Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneil85
csendes tag
Nekem a sony a95l lenne a legszimpatikusabb választás ha nem lenne fogalmam róla, hogy ennyivel drágább.
Ugyanis én is a qd oled felé hajlok. Viszont ezt a körülményt nem lehet nem figyelembe venni. Szóval ugyanott vagyok ahol te.
Na itt már nagyon nem egyértelmű a választás. Ugyanis amint írtam, ha csak és kizárólag a panelt nézném, akkor én is a qd oled felé hajlok, viszont ha minden szempontot megnézek, akkor már elég egyértelműen elhúz nálam az lg g3. Gondolom itt a garanciális ügyintézésre, a tv szoftveres rendszerére, a panel hosszú távú tapasztalataira, mert azért valljuk be, hogy a qd oled még viszonylag friss technológia. Meg azért azt is figyelembe kell venni, hogy az lg g3 készülékre élből 5 év garanciát vállalnak a panelre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanis én is a qd oled felé hajlok. Viszont ezt a körülményt nem lehet nem figyelembe venni. Szóval ugyanott vagyok ahol te.
Vhiktor