- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Pro Koryak #71842 üzenetére
Hát nem volt olcsó, mikor én vettem 440 ezer volt a Q82R és sajnos költözés miatt 1 hónapig nem tudtam kipróbálni tesztelgetni. Mikor szembesültem ezzel a panelteljesítménnyel sírva tudtam volna fakadni, mert midenki áradozott róla, hogy ennyi meg annyi zóna és végre a fekete fekete és WOOOW! Hát vettem volna inkább OLED-et akkor.... Amúgy 150k a felár az 55-höz képest, szóval elfogadok "megélhetési segélyeket"
Igazatok van amúgy, 65-ös lesz a befutó, max részletre veszem a media-ban majd valamikor szeptember fele. Addig meg spórolok, lehet a részlet sem fog kelleni.Addig csak sikerül eldönteni, hogy az LG vagy Philips legyen. LG oldalon a garanciális ügyintézés az ami tetszik (beég vagy tönkremegy a panel akkor kijönnek és cserélik) a Philips oldalon meg az Ambilight az ami bizergeti a fantáziám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet