Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Én nem vontam le semmit, csak szépen csendben megosztottam. Sőt azt is odairtam, hogy lehet csak ez az egy ilyen, bár őszintén szólva ezt nem hiszem, csak pol korrektség volt.
A sonysok nem bírják elviselni ha valami nem az ő elképzelésük szerint van. Meg lehet nézni milyen ganéság megy évek óta sony projektorokkal....Előtte meg szintén a sonys(ok)tol ment a samsung fikázás hogy gyárilag milyen képet ad, na majd ma megosztom az s95c gyári mereseit amiben ugyanaz a qd oled panel van mint az a95l-ben és lehet majd csodálkozni.
Erre osztottam meg.Nekem teljesen mindegy ki mit vesz, de hülyeséget ne terjesszen már senki tényként.

De akkor álljon itt a véleményem feketén fehéren, mert mar belőlem is kikivankozik. Jó tv a sony? Igen. Tularazott? Igen. Meg lehet kapni azt a minőséget olcsóbban más márkából? Igen. Levon ez valamit az értékéből? Nem.
Miben emelkedik ki a sony? Felskalazas és.mozgas interpolacio, már aki ezeket szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Windows 7
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Gmail
- Linux kezdőknek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor