Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
Oneil85
üzenetére
Igen, ha a pénz nem számít akkor persze lehet mást vesz az ember, de ennyi pénzért szerintem ennél nincs jobb.
Más: nyugodtan kövezzetek meg, de én eddig a QN90 miniLED-et úgy néztem, hogy szinte minden gyári beállításon volt. Csak pár dolgot állítgattam rajta úgy, ahogy az szemre jónak véltem. És utólag visszagondolva itt követtem el a legnagyobb hibát, mert amit pillanatnyilag jónak véltem, az utána, hosszú távon használva igen is zavarta a szemem. Túl világosra volt állítva minden és a bekapcsolt képjavítók miatt túl pasztel, túl színes volt mindenem. Most a G3 a Vhiktor féle alapbeállítás után nagyon más. Olyan szép, telt, kontrasztos és “szemet nyugtató” a képe. Persze még furcsa a Samu tán, de úgy érzem jó lesz ez nagyon. Délután ha hazaérek, akkor tesztelem nektek a beépített lejátszóját is és megírom mit tapasztaltam. Egyelőre a magic remote furcsa nagyon. A Samun kecses kis távja jobban tetszett. Ezt szokni kell nekem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor