- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Megmondom a frankot az ár ami az egyik lényeges dolog ami az LG 42 C21 La mellett van. 270 ezer volt és majd havonta kell fizetni. Ha ez nem lett volna akkor nem vettem volna meg. Meg van a tv ma hozták de csak holnap után üzemelem be majd. Addig eszeltem decemberben hogy ami normális volt náluk az elfogyott. A mostani 55QFN9 es akkori csúcs QLED -el meg vagyok elégedve annyira nem rossz még 3 éves most kb. Azok a monitorok a Mac környezetbe meg nem jók mert kicsik méretben a felbontással. Ez legalább 42-es így állítólag fain lesz majd a szöveg megjelenítésnél se lesz baj. A PPI felbontás miatt nem mindegy mekkora 27 alatti a jó vagy a 40-48 közötti ezt már tudom. De majd 2 nap és kiderül minden mennyire használható így majd az én szokásaimmal. Gondoltam mivel elég sok embernek van már hàtha egy bővebb leírást csinál majd valaki. De az USB 3-asra dugott Ethernet csatlakozóra senki se írt semmit pedig gondolom azért valaki már kipróbálta . De majd megrendelem a HUBot és megírom mennyit tud gyorsulni tudom 1000-es nem lesz majd olyan 200 körül lesz de az is dupla stabil mint a 100!0
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor