- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
kételkedem #29599 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #29579 üzenetére
Ha esetleg beleférne a gyűjteményedbe egy ilyen:
link: http://www.cheesebuerger.de/smiliegenerator/ablage/440/25.png
-
Bub0rek
tag
Mindenkinek köszike a linkeket.
-
Bubu79
addikt
Pálinkás jóreggeltet
Bevásárlás megvolt, nagyjából ébren is vagyok - kár, hogy esik ez a szutyok eső.
Nagyon kár.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #29578 üzenetére
Mit kellett azon gyógyítani?
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #29574 üzenetére
Pedig már igazán megszokhattad volna.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Később jövök, vagy nem, de az biztos.
-
Winner_hun
félisten
Huha. Rákattintottam felül az IT Café-ra. Görgettem egyet le. Nézem az oldalt, gondolkozok hogy hova is kattintottam, olyan ismeretlen ez az oldal. Görgetek lejjebb, nem ugrik be. Na mondom itt komoly gondok vannak. Aztán lap tetejére fel, oldal megvan. Fura kékben
Meg azok a reklámok
-
Jó reggeltet
-
Racecam
nagyúr
Ez a nap olyan, amilyen az idő is.
És már a tegnapi is ilyen volt. -
ngabor2
nagyúr
tudtok olyan oldalakat, ahonnan a neten keresztül lehet rendelni cuccokat, és ingyen postázzák? egyet ismerek, rendeltem is több10k értékben, eddig minden hibátlanul meg is érkezett (hong kongból, tehát nem a szomszéd faluból). viszont ez leginkább a gadget kategória, ami nem baj, de ha egyéb is lenne, annak örvendeznék. jöhet pü-be is.
-
ladybug
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Remélem, aki tehette, az sokáig aludt. Én viszont már óracsörgés előtt felébredtem, és bizony meglepődve tapasztaltam, hogy 6-kor már sötét van. Ez ténylegesen mutatja, hogy megyünk bele a télbe.
Egyébként tegnap ilyenkor nem volt sötét. Lehet, hogy felhős az ég? -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
már megint reggel van. jót mindenkinek.
-
kem
addikt
jóéljt emberek!
-
rarri
senior tag
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #29552 üzenetére
maximum te mész, talán más még nem, szia..
fiatal még az idő. -
Dylen
senior tag
Sziasztok újra!
-
Tim82
félisten
Úgy néz ki, elkelt a s939-es A64 3200+ procim. Kicsit sajnálom - már elkezdtem tervezgetni a köré építendő gépet.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29546 üzenetére
Mindent sikerült megoldani - és nem kell korán kelnem
-
Racecam
nagyúr
Ha eszem egy kis csokifagyit, mi bajom lehet?
-
Tim82
félisten
Mivanmivanmivan? Véget ért a "Megasztár 9. - részeg modikat keresünk"?
-
Bubu79
addikt
Bakker - erről eszembe jutott egy kollégám sztorija...
Mesélte, hogy egy darabig dolgozott sírköves mellett és egy Dacia pickup-pal vitték el a megrendelők településére a kész árut.
Egy alkalommal két termék is helyet foglalt a platón, minek következtében a jószág kissé megrogyott és a lengéscsillapítás, mint olyan elhagyta magát cseppet, leült a gép alja.Nem lehetett hát száguldozni, ésszel kellett a bukkanókat is venni.
Nem is volt baj, míg el nem érkeztek egy vasúti átjáróhoz, ami kicsit magasabb volt, mint az szokás, emiatt lassan araszolgattak keresztül rajta.
Az átjáró sréhen keresztezte a sínpárt, úgy, hogy a sofőr a sín balra lévő részét látta csak, megkérte hát ezt a jóembert, hogy nézzen ki jobbra, jön-e valami.Ezt a jóembert nem kell félteni, szeret viccelődni - beszólt a főnökének, hogy á, nem jön senki, csak egy ember.
Válasz: Ó, az nem baj... Replika: De vonattalPadlógáz, kocsi kapar, lekecmeregnek a sínekről, néz ki a főnök, hogy hol jár a vonat - nem volt sehol, majdnem kirakta az út szélén a vicces kedvű kollégát
Verus: Kapok egyet én is? Na nem a fejemre, hanem sört
ádyz: Véged van, mint a botnak - javítsd az aláírásodat - medve által széttépett-re
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #29507 üzenetére
Na csak valami rossz gombot nyomtam meg...
De yetike-é sem volt jobb, mert csak az al-alcímet vitte el...
-
bnss
veterán
Ez a kellemetlen, sötét van, egyik autó a másikon (a Fiat csak kívül Fiat, Lancia HF Integrale motorblokk, hajtás, váltó, futómű).
Ilyenkor van meló bőven.
-
Bubu79
addikt
Menni sem fogsz tudni, nemhogy célozni - azt pedig már nem is mondom, hogy bizonyos alkatrészeid is működésképtelenné válnak majd az elfogyasztott nagy mennyiségű szittyótól
Mod: Nem tudhatod, hogy mikor csapunk le Rád, viszont állandósítani nem célszerű az állapotot, mert így Ágit is elriasztod
-
Racecam
nagyúr
Hazaértem?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- PS Plus előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!