Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
eM'82
üzenetére
Igazi "vacillálási" hullámvasút volt a hétvége, meg az elmúlt pár nap.
Miután kitisztult, hogy a korábban írt Sony valójában C4-es panellel rendelkezik, ki is esett.
Már elkanyarodtam a 85"-os TCL és Pana MiniLED-ek felé, de aztán úgy döntöttem, hogy ha már ennyit képes lennék rálocsolni egy TV-re (és nem tervezem évente cserélgetni), akkor hozzuk ki a maximumot.
Sok, talán túl sok review videót néztem meg, illetve futtattam mindenféle RTINGS-es összehasonlításokat.Legyen 83" OLED. Amennyire lehet, felső polcos. A lélektani határt leradíroztam, és menjen feljebb, ha tényleg ez kell hozzá.
LG G5 ebben a méretben drágá volt, Sony felejtős, Pana is... maradt a Samsung.
Legjobb ár 1.149.990 volt Alzánál. 0% thm 20 hónapra.... ááá, mondom, egyszer élünk! legyen. Van még + termék is ingyen, amit külön lehet igényelni mellé (Soundbar, óra, vagy mosógép).Ma reggel azért a samsung weboldalát is megsasoltam újra. Kuponokkal 1.1m alá ment... hm. Megnéztem a levelezésemet, hogy nem regeltem-e Samu BF-re? Amit helyette találtam az sokkal jobb volt. Végre VIP lettem, multistore megnyit, BFEXTRA kód beír (mást amúgy nem fogadott el (WARRIOR10, vagy a többi ismert és CRP-t sem)). Bement 1m alá!
Chaten azért egy KMZ-re rápróbáltam. Kaptam, beírtam, azzal ment kombinálva lett 944.7k (LG G5 77" kb ennyi a Medianál, így végül 83"-ost vettem a 77" helyett. 65" QLED-em volt, szóval a 83 nagyobb és látványosabb ugrás lesz).A lényeg az alábbi screenshot (27-re kértem a kiszállítást).
Vége a vadászatnak, innen már csak használni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple TV+
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Forrmell.enn
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- Bomba ár!!Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- SzoftverPremium.hu
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
jó sok filmnézést hozzá
Vhiktor