- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
Oneil85
üzenetére
Igen, ha a pénz nem számít akkor persze lehet mást vesz az ember, de ennyi pénzért szerintem ennél nincs jobb.
Más: nyugodtan kövezzetek meg, de én eddig a QN90 miniLED-et úgy néztem, hogy szinte minden gyári beállításon volt. Csak pár dolgot állítgattam rajta úgy, ahogy az szemre jónak véltem. És utólag visszagondolva itt követtem el a legnagyobb hibát, mert amit pillanatnyilag jónak véltem, az utána, hosszú távon használva igen is zavarta a szemem. Túl világosra volt állítva minden és a bekapcsolt képjavítók miatt túl pasztel, túl színes volt mindenem. Most a G3 a Vhiktor féle alapbeállítás után nagyon más. Olyan szép, telt, kontrasztos és “szemet nyugtató” a képe. Persze még furcsa a Samu tán, de úgy érzem jó lesz ez nagyon. Délután ha hazaérek, akkor tesztelem nektek a beépített lejátszóját is és megírom mit tapasztaltam. Egyelőre a magic remote furcsa nagyon. A Samun kecses kis távja jobban tetszett. Ezt szokni kell nekem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakberendezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor