Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wade0303

aktív tag

válasz cselt #72928 üzenetére

Remélhetőleg megkapod azért csak nagy eséllyel jobban megváratnak vele mint más üzletek.
    Nekem sem sürgős most, de inkább a medamarkt-tól rendeltem, bár azok sem éppen tökéletesek... Attól tartottam a kommentek alapján az euronics-nál, hogy 1 hónap időhúzás után közölnék, hogy "bocsi mégsincs, nem tudjuk beszerezni" és addigra lehet, hogy teljesen kifut ez a modell, vagy éppen a hetente romló infláció miatt már bőven 400 fölé megy.
    A legfontosabb viszont, hogy olyantól kell rendelni aki szerepel az LG hivatalos értékesítői listáján (ennek az euronics is megfelel), mert egy dolog az összes hazai kereskedőre érvényes: garis problémánál minden áron el kell kerülni a velük való ügyintézést. Én csakis közvetlenül az LG-hez viszem ha bármi gond van.
    Ahogy Zolibá69 is írja, ha megkapod mindenképpen nézd meg alaposan, hogy nem visszacsomagolt termék-e. Valóban szeretnek elállt-felbontott vagy éppen bemutatótermi darabokat rásózni a webáruházas rendelőkre (ez persze nem csak rájuk jellemző).

Új hozzászólás Aktív témák