valamit. Én barom pont a tecsóba mentem, nem is lett volna baj, találtam neki ezt azt, megvettem. bár elég nehéz volt mert ajándékozni azt nem tudok
, de szeretek, és jól is áll, mindegy...Lényeg, megyek a kasszához, ment összesen 4 a kb 20-ból, olyan jósok ember amit meg sem bírtam számolni nagyhirtelen a kígyózó sorokban. 1. fejtötő az volt hogy melyik is lehet sor vége, nagynehezen megtaláltam, és úgy kb fél óra várakozás után fizethettem is a kasszánál elégedett mosollyal az arcomon
. majdnem fél órát késtem a melóból
Úgyhogy a gazdaságos jóqrva @nyjukat .....................................azok a szemetek
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest