- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Amióta TV vásárlásra adtam a fejem, böngészek sokat a témában. Számomra ez olyan felfoghatatlan, hogy 500-600+ ezres tévékről beszélünk, és ilyeneket figyelembe kell venni, hogy Dolby Vision-t meg DTS-t nem játszanak le a TV-k.
Valamit biztos én nem értek, de hogy lehet az, hogy az OLED tv ami pont arról híres hogy gyönyörű képe van, nem játszik dolby visiont? meg tényleg.. most kövezzetek meg, de megnéztem az utolsó kb 20 letöltött filmemet, 4k HDR, Bluray és társai, mert ugye a legjobb minőségűt akarom (ezért is veszek ilyen TV-t), kb 15-ön DTS hang van. Ezt az LG, a legnagyobb Oled tv gyártó a 2022-es évig nem játszotta. Nem értem..
Persze, ha veszek hozzá még 200k-ért egy lejátszót.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest