- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #28397 üzenetére
autó?
-
Winner_hun
félisten
...
-
Racecam
nagyúr
De azért a defloráción már remélem túl vagy.
Csak, hogy legyen mire emlékezni.(Bár mondjuk nem feltétlenül erre emlékszik az ember szívesen, igaz én még így nem jártam és nem is szeretnék, de mondják...
)
(Most már azon kívül, hogy elnézést kérek, felhatalmazok minden "új" és "régi" moderátort, hogy a hozzászólásomat Veronka jogos igénye esetén szó nélkül törölje.
)
u.i.: Mert nekem mennem kell...
-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia #28388 üzenetére
Én is tudok valami frappánsat, de annak is sértődés lenne a vége
-
Verus
senior tag
válasz
Racecam #28387 üzenetére
Hát akkor már lehet megszokom és nem tupírozom túl a dolgot. Izzadni már nem fogok, vén rókalány leszek
u.i.: Igy jártam
Bubci:
Tudtam hogy Te leszel az az ember aki nem hagyja ki
Ramius: Ezt részleteznéd?
Na akkor a frappánsat mondó egyénekkel közölém, hogy ha hisztit akartok, akkor ám legyen
-
bolondember
MODERÁTOR
ettem, ittam - a júpíszí meg monnyon le, de izibe'!
a digitévéve' együtt.
-
rarri
senior tag
Sajnos mennem kell dolgozni, jók legyetek!
-
Bubu79
addikt
Hát, ha Neked olyan kell, aki nem Téged szeret, hanem a szomszéd bajuszos bácsit, akkor igen
Főhuszár: Ne hergeld, mert még nyakon szúr a talpszőrével - azzal szokott fenyegetőzni
kételkedem: Az ott egy potenciális szervdonor, azt látta meg benne
Rarri: Kevés melót délutánra
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #28360 üzenetére
Rafi, én már 96 éves vagyok, úgyhogy a hajszínem már mindegy!
Vagy te vagy full ősz?
/ a képeken nem vagy az...
-
Ramius
őstag
Nahát, új moderátorok a láthatáron
-
-
Ramius
őstag
Üdvözlet.
-
enzodasilva
csendes tag
---
Javitottam es linkesitettem, nagy volt a kep
Amugy meg tudom, hogy csak az en maniam, de legkozelebb kerlek, igyekezz mas kepfeltoltot hasznalni, mert a kepfeltoltes.hu sok helyen nem jon be.
Ajanlom peldaul a http://kepfeltolto.hu oldalt[ Módosította: 7 ]
-
Gondolom nem vót semmi vicces, úgyhogy nem olvasok vissza
Pálinkásat Huszárok!!! -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #28330 üzenetére
már nincs ban gomb
most már csak felhasználó kitiltása van. az nem olyan szééép
-
frame>24
addikt
Ebben a szokatlan hidegben jól érződik, ahogy a termogenin expressziója beindul: megnő az étvágy, és büntetlenül sokat lehet zabálni, mert az enzim hatására a tápanyag jelentős részéből ATP helyett hő termelődik.
De végülis kiafaszt érdekel ez, mi? -
NoLF: jófiú
Tim82: rosszfiú
Szarvas: A vidámság létkérdés
Verus: elírták, mert hejcegnő azMindenki: Együnk, már aki hozott (
)
-
Racecam
nagyúr
Jó, akkor ezt zárjuk le azzal, hogy valaki vagy válaszol tildy-nek a kérdésre, esetleg linkeli a hozzászólást, vagy ha úgy gondolja, hogy megkereshete volna, visszaolvashatott volna, akkor inkább ne szóljon be, csak akkor, ha biztos benne, hogy nem lesz belőle veszekedés, sértődés. Ismerjük már egymást régóta és annyira, hogy ne bántsuk!!
Egyébként pedig: Hülyék!!
u.i.: És mossatok lábat!!
-
Verus
senior tag
Na én már meg se szólalok mert látom itt nekem nem osztanak lapot
-
ngabor2
nagyúr
ez nem az én napom... éhes vagyok, mert otthon hagytam a kajámat. tüsszögök, mert meg vagyok fázva. főztem magamnak egy teát, természetesen sikerült azt az egy filtert kivennem, amit a legkevésbé szeretek. és még sorolhatnám. ja, hideg van. elfogyott a múlt heti jó hangulat. valaki nem tud kölcsönadni egy kis vidámságot?
-
bnss
veterán
Miért kell ezt csinálni? Fejezzétek be, nem kell itt (is) a veszekedés.
-
Tim82
félisten
Nézzük csak: ha kétszázas, még csak vissza sem kellett volna lapoznod (keresési idő lecsökken ~30 mp-ről ~10-re, anélkül, hogy akár keresőkifejezést kellene használnod - teljesen mindegy, hogy "moderátor" vagy "yetike"). Ami pedig a "cseszegetésedet" illeti, nem igazán értem, hogy miért szeretnéd, hogy mások dolgozzanak helyetted. Igen, bepötyöghettem volna, ha nem tettem volna már meg egyszer az elmúlt pár órán belül, alig ~60 hsz.-szel lejjebb. Mindegy. Kicsit emlékeztet a problematika az újoncok hozzáállására, amit a legtöbb régi motoros nem nagyon csíp - visszaolvasni nem akar, de mindenki azonnal adjon neki választ, még ha csak egy centit is kellene megmozdítania az egerét ahhoz, hogy megkapja az áhított tudásmorzsát.
Bubu: légy szíves, maradj ki - nem személyeskedésből "cseszegetem" Tildyt, hanem ld. az előző mondatot. Köszönöm.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok !
-
tildy
nagyúr
200-as lapozásra van állítva.
Írni pedig kevésbé macerásabb , mint keresgélni mindenféle számomra érdektelen hozzászólások közt.Bocs, hogy kicsit másra állva az agyam nem a yetike szó jutott először eszembe moderátor szó keresésekor...Mea culpa egy darabig nem is írok ide(msotanában amúgyis leszoktam a phról), egyszer kérdezek valamit, akkor is le vagyok cseszve...
bubu79: hozzád nem szólt senki. Volt egy megállapodásunk, kérlek tartsd be .Én nem szólok be neked, te sem, és nem szóluunk egymáshoz.. Amúgy igen, write only . Többre nem nagyon futja, élni is alig van időm. -
Racecam
nagyúr
Visszajöttem!!
Ki szólt be?
Kuka: Így kezdett?
Még lehet belőle valaki.
-
Thrawn
félisten
yetike átesett a tűzkeresztségen
Race: Legalább a BF2 topikot már nem kell lesnem, ezentúl az ő felügyelete alá tartozik
-
Viszlát
addikt
válasz
bolondember #28302 üzenetére
Szoba és fürdő. Azért ne depizz be, nem történt tragédia, csak összezavartál, nem tudtam eldönteni, hogy elmentél vagy valahol félmeztelenül rejtőzködsz, hogy rámhozd a frászt.
-
Viszlát
addikt
válasz
bolondember #28299 üzenetére
Mi volt veled reggel?
Mindenhol égve hagytad a lámpákat.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Diablo IV
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest