- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Mindent bele!] - Archívum I.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Szép jó napot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RoyalFlush
őstag
Szakad az eső

tildy: jobbulást.
-
RoyalFlush
őstag
Tegnap délután már olyan hétvége hangulatom volt. Lassan viszont indulnom kell a tanfolyamra ..
Készülődök is. -
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Official SAW V Trailer [HD] - nem erre számítottam ..
szerk: a hozzászólásokból és a reakciókból ítélve, mások sem
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Megragasztottam a régit (szigetelő szalaggal), addig jó lesz ez az átmeneti megoldás, amíg nem lesz meg az új fényképező. Igaz, minden elemcserénél le kell majd szednem, és újat felragasztanom, de jó ez most így.

(#44191) Racecam: pont? Majdnem pont egyszerre jelent meg a két hozzászólás

-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Egy kis upgrade, engedelmeddel

-
RoyalFlush
őstag
Ne egyél sok kukoricát, mert puffaszt.
-
RoyalFlush
őstag
És ez most nem a Kész Átverés Show
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Ma benne lesz az egyik tanfolyam társam a Popdarálóba

-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!
December 24-én (szerda) kell dolgozni?

-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Sül már a pizza ..

-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Figyelem felhívás nélkül sem kell keresgélni az oldalon az általam említett ominózus "eseményt", ott figyel az közvetlenül a video mellett ..
Szerencsére nem drágult a Nikon CoolPix P50, remélem nem is fog .. Idén szeretném megvenni
Dilemma, hogy várjak e vele decemberig, vagy novemberbe megvegyem. Nem tudom, hogy alakulnak majd az árak. -
RoyalFlush
őstag
De azért jobb oldalt - a videó mellett - ott figyel a k*r3sz0lás Hasonlók címszó alatt..
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Elakadásjelzőt játszik

rarri:

-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!
~1 óra múlva indulok Pestre, onnan pedig majd Gödre ..

-
RoyalFlush
őstag
Nem valami napszemüvegben vadító avatarral kellene már megjelenned?
Azon még változtathatunk
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Nincs abba semmi, csak egy 1x1 px méretű átlátszó kép. Dupla lett

-
RoyalFlush
őstag
Alig várom, hogy 20.-a legyen, végre pénz áll a házhoz. Azt nem tudom még, hogy néhány fogamat csináltassam meg belőle, vagy szemüveget vegyek ..

-
RoyalFlush
őstag
Szépet is, jót is, napot is!
-
RoyalFlush
őstag
A májaddal nincs neked problémád? - kissé sárgának tűnsz.
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!
(#34514) tiv83us: jól néz ki
-
RoyalFlush
őstag
Szép napot!
Most látom, hogy iparos lettem

-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Én kezdetben (egy héten keresztül) Coldrex-el próbálkoztam, a nagyobb hatóanyag tartalmú változatával. Nem jött be, elmentem a dokihoz, felírt antibiotikumot (Aktil Duo 1000mg), Radipont, meg még valamit. Jobban lettem de nem gyógyultam meg, kaptam beutalót a tüdőgondozóba. Ott felírt a főorvosnő egy másik gyógyszert, Fromilid 500mg, de nem bírta gyomrom. Most Roxithromycin-ratiopharm filmtablettát és Amroxol-Q-t szedek. Kamillás inhalálálást kell naponta 2-3x csinálnom. Paxirasol oldatot kell még bele tennem. Kaptam egy Serevent nevezetű hörgőtágító pipát, de mellette egy másikat is kell használnom (Alvesco). Ha befulladnék van kéznél Ventolin is.

Fater is elkapott valami hasonló betegséget, de mondta ő nem fog gyógyszert szedni .. Nem is szarozott meló után 2 deci házi pálesz, itthon lilahagyma, erőspaprika, hordóskáposzta ..
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
No, én most megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!
(#29132) qdak: okés, remélem jó lesz egy korábbi verzióval, sok sikert.
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Még nem tudom, azt is csak most tudtam meg, hogy ott vesznek lakást.

-
RoyalFlush
őstag
Nővérem a barátjával Gödre fog költözni, ott vesznek majd lakást.
Aztán pedig esküvő.
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
~1 hónappal ezelőtt összeszedtem egy hörgőgyulladást, vagy valami hasonlót. Rá ~2 héttel barátnőmnél tüdőgyulladást diagnosztizáltak (ő már jobban van), most pedig fateromnál jelentkeznek az én betegségemhez hasonló kezdeti tünetek.
Tegnap összefutottam az orvosi rendelőbe az egyik régi ismerősömmel. Mondta, hogy ~2,5 hete majd kiszakadt a tüdeje, olyan beteg volt .. Nem tudom milyen fertőzés lehet ez, de eddig nekem nem sikerült belőle teljesen kilábalnom .. Ha jövőhétig ezekkel a gyógyszerekkel sem jövök rendbe, mehetek megint kivizsgálásra a tüdőgondolzóba 
(#28727) Winner_hun: köszi
-
RoyalFlush
őstag
Szép napot! Az enyémet kissé beárnyékolja, hogy megbetegedtem egy "kicsit"

-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Lehet ez csak a kezdet .. [ Nem jó ilyesmivel szórakozni ]
-
RoyalFlush
őstag
Nem

(#24981) 1010: kettő perccel a könytár nyitása után már telefonáltam reggel, hogy szeretném meghosszabbíttatni a könyvek kölcsönzési határidejét. Mondta kedves hangon a hölgy, hogy tegnap kellett volna .. Sőt mi több már a felszólítást is kiküldték
-
RoyalFlush
őstag
Hétfőn kivettem a könyvtárból négy raktári könyvet. Ma reggel jutott eszembe, hogy tegnap meg kellett volna hosszabbíttatnom a kölcsönzés időtartamát.

2070 Ft-ot kell majd fizetnem az egy nap késedelemért ..
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Jobb reggelt. Kész vagyok, mint a matek lecke.
szerk: készülődés, indulás angol tanfolyamra .. Tegnaptól egy másik tanár oktat. Feladott mára házi feladatnak egy fogalmazást; két fordítást; két témakört és pár A4-es oldalnyi szót, kifejezést megtanulni; négy igeidőt átvenni; két nyelvtani feladatot megoldani. Este szakdolgozatot írtam ..
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Mindent bele!] - Archívum I.
- (téma lezárva)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a OnePlus Pad 4
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azóta sütöttetek pizzát mióta beszéltünk a receptről? Mi szerintem hétvégén fogunk