Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Volt tegnap végre egy délutánom eljátszani a G3-al és a következőket gondolom - vásárlás előtt állóknak érdekes lehet:
Panel homogenitás: fényévekkel jobb mint az előző (65C9) OLED-em. Konkrétan nulla jele van dirty screen effektnek, semelyik primér, semelyik szekunder és egyéb színek slidejain nem található a legkisebb felhőcske se, hiába kerestem.
Banding: szintén nulla. 5%-os, 2%-os szürke slide-al teszteltem, egyszerűen hibátlan
Color tinting: nekem 77colos G3-van erről tudok nyilatkozni, itt egészen, de egészen minimális. A 65C9 bődületesen sárgás volt a széleken, ettől persze egy sárga slide zöld lett középen, szóval ott volt baj. A G3 minimálisan érintett főleg cián szekunder szín slide esetén, a többi szín oké, a primérek közül nüansznyi látszik a piroson, nyilván ez okozza a cián slideon látható minimális eltérést. Érdekes, hogy lilán nem látom. Sárga teljesen jó.
Vignetting: nulla mértékű. Ugyan olyan fényes a sarok mint bármi más. Tökéletes.
Készülék ház ropogás ahogy melegszik: ez gond volt a C9 esetén, a G3 tökéletesen némán melegszik HDR esetén is - nem recseg, nem ropog, kikapcsoláskor sem, amikor visszahűl. Bravo LG.
Amit még kiemelnék: akik mindenképp szeretnének megvakulni, de ezt relatíve szép kép mellett akarják megtenni, azoknak jó hír, hogy a Vivid mód igen is használható a G3 esetén. Dolby Vision - vividdel teszteltem rengeteg anyagon és hál istennek a szürke gradációja rendben van. A C9 iszonyú black crush-al nyomta a Vividet, a G3 hibátlan alsó near black részleteket mutat - annyira, hogy pl a Star Wars ébredő Erő nyitójelenetében amikor a Finalizer? csillagromboló beúszik a bolygó elé, ebben a módban látszik a legtöbb struktúra és részlet a romboló hasán! Más kérdés, hogy jelentős zajosodás is megjelenik amennyiben nem volt tökéletesen zajmentes a filmed, illetve látok némi fehér részlet vesztést, de ez meg azért nem zavaró mert kb 2000 nittel megy - amitől amúgy is a heggesztőpajzshoz nyúlsz, nem hogy még részleteket firtatsz. Örülsz, hogy reggel feltetted a naptejet... Iszonú fényes- szerintem viselhetetlen.
Avatar 2-vel pl (ami teljesen zajmentes, lévén CGI az egész) teszteltem, amikor megjönnek az elején a földi űrhajók én komolyan elfelejtettem becsukni a szám. Elképesztő.
A fényerőn túl megemlíteném, hogy teljesen helyesnek látszanak (műszerrel tutti nem az) a színek illetve az árnyalatok, az átmenetek sem sávosodnak -szerintem az LG a Philips mintájára rendbe tette ezt a képi módot. Már csak át kéne nevezni Vividről, Full fényerőre- mert a Vivid hülyén hangzik, főleg azok után, hogy teljesen szépen beállítható.
Mindenképp írtsd ki belőle a Trumotiont- ez horror, illetve a fehéregyensúlyt állítsd meleg 50-re, illetve szerintem érdemes kikapcsolni az a funkciót, ahol részletre vagy fényességre lehet állítani (bocs nem tudom mi a neve), mert ez kontraszt és színvesztést okoz.
Amúgy HDR, illetve Dolby képi módnak az Otthoni mozi mód a legalkalmasabb, gyönyörű - messze elég fényes, és mindent tudsz állítani.
Jól sikerült TV a G3- az MLA panel tényleg hozza az ígérteket- nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor