Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én maximum azt írtam a Samura, hogy így az LGC1 Oled után soha többet Samsung, amúgy pedig óriás Samu fan voltam, tehát én ilyet biztos nem írtam rá, hogy szervíz igényes vagy volt valami problémám vele, mert egyik sem romlott el
A KS7000-em 5 évig használtam teljes megelégedéssel, meg a többi Samsung tévémet is szerettem, csak utána nem kellett volna kipróbálni az Oledet, ennyi... 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 256GB Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A KS7000-em 5 évig használtam teljes megelégedéssel, meg a többi Samsung tévémet is szerettem, csak utána nem kellett volna kipróbálni az Oledet, ennyi... 
Vhiktor