- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Wade0303
üzenetére
Én náluk vettem két hete, igaz nem a webshopon keresztül, hanem bementem és mutattam, hogy "azt kérem, köszi". Eleve két napot kellett várni a szállításra. De ez még nem is zavart volna, amúgy is szabit kellett kivennem. Viszont egy pesti cég szállította ki és úgy, hogy előtte bejárta a fél országot, szóval 16 óra előtt értek ide vele...Abban reménykedtem, hogy egy helyi futárcég hozza majd ki mondjuk 10:30-kor és akkor maradt volna idő nyomkodni meg filmezni
Értem én, hogy 8 és 16 között szállítanak ki, de azért nem olyan kis város ez, hogy másik városból kelljen szervezni futárt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor