Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gulyopapa
üzenetére
4k eseten a 3m is sok, hiaba 65". UHD eseten 1m es 1.15m, FHD -nal 2.2m es 2.6m az ajanlott nezesi tavolsag 55" es 65" eseten. Viszont a leggyakoribb, 720P -s adasra az 55" a 3.3m -es idealis nezotavolsagaval tokeletesen megfelelo, 65" -nal mar zavaro lehet.
Szeirntem az UH -nak nincsen szep kepe, osszevetve a Samsung uj HDR -es szeriajaval pl., az OLED -t meg nem is emlitem. Anno neztem en is, mert az 55" -os OLED aran kijott volna egy 65" -os LG LED, de a meret is nagy lett volna, meg a minoseg is csorbat szenvedett volna. A shopban egymas melle voltak rakva, es ugyan az az adas ment rajtuk,(ritka, mert a LED-nel nem igen szoktak olyan demo videot jatszani, ami tartalmaz sotet jeleneteket
) szoval szembetuno volt a kulonbseg.(a Samsungal szemben is)Partizan182: 3 napi PC-s hasznalat utan nem jott elo, neztem rendes FHD minosegu sotet filmeket is, ott sem. Szoval passz, en nem latom ezeket a ronda savokat. De persze az altalam leirt hiba sem mutatkozott addig, amig nem toltam be egy kb. 720P-s filmet. Szoval igen, ez nem a tv hibaja lesz, hanem a tomoritese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szoval szembetuno volt a kulonbseg.(a Samsungal szemben is)
Vhiktor