Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

Szia kedves Vhiktor! Az lenne a kérdésem feléd , hogy vettem egy 42 LG C21 LA tv-t. Monitornak van használva Mac Minivel. Azon kívül ,hogy a HDMI 2-est átneveztem PC-nek és az Oled -pixelt levettem 40 re a Kontrasztot 81 re meg az energiatakéros módokat próbáltam kikapcsolni még mit kell beállítani illetve kikapcsolni? De még így is felerősödik és elhalványul a kijelző most is amikor gépelek (Picit zavaró) mit kell még beállítani ,hogy ez ne legyen amikor a weblap fehér háttéres? És mi van a logo megjelenítéssel vagy mi azzal mit kell esetleg milyenre kell állítani Magasra vagy alacsonyra? Plusz még jelenleg a Stream szolgáltatók vannak használva amiket Filmmaker módban használom akkor így OK? Nem szeretném kinyírni hosszú távon a tv-t.TV-nek nem lesz használva .Max később még esetleg ha veszek egy konzolt akkor meg gondolom csak a Játék mód kell neki meg egy 2.1-es HDMI kábel. Plusz még mivel erre senki se adott pontos választ de a tapasztalataim szerint a Mac mini készenlétbe helyezi magát amire állítom pld most 5 perc múlva utána kiírja a tv ,hogy nincsen jel és a saját képeit kezdi mutogatni meg egyfolytában ,hogy nincsen jel azt le lehet valahogy kapcsolni esetleg? Meg gondolom a fogyasztás miatt jobb ha ilyenkor ki is kapcsolom ,mert ugye nem lehet rövid időre állítani a kikapcsolását csak azt hiszem 2 óra a legkevesebb. Magyarán ha nem használom a Mac minit utána kikapcsolás kell. Mert ugye nem úgy viselkedik mint a monitor ,hogy fekete lesz amint nem kap jelet. Az nem baj neki naponta 5-ször 10-szer ki be van kapcsolva?
    Mindenki más segítségét köszönöm ez az első OLED tv-m és LG is. Így a menüben is kell ,hogy mi merre kell keresni majd.
    UI: Mi van akkor ha ezt a fóliát nem veszem le róla? Kárt okoz hosszú távon?

Új hozzászólás Aktív témák