- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
LG is azonnal kiszáll. "Böhönyére" nyilván nem fog, de Pana sem megy el "Böhönyére" panelt cserélni, csak esetleg, ha, prémium szegmensről beszélünk, de erről sem vagyok meggyőződve, csak remélném, hogy egy 2 millás tévét nem úgy kezelnek, mint egy mikrohullámú sütőt. Viszont ismerem a (magyar) Pana szervizt és Isten mentsen tőle. Arra jók, hogy panelt cseréljenek, de egyébre sem. Az eset egyediségéről sem vagyok megyőződve, hiszen pont az imént "itt lett kifejtve", hogy a júzerek 90%-a azt sem tudja mit néz. Ebből kiindulva lehet még száz hasonlóan ronda Pana oled. De nekem nindegy, csak szerintem egyáltalán nem ördögtől való az LG, sőt, kiemelkedően jó ár/értékben, ami csak kevesekre mondható el. A C2 képe hihetetlenül jó....nyilván mihez képest, de nüanszokkal nem foglalkozom, mint max. fényerő és hasonló huncutságok. Ezek olyan "palifogó" tulajdonságok, amik nélkül is kiváló képet lehet nézni/kapni 1/2 áron.
Természetesen mindenkinek van preferenciája, amit sok minden befolyásolhat, de azt gondolom itt elsősorban a pénztárca a döntő érv valmi mellett, vagy ellen és a Pana nem pénztárcabarát. Ehhez képest vannak hibái és a szervize is erősen aggályos képességű. Én pl. ezért nem is kaparok Panasonic után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest