Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Sikerült a gépet összekapcsolni a tévével. Van "my DLNA server a gépen látják egymást. Már csak azt a mappát kéne megosztani amin a filmek vannak. Azt hogy kell vagy hol kell beállítani?
Bárki válaszolhat aki tudja. Google most nem a barátom és nincs idegrendszerem jelenleg meg időm erre. Ha valaki egyszerűen leirná megköszönném mert biztos csak pár kattintás. Plexet régen probáltam az elözö tévén nem jutottam düllöre vele meg teli van minden szarral nekem meg csak az kell hogy azt a mappát lássa ahol a filmek vannak semmi reklám meg szolgáltatás nem érdekel meg fizetni se akarok érte. Amugy az mpcbe-t használom gépröl lejátszva a filmet és a hang is direktbe megy a DAC-ba szóval valoszinüleg ez marad és nem optikain lesz a tv-röl nyomatva a hang habár ennek a c2-már biztos jo az audio kezelése. De azért kiprobálnám szóval szivesen vennék pár tanácsot hogy tudom beállitani hogy lássa az ncore mappát a tv dlna serveren 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bárki válaszolhat aki tudja. Google most nem a barátom és nincs idegrendszerem jelenleg meg időm erre. Ha valaki egyszerűen leirná megköszönném mert biztos csak pár kattintás. Plexet régen probáltam az elözö tévén nem jutottam düllöre vele meg teli van minden szarral nekem meg csak az kell hogy azt a mappát lássa ahol a filmek vannak semmi reklám meg szolgáltatás nem érdekel meg fizetni se akarok érte. Amugy az mpcbe-t használom gépröl lejátszva a filmet és a hang is direktbe megy a DAC-ba szóval valoszinüleg ez marad és nem optikain lesz a tv-röl nyomatva a hang habár ennek a c2-már biztos jo az audio kezelése. De azért kiprobálnám szóval szivesen vennék pár tanácsot hogy tudom beállitani hogy lássa az ncore mappát a tv dlna serveren
Vhiktor