- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ladybug #47262 üzenetére
Rászolgáltál.
Tudod, azt tapasztaltam, hogy manapság a férfiaknak - tisztelet a kivételnek - borzasztó nehezükre esik kimondani egy-egy jó szót, vagy dicséretet. Elképesztő, hogy miket látok a patikában - s iszonyú nehéz megállni, hogy ne avatkozzak közbe. Feleségem egy másik patikában dolgozik, de az ő tapasztalatai sem jobbak. Minden erőmmel küzdök a jelenség ellen - de hát egy fecske ugye... Ezért is örülök, ha olyan harmonikus és szeretetteljes kapcsolatokat látok, mint a Tiétek PeterkeT-vel. Ez most kikívánkozott belőlem...
Föccer: Szerintem meg PeterkeT most büszkén kihúzza magát. Teheti is, van kire büszkének lennie.
Jó pihenést! -
Pisztillus
senior tag
válasz
ladybug #47260 üzenetére
Tudom, hogy nem egyszerű az élet Neked sem. (Bekukucskáltam a logout oldaladra is...
) Viszont - ahogy akár itt, akár máshol a hozzászólásaidat olvastam - le a kalappal előtted, ahogyan a dolgokat kezeled. A férjed igazán büszke lehet Rád.
(Szerintem az is.) (A feleségemnek meg nagyon tetszik az aláírásod.
)
-
Timocicu
senior tag
válasz
ladybug #31998 üzenetére
Mákosat?
Nem még nem.
De én a natúr palacsintát, sajttal, tejföllel töltve is nagyon csípem. Csak mindig rá kell magam venni, hogy álljak neki sütni, de ha már elkezdtem, akkor nincs gond.
Borkának mielőbbi gyógyulást.
Bölcsis kérdésem még biztos lesz.
Ha erre jártok, gyertek be nyugodtan.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #22179 üzenetére
Ezer meg egy bocsánatot kívánok, közben elugrottam még félliter koktélért, és most látom hogy mindenki csak megbújt csendben, hátha valami erősen kompromittálót teszek megint, mint máskor(még soha) úgyhogy örülök hogy nem mindenki van eltűnve.
Apu, Neked is örülök, mint mindig.
Írnék megint sztorikat, sőt, pont most van egy hét szünet a storifolyamben, de már most nekem is olyan bonyolult, hogy mesélni sem tudom pár mondatban, az meg hogy mi lesz, meg hogy mit gondolo, azt meg én sem tudm.
Na, kinek kell még ínom...Mindenki másnak: Bocs, csak volt egy kis pause..
Egyébként meg a Dér Heni hogy pucsít a klipben... tök vicces volt látni élőben az albiban mosogatnibár akkor is főleg a seggét láttam (elmúlt már 10? lehet mondani hogy seggét? vagy maradjak a farpofánál?
)
Juuujj, a viván most megy a világ egyik legjobb klipkezdése, meg a zene is elsőosztáűlyú, lásd: Májköldzsekszon - Blekkorvájt
bulivaaaan -
philoxenia
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug #21240 üzenetére
én semmit, de amikor elmentem felette láttam hogy a többiek is csak egyhelyben állnak. szerintem nem jöttél még vasárnap délután siófokról pestre, mert tudnád hohy egy "kicsit" sokan vannak, főleg most mindenki szabadságról hazafelé, jee.
szal mindegy hogy pályán mentem volna avagy így a 7esen, mindkettő fos választás sajnos...
itt meg gondolom a pályán is, volt baleset, ez tetézte a bajt.
mindegy, végre itthon, el is megyek megnézem mik vannak a konyhában
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ladybug #13582 üzenetére
Most csinálgattam...
Nolf: majd kapsz Te a Barnától, csak akard megfelezni.. Egyébként meg kár volna, pont így jó, ahogy van.... Szerintem.
Más barnákra meg ne kacsintgass, mert kikapsz Tőle.
Utólagos engedelmeddel megnéztem a Gyógytündéred, amikor szóba került.[link]
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug #13490 üzenetére
volt egy lépcső amit elnéztem, nem 1 fok volt hanem 2... elég szépen kibicsaklott a 2000-ben műtött bokám (bal) és még mindig fáj, de bedagadva nincs.
kisebb vágások, szúrások jelzik hogy a lecsót sem józanul csináltam már, nomeg ölég éles volt a kés mit a kezembe adtak.
ezen kívül bögöly és szúnyogcsípések, valamint kézen cigaretta által okozott égésnyomok ...
(ha iszok, néma még rágyújtok)
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
ladybug #12976 üzenetére
HI!
Unatrkozni??? en??? ijenkor hetvgen az itthoni gepek vannak soron /me 80km-rol gepet osszerakni, ramt cserelni gepet instalni stc, nem ollankonnyu/:- )))
amugy megyek boxot nezni mingya:- ) /asztan fojjtatom/udv
neduddki
mod: hogy untakohaynek mikro egy rakas gep van a kozelemben???:- )))
-
Dylen
senior tag
válasz
ladybug #12314 üzenetére
Csak, hogy én is beleszóljak...
Én valahogy mindkettőtöknek igazat adok.
Úgy gondolom, hogy az jó lehet, ha valaki segit a másiknak. De ő nem oldja meg a másik problémáját. Nem fogja azt mondani, hogy adjál 1 kg-t a bajaidból, azt majd én megoldom és neked már kevesebbet kell és akkor segitettem.
Én ezt úgy látom, hogy az a bizonyos "segitő ember" mindössze megerősiti a segitségre szorulót abban, hogy a problémáját megoldja. Nem fogja helyette megoldani soha.
Azt mondja a segitő, hogy "te igenis meg tudod ezt oldani". Amint a segitségre szoruló ezt elhiszi, és azt is elhiszi, hogy erős, onnantól kezdve képes lesz megoldani a saját gondját. -
Verus
senior tag
válasz
ladybug #12320 üzenetére
Mindenki más, mindenko másképp terelgeti a dolgait. Pont ezért nem egyhangú az élet
Köszönöm, remélem Neked sem lesz problémád ezzel!
tildy: Szerintem hagyjuk az őszinte kívánalmaid felém.
NoLF: Ne zavarj el mert mindjárt felhívlak, rendelek és nagyon el fogsz szúrni valamit
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug #10937 üzenetére
jó választás. remélem eléggé be volt hűtve. ilyenből kánikulában tavaly 3-4 üveggel lecsúszott, itatja magát, könnyű, jó ízű.
dragonfx: bár ez már másik topik témája, de nakam a coronita nagy csalódás. no nem baj, majd jön Katica is sörözni a tábor alatt
jóóók a belga sörök is, ha ez ízlett, akkor a hoegaarden is fog
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest