Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kinél lett a legjobb oled a C2?
Erre én is kíváncsi vagyok. Amúgy az LG végre homogén panelokat rak a tévéibe, vagy még mindig orrba-szájba cserélgeti inkább, ezzel rabolva a vevő idejét? Mert van nekik homogén panelja, csak valamiért nem akaródzik nekik belerakni a tévéikbe. Nyilván nagyobbat kaszál a a sok cserével, mert lehet 10 emberből 8 beletojik, hogy a panel, WB,TT és vagy pixelhibás. Csere után 100% homogén panelt kaptam, WB, TT eltűnt. [link]
Ismerősömnél fotóztam... a WB olyan szembetűnő volt még tartalomnál is, hogy egyszerűen nem hittem el. És őt nem érdekelte, hát akkor B+ nézd így, az LG meg röhög rajtad...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor