- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Én nem vontam le semmit, csak szépen csendben megosztottam. Sőt azt is odairtam, hogy lehet csak ez az egy ilyen, bár őszintén szólva ezt nem hiszem, csak pol korrektség volt.
A sonysok nem bírják elviselni ha valami nem az ő elképzelésük szerint van. Meg lehet nézni milyen ganéság megy évek óta sony projektorokkal....Előtte meg szintén a sonys(ok)tol ment a samsung fikázás hogy gyárilag milyen képet ad, na majd ma megosztom az s95c gyári mereseit amiben ugyanaz a qd oled panel van mint az a95l-ben és lehet majd csodálkozni.
Erre osztottam meg.Nekem teljesen mindegy ki mit vesz, de hülyeséget ne terjesszen már senki tényként.

De akkor álljon itt a véleményem feketén fehéren, mert mar belőlem is kikivankozik. Jó tv a sony? Igen. Tularazott? Igen. Meg lehet kapni azt a minőséget olcsóbban más márkából? Igen. Levon ez valamit az értékéből? Nem.
Miben emelkedik ki a sony? Felskalazas és.mozgas interpolacio, már aki ezeket szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor