Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Megmondom a frankot az ár ami az egyik lényeges dolog ami az LG 42 C21 La mellett van. 270 ezer volt és majd havonta kell fizetni. Ha ez nem lett volna akkor nem vettem volna meg. Meg van a tv ma hozták de csak holnap után üzemelem be majd. Addig eszeltem decemberben hogy ami normális volt náluk az elfogyott. A mostani 55QFN9 es akkori csúcs QLED -el meg vagyok elégedve annyira nem rossz még 3 éves most kb. Azok a monitorok a Mac környezetbe meg nem jók mert kicsik méretben a felbontással. Ez legalább 42-es így állítólag fain lesz majd a szöveg megjelenítésnél se lesz baj. A PPI felbontás miatt nem mindegy mekkora 27 alatti a jó vagy a 40-48 közötti ezt már tudom. De majd 2 nap és kiderül minden mennyire használható így majd az én szokásaimmal. Gondoltam mivel elég sok embernek van már hàtha egy bővebb leírást csinál majd valaki. De az USB 3-asra dugott Ethernet csatlakozóra senki se írt semmit pedig gondolom azért valaki már kipróbálta . De majd megrendelem a HUBot és megírom mennyit tud gyorsulni tudom 1000-es nem lesz majd olyan 200 körül lesz de az is dupla stabil mint a 100!0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor