- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szia Bon !
Sajnos nem értem rá mostanában, mert Bettike átesett egy vírusos betegségen, utána a karácsonyi készülődés az iskolában, és itthon, most pedig valami allergia jött ki Bettikén. Közben dolgozok, háztartást vezetek, és szinte semmi időm nincs.
De majd jövök , mihelyst lesz egy kis időm !
-
kételkedem
addikt
Az előző munkahelyemen egy két négyzetméteres "teremben" 5db ipari crt monitor, egy lcd monitor, egy pc, és egy kb 70*50*70 cm méretű digitális rögzítő volt berakva. Ja és én is bent voltam. A legcudarabb téli időben sem fáztam
BEfero: ezek szerint ez csak azt jelzi, hogy áram alatt van?
-
venember83
nagyúr
Ki tudja mit hoz még a jövő.
A szemem továbbra is romlik, szemüveg nélkül egyfolytában hunyorgok. Fel kellene hagynom teljesen az ámítógéppel, csakhát akkor miből fogok megélni? Kevés a nyugdíj... El kellene mennem tényleg hegyimentőnek vagy valami távoli, eldugott helyre, ahova még IT-s emberi kéz még nem tette be a lábát.
Panaszrovatunkat olvasták, leültem.
-
-
-
Pisztillus
senior tag
Sosem értettem ezt az Intel-AMD, nVidia-ATi(AMD), stb. vitákat. Elképesztő, hogy ilyenen képesek az emberek egymás torkának esni, pedig a képlet ennél sokkal egyszerűbb: Mindenki olyan vasat használ, ami tetszik neki, megcsinálja, amit kell (meg amire van pénze). Ennyi. Szvsz.
Nike_: -
Pisztillus
senior tag
A meteurológusok nagyon mondják et a "támad Tél tábornok" dolgot... Így ebből akármi is lehet, még fehér Budapest vagy Pécs is... Főleg, ha a bezúduló hideget lent délen telibekapja egy mediterrán ciklon - na abból szoktak érdekes dolgok kisülni... akarom mondani kifagyni...
Szia, Nike_!
Rálestem a metnet-re, ott egész jövő hét télnek néz most ki...
-
Bubu79
addikt
A süni besz@ratós jószág, ha éjszaka találkoznál vele - expert én sem vagyok a témában, de volt már szerencsém nulladik típusú találkozáshoz szúrós köntösbebújt lénnyel kapcsolatban
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest