- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
werttzui #47275 üzenetére
Biztos?
Tápláléklánc. Megyek is enni
-
rarri
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
werttzui #43737 üzenetére
ne tudd meg...
engem is hívtak, olyan buli volt, ahol senkit nem ismerek, és MIND okosabb volt nálam, nem kcisit kényelmetlenül éreztem magam...
De még jó, h ott voltam, mert ha nem szegény Gabó EGYEDÜL kellett volna, h üljön a szobájában míg összerakják a meglepijét...és most nemsokára, lassan meló...:S
-
t1
veterán
válasz
werttzui #5178 üzenetére
rosz helyre jársz..itt veszprémben akadnak...főleg ilyen kis 15-16 éves ribancok...kocsmákban..bebasznak..aztán tartsd őket vissza..
Én elzárkozom az ilyentől. Pl Texasban van egy szőke csaj..kurva jó test...annak mindennap más pasi fogja a kezét
Múltkor garázsbuliban volt egy csaj...pasija ott volt..haverommal smárolt... a seggemet meg fogta... -
rarri
senior tag
válasz
werttzui #5166 üzenetére
Azok a lányok akarnak " dugni" akik azt hiszik, hogy a szeretet egyenlő a dugással.Tehát nagyon szeretetéhesek, és így hajszolják a szexet, hogy minél több szeretetnek vélt érzést megkapjanak.Ők azok, akik a diszkóban 2 ital és egy két kedves szó után kimennek és " dugnak " veled a bokorban.Ez nagyon szomorú, mert egy idő után elhiszi magáról az a lány, hogy ő ennyit ér, és így kap csak szeretetet.
Az ilyen lányoknak sem mondhatod meg hogy csak dugni akarsz, mert nekik is kell az illúzió. de kétségtelen hogy hamar célt érsz náluk hazudozással. De nem tudom mekkora örömöd lesz benne. -
BlacKSouL
addikt
válasz
werttzui #5085 üzenetére
Minden vágyam egy szőrösképű tetovált besurranó tolvaj..
De ha már lehetne válogatni, akkor egy bársonyos hosszúcombú szőke 23 éves tolvajlányka. Aki max a szívem rabolja el
Na, ok, nem vagyok nagyigényű, lehet barna is. És a feketék, vörösek se kíméljenek.Na, most bezárom az ajtót, és lefekszem aludni.. egyedül.. Legfeljebb Marcsa meg Casey bújhat mellém.
-
-
Verus
senior tag
válasz
werttzui #4158 üzenetére
Ehhez kétség nem fér, az vagyok és kész, persze szerény is, nem szoktam ennek sűrűn hangot adni
A képekről meg annyit, hogy jó vicc voltBubuka: Tudod az úgy volt, hogy teremtett a jóisten ügyeskezű plasztikai sebészeket....
#4163 Nem az akciós dokihoz kell menni, ez a tanulság
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest