Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bava
csendes tag
Egy LG 55B7 tévém van. A problémám, hogy UHD blu-ray lejátszó használata során rendszeres időközönként elmegy a kép. Ráadásul több lejátszót is kipróbáltam, mivel előfordulhatnak kompatibilitási problémák, de mindegyiknél jelentkezett a probléma. Akkor jön vissza a kép, hogy ha vagy a tv-t, vagy a lejátszót ki-be kapcsolom, vagy a tv menüjében a HDMI Ultra HD Deep Colour beállítást kikapcsolom és vissza. Rengeteget utánaolvastam a HDMI handshake problémáktól kezdve mindent végigvettem. Kipróbáltam 3 különböző jó minőségű kábellel, mindegyik HDMI portban, de változatlanul rendszeresen előfordul a legkülönbözőbb tartalmaknál (BD, 4K BD, Netflix, Youtube, USB), van, hogy órákig semmi gond, van, hogy félóránként elmegy a kép ugyanannál a tartalomnál.
Megoldásként javasolták a Deep Colour kikapcsolását, de akkor nem működik a HDR tartalom, ennek ellenére kipróbáltam, hogy letiltom és csak SD tartalmat néztem és így is előfordult.
Egy külföldi fórumon írta valaki, hogy abban a régióban jött már egy újabb frissítés és az megoldotta neki a hasonló problémáját (azt hiszem apple tv-vel volt gondja), ebben még bizakodom.
A fentiek alapján elképzelhető, hogy hibás a tévé? Feleslegesen nem akarnám szervizeltetni. Vagy esetleg még valakinek van hasonló tapasztalat és javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor