Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Írnék egy rövid véleményt a most 4 hónapos Samsung QE77S95C OLED tv-mről.
Kezdeném a negatív dolgokkal:
- nekem annyira nem tetszik ez a One Connect kábelrendező box, mert annak, aki falra szereli elég nyűgös hova rakni, elég nagy és súlya is van
- a távirányító nem sok mindenre használható, elég kevés gomb van rajta
Bármilyen hihetetlen, de nincs más, ami bosszantana.Pozitív dolgok:
- nagyon szép a képe out of box, teljesen hibamentes, semmi folt vagy bevilágítási hiba
- nagyon gyors az op rendszere gyakorlatilag, ahogy megjelenik a kép, már 100% rendelkezésre áll a menü, nem akadozik vagy töltöget!
- minden app tökéletesen működik, soha nem volt hiba vagy bármilyen bosszantó dolog
- telefonról is azonnal átlövi a videokat, progikat, bármit
- a hangszórokról sokat nem tudok mondani, mert Bose soundbarral használom, amit szintén tökéletesen kezel HDMI e-ARC-on keresztül
- a Smart Things nevű program is jópofa, sok mindent lehet állítgatni és van virtuális távirányító benneFéltem LG-ről váltani, de nem kellett volna. Nem mondom, hogy jobb, mert én azt is szerettem, de ez is ugyanolyan tökéletes, mint az LG volt sőt az oprendszere gyorsabbnak tűnik.
Ha kérdés van szívesen válaszolok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor