Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Már egy ideje követem a topic tartalmát és látom visszatérő jelenlség ez a Sony vs bármi más tv képi világa meg azok beállíthatóságai. Nem tisztem beleszólni hármatok vitájába, ha ezt nevezhetjük annak, de már szerintem sokak nevében mondhatom, hogy az okos enged...

Én annyit tudnék hozzáfűzni ehhez a jelenséghez, hogy ízlések és pofonok. Te meg vagy győződve arról, hogy a Sony az egyik legtökéletesebb oled gyártó, ami szakmailag feltételezem alátámasztható, hiszen rengeteg teszt van róla és rting is azt hozta ki home theatre kategória csúcsának, tehát alapja biztos van.
Ezzel nincs is semmi baj, viszont lehet másoknak ellenvéleménye. Hogy ez mennyire megalapozott szakmailag vagy sem az más kérdés, de a tech világ és az élet számos területéről lehetne meríteni példát, ahol a mai napig tart ilyen és ehhez hasonló konfliktus. Itt nem lesz egyértelmű győztes, mert akkor a topic neve az is lehetne, hogy Sony Oled és mindenki más.
Ahány ember annyi vélemény és ízlés, ezt nem lehet összeegyeztetni sem a való életben, sem egy szakmai topicban. Szerintem engedjétek el ezt a vonalat, szóljon arról tényleg ez a hely amiről tényleg kell, ne az "osztályfőnököt" kelljen hívni, hogy tegyen rendet a padsorban.
Nyilván ezt most neked írtam, de nem csak neked szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Eladó LG 55" OLED TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor