Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
Szerintem ne hallgass senkire, aki nem PC monitornak használja, és saját tapasztalat nélkül int tőle óvatosságra. Én csak arra használom, és bevált, de nyilván csak arról a néhány hónapról tudok nyilatkozni, amit már futott nálam, senki sem tudja mi lesz majd 1-2(-3-4) év múlva (talán én se, ha puszta heccből lecserélem, mielőtt öregnek lehetne majd hívni).
Persze nehezebb jól beállítani úgy, hogy tényleg jó legyen monitornak, mint egy kis LCD kijelzőt, amit eleve PC monitorként adnak el, de konkrétan ezeket az LG OLED-eket be lehet lőni jól monitor használatra, ami nem minden TV-re igaz (és azok közül a TV-k közül, amik jók erre a célra, nem nehezebb ezt beállítgatni ehhez, mint bármelyiket). SDR-ra pofon egyszerű is belőni, csak a HDR a trükkös, de az mindenféle kijelzővel az lesz manapság PC-n.
Mondjuk a mai árakon már szerintem inkább a Panasonic-ot venném az LG helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor