- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
De itt nem erről van szó, hogy más színt kapsz, mint amit kértél. Hanem hogy ha a usernél egy kicsit másképp néznek ki a színek, mint a referencia (vagy mint a valóság), akkor az vajon ördögtől való probléma-e vagy sem.
Most nagyon leegyszerűsítem, de hogy ha egy adott árnyalatú kék helyett én egy másik árnyalatú kéket látok a tévén mindig, akkor az muszáj-e, hogy zavarjon (nyilván egészen addig, amíg nem lesz totál szar a világ valós színeihez képest). Úgy érzem, hogy ez sokakat csak "mentálisan" zavar, tehát nem is az eltérés zavarja, hiszen nem is tudja, mi a referencia, hanem csak az a tudat kell neki, hogy márpedig az övé kalibrált, ami pedig nem kalibrált az egy fostenger.
Megint hülye példa, de ha én a szememmel mondjuk zöld helyett kéket látok, de számomra ez az észlelt szín van megszokva mint zöld, attól semennyire nem lesz rosszabb az életminőségem. Nyilván ha a tévén fekete helyett szürkét látok vagy fehér helyett sárgát, az zavarni fog, de egyéb színek közti árnyalatkülönbségek kevésbé vehetők észre.De mindezt tényleg leegyszerűsítem és nem is értek hozzá, pontosan miben hozhat még változásokat a kalibrálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest