- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Az e-felvételit meddig lehet leadni? Nem találom sehol :S
-
Esmein
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8195 üzenetére
Tegyük fel, hogy egyedül élsz albérletben, és keresel 200 nettót. Mondjuk pesten. albi kaja, utazás, meg úgy az életben maradásra elmegy mondjuk 70-80 ezred. marad nettő 120. Ne mondd már, hogy az kevés. Új autót hitelre tudsz belőle venni, az igaz, de azt 400 nettóból is, hacsak össze nem gyűjtöd, hitel nélkül meg nem lesz saját lakásod 600bol se, mielott megfagynal. Javaslom az emigraciot, talan külföldön jobban lehet élni értelmiségiként, én itt nem számítanék rá, hogy orvosként dőzsölni fogok, hacsak el nem teszek minden borítékot.
szerk.: az egy dolog hogy közalkalmazott nem keres 200-at, de még alkalmazott se nagyon vidéken. Szerintem el van csúszva az értékítéleted.
-
BITBOYS
addikt
Saját magukat azért nem írtam, mert aki olyan helyre áll a saját életével játszik.
Csóri versenyző, mit élhet át egy ilyen baleset után, főleg ha még el is sodor valakit.Kerestem egy videót, sajnos nem találom. Egy vén papi megy át az úton, pont egy rally verseny közepén. Alig tudja kikerülni a versenyző, majdnem átmegy a lábán, de a papi látszólag csak az út túloldalát nézi, hogy átérjen.
Láttam már rengeteg videót ezzel kapcsolatban, nagyon hirtelen történik minden.
-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz) #8195 üzenetére
Nem kell új autót venni.
Bár ahogy látom, te hozzászoktál a sok pénzhez.
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8186 üzenetére
Tudod mennyi év, míg te háziorvosként praktizálsz?
Persze , mint mondtam a szép kis borítékokból jól meg lehet élni, már akinek van gusztusa hozzá .
Nem véletlen , hogy a 3 legjobban kedvelt részleg a háziorvosi, a gyerekgyógyászi, meg a szülész-nőgyógyászi...Amúgy elmondom mire elég annyi pénz:
Albit, kaját, ruhát fizetni, néha elmenni moziba, vagy étterembe , meg mellette a felét (100-at/hó) félretenni. Erre pont elég.
Jó mondjuk nincs orbitális nagylábon éldegélés.
-
(Kolombusz)
veterán
-
ádyz
addikt
válasz
(Kolombusz) #8191 üzenetére
Egyedül élsz és 200k nem elég?
Tegyük fel, hogy egyedül élsz.
-
Esmein
nagyúr
válasz
nem tanulni kell, hanem diplomát szerezni, aztán meg nyalni a munkahelyen és szorgalmasan tanulni azt, amit már rég tudni kéne. autószerelésből meg lehet élni...
szerk.: orvos... lol. Magyarországon? 7-8-10 évet tanulni, hogy aztán elkedzj annyit keresni, amennyit egy kőműves mester keres? Mire elkezdesz dolgozni, neki már háza van.
kételkedem: kicsit nem vagyok, már dícsérnek ?
-
frame>24
addikt
Egyébként, megin':
már föladtam az egészet a francba, nem lesz ebből semmi sem, erre cirka 1 év után beüt egy olyan kísérleti eredmény, hogy azta#&@bámáááá', turning point ! -
(Kolombusz)
veterán
A háziorvosi praxisok nagyon is jól finanszírozottak, hála az égnek.
Egy valóban jó autószerelő, kiépített klienskörrel meg összeszedhet havi 5-600 k-t?
Egy átlag nem hiszem, hogy 200k-nál többet hazavisz havonta, sőt... (úgy hogy meló mellett maszekol otthon)Az meg megint más kérdés, hogy az itthoni viszonyok egyre rosszabbak, az etnikum folyamatos térnyeréséről, kezelhetetlenségéről ne is beszéljünk.
-
tildy
nagyúr
válasz
max egy autószerelő, az meg hát, hmmm... Nem feltétlenül biztosít megfelelő életszínvonalat.
Hogy nem-e? LOL. Mostanában az nagyonis.
Orvos leszel? Az nem éppen olyan szakma , ahol sokat kereshetsz (legálisan). Kivéve ha menő magándoki nem vagy. Ha meg nem legálisan teszed az meg... -
válasz
kételkedem #8185 üzenetére
Igen én is úgy látom, hogy csak az alkalomra várt, 1,5 magas betonfal mögött lesi, hogy ki mikor hibázik egyet a bukkanón. (valószínűsítem nem egyedi eset az ilyen bukfenc ezen a részen)
-
(Kolombusz)
veterán
Péntekre tettem a kémia vizsgámat, hogy még tudjak rá tanulni, eddig nem vittem ugyanis túlzásba a tanulást.
Egyszerűen nem érdekel az egész.Néha azt kívánom, bárcsak dolgozhatnék már. Pedig most tök jó, eltartanak, csak tanulni kéne, semmi mást. De semmi kedvem tanulni. Azon stresszelni magam, hogy a sok felesleges faszsággal kapcsolatos vizsgán meghúznak-e, vagy sem.
Na mindegy, tanulni muszáj, mert különben semmi nem lesz belőlem. Max egy autószerelő, az meg hát, hmmm... Nem feltétlenül biztosít megfelelő életszínvonalat.
Szóval újból belevetem magam a szerves kémia rejtelmeibe, közben pedig kétpercenként elkalandozik a figyelmem, tök más irányba. Ja, mondtam már, hogy szó szerint hányingerem van már a kémiától? -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #7865 üzenetére
Vagy inkább lehet meló
Bahh, ebben a hónapban már a 3. honlap megy ki a kezem alól. Munkatársnő 1 héten belül világra hozza gyermekét, feladatait szépen lassan (de inkább amolyan mélyvíz) szinten én látom el.
Szakdolgozatomat és az államvizsgát kénytelen voltam csúsztatni, ráadásul ma egyik ügyfél számonkérte rajtam, hogy dehát a munkatársam (aki épp már nincs, és veszem át a feladatait ) 1-2 nap alatt megszokta oldani a kéréseiket. (csütörtökön kérték.... Ma hétfő van).
Rengeteg a munkám, mindennel haladni kéne, de ennyifelé koncentrálni lehetetlen.
Szerencsére párkapcsolatilag van egy hatalmas nagy támaszom. -
válasz
kételkedem #8179 üzenetére
Lehet azért volt olyan bátor, mert egy betonfal mellett álldogált.
Madárcsicsergős szép napot egyébként.
-
NoLF
veterán
na én elpályázok vizsgázni
ezt azért még megmutatom
-
tiv83us
veterán
Jessz!
Steelers - Cardinals
Superbowl, februar 1, Tampa, FL.
Ugyan Floridaba nem megyek le, de egy hatalmas nagy buffalo chicken wing zabalasra /a tetszoleges szosszal ellatva, boneless avagy regular
/ meghivok mindenkit egy par faken nagy pitcher Budweiser kisereteben, belepes sarga-feketeben kotelezo
tiv61us, Kidus, Mary mar a jelenlevok kozt lesz
-
pohár
félisten
Aloha emberek!
-
nike_
addikt
Háj.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó kis nóta.
-
Esmein
nagyúr
Jézus Krisztussal hál. Nem egyszerű.
-
FehérHolló
veterán
Tudnátok ajánlani egy-két DC klienst windows és linux alá egyaránt? (név bőven elég)
-
ngabor2
nagyúr
egészségére mindenkinek az ebédet, ha már megebédelt. menni kéne haza, és aludni egy jófajtát.
-
bnss
veterán
válasz
bolondember #8151 üzenetére
Pécsett olvadás, minden csupa víz, viszont gyönyörű napsütés, felhő is alig van az égen.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8151 üzenetére
Budaörs: Nem késtem el, mert nem mentem sehová.
Viszont itt is gyönyörű idő van, mindjárt le is fekszem aludni. -
bnss
veterán
válasz
Racecam #8148 üzenetére
Nem sikerült elesni, csak szép nagyot csúszni. Ha baj lett volna, nem kellett volna messze mennem.
kételkedem: ismerős helyzet, öcsémnek jó pár éve sikerült az arcát kb. 5 cm hosszan elég mélyen felhasítani (inkább nem írom le, hogyan nézett ki), ebből az intézményből elküldtek, hogy nincs ügyelet, sem orvos (rám sem néztek szegényre). Mondom az igen, vérző gyereket vigyek el a város másik végébe. Azóta van némi előítéletem az intézménnyel szemben.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #8145 üzenetére
Igen, ez is lehetne épp a ok, de most épp a jég volt a probléma. Szerencsére a traumatológia ott volt pár méterre...
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Hét ágra süt a nap, de azért majdnem sikerült hasra esni.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #8140 üzenetére
az azért kicsit túlzás lett volna
az eredeti terv 1,5szerese lett az elvárt erre az évre számomra. kíváncsi vagyok, összejön-e...
sokat kell majd dolgoznom az ügyön, csak az a baj hogy rámtettek még pár dolgot amivel szerintem kicsit akadályoztatva lesz az eredeti munkaköröm, de majd beosztom az időmet, s az első negyedéves áttekintésnél már kb látszani fog, hogy mi a tendencia, teljesíthető lesz-e a dolog. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #8136 üzenetére
Semmi "csakmégötperc"!
Szerencsém van, egyáltalán nem tökölős típus. Percek alatt elkészül reggelente. Két gyerek mellett istencsapása lenne egy nehezen ébredő, sokat készülődő feleség -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #8135 üzenetére
tuti szépen idnul reggelente?
semmi "csakmégötperc"?!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #8133 üzenetére
Remélem azt nem, mert az indul szépen reggelente
A fojtó szelep ragadt, meg kormos volt, azt fújkálta állítólag. Nem sok reményt fűzök hozzá. A gyertyacserét megejtem, ártani nem árt, de egyre nagyobb a gyanúm, hogy AC pumpa gondja van.
-
NoLF
veterán
nabazzeg, remélem nem fogok visszaesni a hardvervásárolgatási ördögi körbe...
pénteken vettem egy usb sata notivinyó racket 160as vinyóval, de ma már le is cserélem egy 320asra -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #8131 üzenetére
a feleségedet?!
-
zolynet
veterán
vérvétel utáni jóreggelt, jótvágyat mindenkinek
#8105 NoLF: zene nem rossz, kocsik annál inkább
... tod h csak az irigység beszél
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #8123 üzenetére
kb 15.000 km-t futottak.
A szakember befújta sprayvel, s mondá vala "mosmá jó lesz!". A próféta szóljon belőle.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #8122 üzenetére
gondolkodtál már a villanykörték kicserélésén?
gyertyát max hangulat teremtéshez szabad ám használni!
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #8123 üzenetére
pacsi
Race: utánozás majomszokás
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #8122 üzenetére
Gyertyákat nem kellene cserélni?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #8120 üzenetére
gyertyák mikor voltak cserélve?
amúgy jó reggelt
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8116 üzenetére
Gyertyacsere mikor volt utoljára?
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #8121 üzenetére
A forint összeg nem lenne gond ( na jó egy kicsit mégis ) a gond az, hogy a helyi Ford szervíz nagyon nulla. Volt korábban valami alapjárati léptetőmotor vagy mi a szösz baja, de nem volt hozzá alkatrész, és foglalkozni sem nagyon akartak vele. Többször vittem apró hibával a kocsit, de még sosem csinálták meg. Nyíregyre kellene bevinnem, de ez most sajnos nem megoldható. Vittem az Opel szervízbe is, de nekik nincs olyan műszerük, amivel a Ford hibakódokat ki tudnák olvasni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
kételkedem #8120 üzenetére
Gondolom, valami forintösszeget.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #8119 üzenetére
Igen!
Race biztosan fázik
habár most 0 fok lehet, a garázsba +3 volt.
Mivel ezt a mutatványt csak akkor adja elő, ha sokáig áll, arra gondolok, hogy az AC pumpa elengedi az üzemanyagot.
A nejem most viszi a szervízbe, kíváncsi vagyok mit mondanak rá. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
szerintem valami baja van.
-
tildy
nagyúr
válasz
SystemRoot #8051 üzenetére
hozzáköltöznél, ez így megy manapság,a férfinak kell biztosítania a lakást/házat.
A pikuláját. Az biztosítja akinek van.Jó reggelt.
Felhívtak megint hollandiából, oh jaj -
Racecam
nagyúr
válasz
Fázik?
-
kételkedem
addikt
Sziasztok!
Kisvárdán hóhelyzet van, miután egész éjjel esett a hó
A 4 éves Ford Focusom nem akar reggelente elindulni. Ha félgázt nyomok, úgy elindul, de ha elveszem a gázról a lábam leáll. Újra indítva egész nap semmi baja, de következő reggel ugyan ez a móka. Azonkívül, hogy vigyem szervízbe, nincs valakinek ötlete, mi lehet a kínja?
-
bolondember
MODERÁTOR
egy klasszikus téma jól sikerült feldolgozása...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #8112 üzenetére
ja, az ő "asztali gépnek nevezett tragédiája"-ra gondolt?
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Ezen a héten már enyhébb idő lesz !
-
fokukac
nagyúr
Tök jó, szerváltam egy fogyasztásmérőt.
Megmértem, a notebook-om üzemmódtól (stepping-től, fényerőtől) és terheléstől függően 14 és 37 watt között eszik. takarékos.
kíváncsi vagyok, az asztali gép hogy áll ezzel a dologgal... -
szöSsZI
tag
válasz
Racecam #8104 üzenetére
Láttam az elsőt is.
Legtöbbször az első rész az ami igazán jó... Tudom nem mondok újdonságot. Nem is tudnék hirtelen mondani olyan filmet, ahol a második v. esetleg harmadik rész is jó lett volna. (Esetleg Gyűrűk úra
)
Nem láttam a BURN-E kisfilmet.Legalább a Kung Fu Pandáról nem tér el a véleményünk.
-
Racecam
nagyúr
válasz
szöSsZI #8099 üzenetére
Csillus ne izélj már, láttad az első race-t is?
Mert az volt a film. A második már egy ötlettelen még egy bőr lehúzós gyengeség volt. És ezt nem csak én mondom, hanem a két házi szakértőm is, akik ilyeneken nőnek fel.
A WALL-E-t pedig kéretik nem szidni, mert az nagyon is jó volt.(A BURN-E-s kisfilmet láttátok?
)
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest