Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nálam az HBO MAX szokott szarakodni. Meg alapból is katasztrófa az az app, de persze ez nem a TV hibája. Viszont az nem tetszik, hogy amikor konzolon játszok, akkor ha ki akarom kapcsolni a képernyőt, mert mondjuk kimegyek gyorsan megvacsorázni vagy ilyesmi, akkor ha megnyomom a Settings gombot, akkor nem az a menü jön be ott bal oldalon, amit testre is lehet szabni, hanem az a game menü vagy nem tudom mi a neve. Ott az All settingsre nyomva is egy másik menü jön be. Szóval ahhoz, hogy kikapcsoljam a képernyőt, ki kell mennem a TV Home menüjébe és ott a Settings gombbal bejön az a bal oldali menü. Nem jöttem rá, hogy máshogy lehetne.
Na mindegy, lényeg, hogy nekem jobban tetszett az Android több minden miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor