Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
salapp
üzenetére
Nyilván ha nem használod nehéz róla úgy véleményt elfogadni róla... Nincs ezzel gond, biztos van valóságalapja, csak nem lehet általánosan beszélni az összes OLED Tv gyártó összes Androidos rendszeréről. Sok múlik az erős hardveren és a támogatottságon .
Itt nagy előny hogy nem vagy 100% ig rászorulva a gyártódra, mert sokkülső program és szoftver van hozzá.
Mint írtam sok dedikált külső eszköz is szenved hibákban.
A Shield is bekapott az új androidra való átállásnál egy zsáknyi hibát ,most hozták helyre és még ez eddig a legproblémamentesebb.. A Dune is folyamatosan okozott problémáka, de A Zidooval szívtam a legtöbbet anno...Ezek nem olcsó külső lejátszók, 80-220 ezer forint között mozognak.
Samsung LCD-m 5 éves, már nincs hozzá semmilyen szoftveres támogatás és nem android én sem tudok rá megoldani semmit már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor