Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiee
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
1. Már kérvényeztem a 3 napon belüli cserekészüléket.
2. 10+ éve használok LG TV-ket, nem fogok Samsungot venni még akkor sem, hogyha jobb a QD-OLED
A nagy "Gamer" monitorjaiknál megmutatták, hogy mekkora egy okádék fos a minőségük.
Egyébként az LG-nek van Magyarországon több márkaszervíze, Debrecenbe is, ahol én lakok, és igen kijönnének és kicserélnék ha arról lenne szó
Aminek viszont örülök, nem gondoltam volna, hogy Magyarországon van ilyen.Megkérdeztem, hogy valaki esetleg tapasztalt-e ilyet. A köze csak annyi, hogy mérnökinformatikus vagyok, hogy van egy alapom amiből tudok következtetni, hogy a panel szar, vagy csak szimplán egy OLED anomáliával állok szembe.
De mivel a manuális pixelfrissítés se oldotta meg, nem hiszem, hogy x idővel csak úgy eltűnne, s ha el is tűnne, akkor vissza fog jönni, amivel viszont én személy szerint nem akarok szopni
"vagy megint elállsz a vételtől és ezt még kipróbálhatod az összes márkánál.
ja.... sokkal drágábbért." -> Drágáról pedig ne beszéljünk, 700-750K a C3, a G3 900k 65". Ennél nagyobb nem kell, és szerintem a Samsungnál sincsen ennél drágább TV ami nem valami csilivili új technológia ami ugyan nem ebben a gyerekbetegségbe, hanem másba.A build qualityról meg minőségellenörzésről meg csak annyit, hogy ez még mindig OLED és nem LCD. Szerintem mai napig kézzel válogatják a paneleket. (Vicc, gép méri őket, de kurvakényes valszeg még 10 évvel az első OLED panel gyártósor után is) És a kereslet nő, az error is nő vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Svájci jellegű bicska eladó
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A nagy "Gamer" monitorjaiknál megmutatták, hogy mekkora egy okádék fos a minőségük.
ja.... sokkal drágábbért." -> Drágáról pedig ne beszéljünk, 700-750K a C3, a G3 900k 65". Ennél nagyobb nem kell, és szerintem a Samsungnál sincsen ennél drágább TV ami nem valami csilivili új technológia ami ugyan nem ebben a gyerekbetegségbe, hanem másba.
Vhiktor