- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Mindent bele!] - Archívum I.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Tuti nem, biztos megette már

Vagy elrakta a hűtőbe nekem
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Sziasztok jóreggelt

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Az biztos. Én szeretnék egy aprító gépet, egyszer láttam a tv shop-ban
Majd olyat kérek karácsonyra.
Egyébként a főzés maga jó, amikor beleteszem a fűszereket, kóstolgatom, kavargatom, ilynek, de az előkészítés borzasztó
Persze, a jó kés nagyon fontos! (hacsak nem egy jól megtermett karalábéval van dolga az embernek, ott a balta is kevés.
Nekem a darabolással még az is a bajom, hogy sokáig tart.
-
Dylen
senior tag
Lencse nincs, viszont lecsós szelet az van

Bon3ss: igazából az egyéb tevékenységek vették el az összes energiám, mint pl a darabolás, azt nem kedvelem. A főzéssel nincs gond, nem képes ellenállni nekem semmilyen megfőzendő egyed

Bubu: képzeld, ma a pulykákat a garázs tetőnkről kellett lezavarni, pofátlanok! El se tudom képzelni, hogy tudnak olyan magasra repülni

-
Dylen
senior tag
Sziasztok, megjöttem!
Elfáradtam a főzésben
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
maximum te mész, talán más még nem, szia..

fiatal még az idő. -
Dylen
senior tag
Sziasztok újra!

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Kirándulás? Értem, akkor biztos voltatok az új turisztikai központban is, ahol én még nem..

Bubu: nem olyan jó, de megteszi

(#29445) nike_ : azt értem, de ott meg még én nem jártam, nemtudom mi az

Amiről én beszélek az egy kis utcában lévő, kőfalú (?) központ, egy templommal van majdnem szemben, meg van egy pizzéria is ott mellette
Na mind1. -
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Ma mindenki szüretelt csak én nem?
Egy ismerősnél volt ma szüret mifelénk, nyakig ért a sár, egész nap esett az eső, defektes kerék és miegymás, jó lehetett, kimaradtam belőle
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Szia! philoxenia: nem és nem is tervezem!

És sziasztok mindenki!
-
Dylen
senior tag
Jóestét!
hm, későn jöttem
-
Dylen
senior tag
De miért mosolyogsz és kacsintgatsz? Ez jó?

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Tudna valaki olyan szórakozóhelyet mondani, ami helyileg a 3. és a 8. kerület között van és lehet beszélgetni, de zene is van?
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Én meg akkorát tüsszentettem, hogy majd' leesett a fejem a helyéről. El is szédültem

Beteg leszek?! -
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Igen, megcsináltam!
Szalonnát sütöttem. A szél fúj mint a bolond, 12 fok van, de megérte
-
Dylen
senior tag
Van itt még valaki? Nem vagyok álmos.
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Csak skóttal ne kelljen többet beszélnem az életben!!
ilyen akcentust..
vagy tájszólás?
Ennél még az egyiptomi is jobb volt..Egyébként sziasztok topiklakók

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Na akkor én is lépek. Kedd óta vár rám kétórányi prison break

jóéjt. -
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Hogy te miket tudsz mondani..

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Nem, nem volt világos, mert konkrétan azt írtad, hogy a gyerek nem jön rá, hogy mit is kéne beletenni a táskába...
(#22694) 1010: erre pedig:
a 40 kg nagyon sok, egy 7-8 éves gyerek tuti nincs annyi, vagy ha mégis akkor túlsúlyos. Én olyan 25 kg-t vettem alapul és 5 kg-s táskát.
És nem a testének tizedét mondtam, hanem ötödét, szóval légy szíves 9 helyett 18 kg-t cipelni mindennap
ngabor2:
saját tapasztalat: egy időben korrepeltáltam fizikából, egy hetedikes gyereket. mivel kezdtek? elektromosság! azt se tudták még, hogy mi az erő, mi az elmozdulás, mik az alapok... de elektromosságLehet hogy ezért útáltam mindig a fizikát.

És akkor mostmár elhúztam palacsintát sütni...

-
Dylen
senior tag
komoly problema ha egy 6-7eves gyerek 1het utan nem jon ra hogy azokat a konyveket amit nem hasznal aznap,nem kell iskolaba vinni,es a tesi cuccot se kell hurcolaszni
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a gyerekek táskája azért nehéz, mert olyan dolgokat tesznek bele, amire aznap nem lesz szükségük

-
Dylen
senior tag
Én meg még mindig azt mondom, hogy talán azért nem tették szóvá, mert nem volt olyan nehéz.
Több generáció tankönyvei hevernek a padlásunkon és szembetűnő a különbség. A régi könyvek általában kicsik, sok köztük feketefehér, lapjaik vékonyak. Amiket én használtam, azok már színesek, nagyobbak és nehezebbek is. A maiak pedig: gyakorlatom alatt több osztályban is tanítottam. Tapasztalat alapján mondom, hogy már az alsósok könyvei is rohadt nehezek. Általában A4es méretűek (de olyanok, hogy nem fértek bele az A4es mappámba...) a lapjaik kifejezetten vastagok és nehezek. És akkor van tankönyv, munkafüzet, kiegészítő gyakorlókönyv, rendes füzet és munkafüzet is. És ez csak egy tárgy.(#22695) bandus: egyetértek azzal, hogy az iskolában kellene hagyni azt, amit nem muszáj hazavinni minden nap.
-
Dylen
senior tag
Azért egy szakmunkást nem kéne egy 8-9 éves kisgyerekhez hasonlítani.
Én is mondhatnám, hogy nekem sem lett semmi bajom általános iskola alsó tagozatában... mert nem is kellett cipekedni. Nem volt annyi könyvünk, mint most van, és azokat is szépen otthagytuk a padban, nem kellett mindent mindennap hazavinni. De ma már ilyen nincs, hiszen azoknak tuti lába kelne.
Dehát igen, köcsög általános iskolások... majd a gyerekednek is mondd ezt, amikor ráadod a hátára minden nap az 5 kilós táskát, ami a testtömegének monjuk ötöde, és mondd neki, hogy menjél csak fiam, nekem se lett semmi bajom. -
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Szar érzés. Ellenszert nem nagyon tudok mondani. Talán csak azt, hogy keresd meg azt a dolgot az életedben, amire más lehet irigy. Vagy ha nincs ilyen, akkor tegyél érte.
-
Dylen
senior tag
Mire lettél irigy?
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Nem láttam még olyan kéregetőt, aki ételre költötte volna a pénzét. Olyat viszont már igen, aki le "füzesabonyi surmó"-zta az öregasszonyt, aki nem adott neki semennyit. Tényleg mekkora surmó, hogy a nyugdíját nem egy hajléktalannak, adja, aki nyilván nem kenyérre kéri. Ilyen az élet.
-
Dylen
senior tag
először a jegyfogalálsom törölték - ez a reptéren derült ki
tesómék is jártak így, azt kell mondani, hogy fontos üzleti tárgyalásra mész, ettől megijednek és rögtön feltesznek a legközelebbi gépre, business classra

(#21585) 1010: nagy, kényelmes fotelek vannak, amit hátra lehet dönteni, lehet aludni, a lábadnak nem 50 centi van, hanem akár ki is nyújthatod. Csak ennyiről tudok. Én még nem ültem ilyenben. Gondolom a kiszolgálás is bővebb.
-
Dylen
senior tag
A második, kedvem lenne szalonnát sütni

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Verus, mostanában nem akarsz teázni? Ráérek, persze csak Bp-n

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Hú, de rusnya

-
Dylen
senior tag
Még mindig az, csak épp halott

-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
-
Dylen
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Mindent bele!] - Archívum I.
- (téma lezárva)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Konteó topic
- EAFC 26
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)