- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
frame>24
addikt
Vasárnapi kezdettel mára olyannyira benáthásodtam, hogy sikerült eljutnom erre a szintre
többiek ezen remekül szórakoznakmod: jóétvágyat az ebédhez
-
Tim82
félisten
válasz
Kephamos #31194 üzenetére
A lányok növényi alapú életformák?
És a szexet hogy oldjátok meg? Várjunk csak, meggondolatlan vagyok... akarom én ezt tudni?
Bolondember: ööö, nem egészen erre gondoltam... ha lány nem lépheti át az albi küszöbét...
tope: mire gondolsz? Eddig szó nem volt rántottáról.
-
NoLF
veterán
válasz
Foglalt név #31188 üzenetére
nehezen engedem ki a fakanalat a kezemből
egyébként hő által okozott fájdalomtűrésben én vagyok a jobb, ezt már többször bizonyítottam (teflonkéz-powa) de azért a rotyogó vízből még nem veszem ki a tojglit.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Foglalt név #31188 üzenetére
vagy egy fakezű szobatárs/heteró élettárs.
-
Verus
senior tag
válasz
Kephamos #31186 üzenetére
Én is albérletben lakom és mégis vannak növények
Egyébként egy nagyon egyszerű salátát bármikor össze lehet dobni, hús mellé tökéletes. Megveszel egy csomag salátakeveréket, egy csomag görög salátaöntetet, pirítassz kenyérkockát fűszeresen, egy két főtt tojást beledobsz, sajtkockákat, rá az olajos görög öntet, fél pohár kefír - fél pohár tejföl és készen is van
-
Tim82
félisten
Annyi hozzáértő van itt, hogy szerintem ennek a témának külön szakmai topik kell.
-
NoLF
veterán
válasz
Foglalt név #31183 üzenetére
melegen nemtom megfogni...
-
Foglalt név
addikt
Ha ráengeded a hideg vizet, akkor tűnhet úgy, hogy könnyebb megpucolni, ellenben mivel elég jó hőkapacitása van a tojásnak a héj lehűtésével pont összeszorítod a rétegeket. Míg ha melegen felnyitod az tompább vég üreges részénél, akkor a külső- és a belsőhéjhártya mentén szinte egy darabban lefejthető a héj.
-
NoLF
veterán
hja igen ezt kifelejtettem, én úgy szoktam hogy a sárgája ne legyen teljesen kemény, hanem krémesen lágy, de nem folyós. ehhez kell hidegvízbe tenni a tojglit, forrás után 6 percig főzni, kivenni, hideg vizet ráengedni, megpucolni és megenni. ha kőkemény sárgaság a kívánalom, akkor bizony kell neki a 9-10.
-
Kephamos
addikt
A tojást meddig kell főzni, hogy kemény legyen? 3 perc?
-
bnss
veterán
sziasztok!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #31173 üzenetére
van egy olyan sanda gyanúm, hogy be voltak baszarintva
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #31171 üzenetére
dunno.
volt tegnap sörömpölés a serpában?
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes szép jó délelőttöt!
érdemes visszaolvasnom, vagy megint előjött az "oldal, melynek nem mondjuk ki a nevét"?!
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #31155 üzenetére
Három év mióta számít réginek? 5 év sem az, szerintem.
Különben jó reggelt, este megyek Kolozsvárra BL meccsre, kiváncsi vagyok milyen hangulat lesz. Kolozsvári meccsekben mindig csalódtam, csak százötven kilométerre található innen, de mégis sokkal kevésbé kedvelt a kulturált viselkedésmód, bár ez lehet, hogy a sok még messzebbről (nem százötven km) érkező betelepültnek köszönhető, nomindegy...
Különben meg meló, kedvmentesen.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
kételkedem #31161 üzenetére
Mondjuk az ikszaktákat.
Amúgy jó reggelt!
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #31162 üzenetére
nem bírom annyira a strapát, így inkább kerestem egy helyet ahol kevesebb pénzt keresek ugyan, de kevesebbet is kell dolgozni. meg találtam egy fordítós melót is, amivel lehet hogy ezt a másikat is kiütöm majd idővel, mert ez úgy tűnik nem lesz rossz pénzügyileg, valamint fizikailag szinte semmilyen terhelést nem jelent számomra.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun #31162 üzenetére
MSN.
mod: De most már mennem kell.....
-
NoLF
veterán
gyóröggelt. lehet hogy abbafejeztem az éttermi melót.
-
1010
őstag
jo reggelt
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Nem tudom hány liter víz kiizzadása után elég darabosan mozgolódok....Ki érti ezt?!
-
fero02
nagyúr
Szép jó reggelt a korábban kelőknek!
-
Bubu79
addikt
Pálinkás gyóreggeltet
Egy nem kifejezetten pihentető éjszaka után végre itthon - tegnap éjjel leálltunk mindennel, ma éjjel befejeztük az indulást - és minden klappolt, kentük, vágtuk, mint kocsikerék a tehény sz.rt
Elégedettségi indexem magasabb, mint valaha - és a Főnököm sem cseszett le semmiért - ez Nála már felér egy dícsérettel, mert olyan fajta
Momentán akár több hónapra is be tudnék csomagolni, akkora táskák vannak a szemem alatt, de ez sem baj, mert flottul ment minden
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt a hónap első szerdáján. csúnya időt mond, de bicajjal megyek.
-
qdak
addikt
válasz
frame>24 #31137 üzenetére
nem frame>24 nek!
válasz erre az nem az a topik ahol ieneket lehet kérdezni
mien szinten szeretnéd ? de siess 4:23 kor max mennem kell és csak este leszek -
tiv61us
őstag
en ezennel megalakitom a
PC Cillin Barati Tarsasagot -
Tim82
félisten
válasz
Racecam #31128 üzenetére
Nekem mindig az van.
Pisztillus: X40? Nem akarsz Te TP-talikra járni?
(Az X40 amúgy sem sebességbajnok a maga 1.8" vinyójával, sajna.)
1010: hazabeszélek, de ilyet az én T41p-m is tud, be tudok rakni még egy aksit (vagy adapterrel extra vinyót) az optikai meghajtó helyett (és ez nagyon régóta meglévő fícsör a Thinkpad-eknél, előbb is volt, mint más notiknál). És ez az a tank, amelyik nem tetszik (mármint a Pismo) - a PowerBook meg igen.
Egyébként meg jó éjt mindenkinek.
-
Pisztillus
senior tag
Jó éjt mindenkinek!
-
RexpecT
addikt
Jó éjszakát!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát !
...én idáig se olvasok holnap vissza...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #31131 üzenetére
Gondoltam, ezek szerint nincs undo gomb...
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #31129 üzenetére
Nem teheti, a PH! nem játszótér.
-
1010
őstag
-
Pisztillus
senior tag
-
Tim82
félisten
Durvulok?
Csak nem vagyok tisztában azzal, hogy Mac-es világban szoftveres oldalról mi kell 1080p lejátszásához. PC-nél egy gyengébb kétmagos processzor is megteszi (és leginkább procitól függ hardveresen), ha megfelelő codec-et és lejátszót használsz hozzá (pl. CoreAVC + Media Player Classic).
Egyébként meg nincs pénzem Mac-re. Ha vennék, egy G4-es PowerBook-ot vennék, de 12"-est.
Süsü: félve mondom, mert modi vagy
de ez nagyon rossz volt.
-
ngabor2
nagyúr
no, legyetek jók, ne csavarogjatok messzire. jó éjszakát (csak hogy holnap nehogy ennél visszábbolvassak
)
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia #31120 üzenetére
Pedig oda kellett volna...
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #31117 üzenetére
Cseréld ki az avatarját, de MOST!
-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia #31117 üzenetére
pihentagyú...
-
Ramius
őstag
Szép piros a jobb szemem. Nyilván nem szereti ha beleszáll a tusfürdő.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #31108 üzenetére
Még egy óra!
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #31100 üzenetére
A pékek szakmája gyönyörű! Titokban irígylem őket, mert puhán teszik be és keményen húzzák ki
jó éjt nike!
-
nike_
addikt
Na én eltávozom köreitekből..
Sziasztok.
-
FehérHolló
veterán
Egy hideg, téli estén a havas tájban gyönyörködve jól el lehet beszélgetni vele a tér-idő fizikáról és a modern kvantumelmélet aktuális kérdéseiről, közben a háttérben pedig a kedvenc szimfóniája szól Mozarttól. Ezalatt a sütőben lassan elkészül a specialitása, az almás felfújt fahéjas szósszal.
-
AMD Power
titán
De jó ez a csaj (szépségkirálynő) az RTL klubon.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest