- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Bandeee82
üzenetére
Erre annyit tudok neked mondani, hogy annó asszonykámmal a C9-et nem teljesen megfelelő módon telepítettük, ugyanis pofára fektettük az ágyon és így szereltük rá a talpat. Aztán jöttünk rá, hogy nem tudjuk felemelni, mert annyira nehéz, hogy ahelyett, hogy elemelkedett volna, egyszerűen csak felgörbültek a sarkai élénk recsegő hang közepette. Ekkor biztos voltam benne, hogy ennyi volt a tv. Ehhez képest valahogy összekukáztuk, felállítottuk és gyönyörűen ment négy évet, és most azóta is megy az új tulajánál. A G3-ról is tudok szólni, mint mennyire érzékeny kérdés második résztvevője- én nem falra tettem, hanem állványra. Asztalira. Mely állandóan elforgott, nem tudtuk a haverral a TV-re szerelt VESA konzolt az állvány kis fém füleire akasztani. Kb 6x vettük fel és tettük le, persze szorítva a képenyőt, mert nehéz mint az állat - simán kibírta...Szóval egyáltalán nem érzékeny a képernyő, szerintem nagyon nagy ütésnek vagy kemény tárgynak kell érnie, hogy valami gond legyen -relax.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor